02-06-2010, 09:32 PM
Nu ştiu, dar de când ţi-am văzut lucrările pe animax, îmi pari foarte bună.Şi sigurile pe care te-am rugat să le faci pentru diferite persoane ţi-au ieşit bine.Deja ţi-am reţinut stilul şi ţi-aş recunoaşte sigurile oriunde.Umn, să spun ceva şi despre ultima postare.
1.Îmi plac culorile acelea şterse, mereu mi-au plăcut, dar parcă ar fi fost mai bine să pui acel scris altundeva, ca de exemplu, dreapta sus iar cel din dreapta jos să-l pui altundeva.Poate o pată de culoare nu ar fi stricat, dar din câte am observat nu-ţi stă în fire să aprinzi sigurile foarte mult.
2.Umn, roşuuu sângeriu.Umn, prea mult sharpen, sau mi se pare ? That big japanese/chinese writing there is too ... much for the sig, I think.
3.Nu înţeleg ce este în poza aia ... Un hamster ? Oricum, a ieşit bine, îmi plac culorile acelea, muuult.I love cinema effects.
1.What do you say about some light ? E bine în rest, dar nu-mi place personajul.Cred că de vină e zâmbetul său.
2.Ştiu o melodie 'Solitude' şi îmi place la fel de mult ca avatarul.
ÃŽn fine, nu ÅŸtiu cum faci de-Å£i ies aÅŸa de bine. o.o
Practică multă, bănuiesc ...
1.Îmi plac culorile acelea şterse, mereu mi-au plăcut, dar parcă ar fi fost mai bine să pui acel scris altundeva, ca de exemplu, dreapta sus iar cel din dreapta jos să-l pui altundeva.Poate o pată de culoare nu ar fi stricat, dar din câte am observat nu-ţi stă în fire să aprinzi sigurile foarte mult.
2.Umn, roşuuu sângeriu.Umn, prea mult sharpen, sau mi se pare ? That big japanese/chinese writing there is too ... much for the sig, I think.
3.Nu înţeleg ce este în poza aia ... Un hamster ? Oricum, a ieşit bine, îmi plac culorile acelea, muuult.I love cinema effects.
1.What do you say about some light ? E bine în rest, dar nu-mi place personajul.Cred că de vină e zâmbetul său.
2.Ştiu o melodie 'Solitude' şi îmi place la fel de mult ca avatarul.
ÃŽn fine, nu ÅŸtiu cum faci de-Å£i ies aÅŸa de bine. o.o
Practică multă, bănuiesc ...
I've only been in love with a beer bottle and a mirror.
(Sid Vicious)
(Sid Vicious)