Mi-a placut modul in care ati raspuns la intrebarile mele puse pe
http://animezup.com/forum/showthread.php...#pid180148. DAR and cateva observatii la modul in care lucrati pentru strangerea de material, promovare, etc.
1. Nu aveti un site/ loc al vostru unde sa putem obtine informatiile general despre revista, tehnice despre calitatea (rezolutie, format,etc) artwork-urilor trimise. Si asta nu-i chiar asa de greu de facut. Un blog, un cont de facebook/tweeter. Va ia fix 5min sa le setati. Asa nu mai stati sa depindeti de interfata cu nspe mii de forumuri si asa mai departe.
2. Ce propuneti voi nu este un concurs, ci o selectie de lucrari. Ce se castiga? Publicarea artwork-urilor cele mai bune. Este oare asta un premiu atractiv? Cate vor fi selectionate? Primul, primele 3, toate, niciunul? Am inteles ce trebuie sa contina si care este tema dar CUM trimitem lucrarile? Le postam pe thread-ul asta, prin PM, ca sa se poata reorganiza intr-un mod secretizat votarea? Astea toate sunt intrebari care ar fi trebuit sa vi le fi pus deja si sa apara in primul post. Nu sa asteptati pe un user sau altul sa vi le puna.
3. De ce un timp asa de scurt de realizare a lucrarilor? Intr-o saptamana cu problemele de organizarea/lamurire pe care le experimentati acum DACA o sa vedeti vreo 2 lucrari. Un timp rezonabil ar fi fost 1 luna poate 2, ca sa aveti de unde alege.
4. De ce n-am vazut thread-uri similare pe alte forumuri? Daca aveti sprijinul (dpv al promovarii vorbesc) a altor site-uri atunci ar fi trebuit sa se vada. Vreti sa primiti cat mai multe lucrari DAR nu va faceti suficient de vizibili, cum credeti ca veti reusi asta? Un exemplu simplu este ingroparea thread-ului mai sus link-uit pe un forum de discutii generale si nimicuri, cand de fapt ar fi fost mai important sa ajunga fie la sectiunea de FanArt fie aici la Concursuri unde sa fie citit de cei carora li se adreseaza cu adevarat.
5. Fara nicio ofensa persoanelor implicate pe care nu le cunosc personal ci doar am avut ocazia sa vad lucrari de-ale lor pe DA. Lucrarile voastre sunt cartea voastra de vizita in situatia de fata, in care sunteti organizatori/editori. Iar ele nu trec de nivelul Mangaholic. Cum va asteptati ca sa primiti lucrari de un nivel acceptabil, vandabil de la altii daca asta este tinuta grafica pe care o afisati, si mai si doriti sa scoateti un artbook cu un nivel similar de grafica?
6. De ce as vrea sa fiu publicata intr-o revista al carui continut nu-l stiu precis, al carei organizatori sunt la primul lor proiect de acest gen iar al caror artworks sunt de un nivel scazut?
Si acum eu sunt vrajitoarea, ca de obicei. Nu am nimic cu persoanele sau cu initiativele, am ceva cu initiativele prost gestionate, care apar si se duc lasand in urma carduri de posturi fara nicio importanta.
Nu am nicio problema sa tac si sa va las sa dati cu capul de toate pragurile posibile si imposibile pana la publicarea efectiva, chiar mi-ar fi mult mai usor, dar vedeti voi, prin actiunile pe care le faceti periclitati sansele de aparitie pe piata ale unor viitoare reviste mai serioase, realizate de oameni capabili cu artwork de calitate. Aceste viitoare, POSIBILE initiative vor fi intampinate cu 2x scepticismul care va intampinat pe voi. Le va face intrarea pe piata mai grea, pe scurt le faceti un deserviciu neconstientizand acest lucru.
In rest toate bune. Sper ca acest post sa nu fie interpretat gresit. Deja am obosit sa tot scriu acelasi lucru pe mai multe thread-uri pe mai multe forumuri pe acelasi subiecte.