Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Chipul din oglinda

hello

ti-am citit ieri one-shot-ul dar datorita circumstantelor nefavorabile numai astazi am ajuns sa las comentariu
pai, pentru inceput, ce m-a deranjat, puteai sa pui ceva avertizare daca ai vrut sa scrii despre povestea de iubire a doua fete (chiar daca nu e +18 sau ceva) nu la toti ne place genul asta si noh...
in rest, luand in considerare ca e prima data cand scrii ti-a iesit destul de bine
un sfat, atunci cand ai scris replicile alea pe care si le amintea, le-ai scris inclinate, totusi cred ca ar fi aratat mai bine scrise intre ghilimele sau '...' ca vad ca in ghilimele ai scris altceva, in fine, asta e doar opinia mea, tu decizi, cred doar ca ar arata mai bine (fi mai grijulie la aspect)

la descriere mai ai de lucru, insista pe anumite chestii, nu le lasa sa fie doar detalii
de exemplu, propozitia "Am inceput sa ma intreb Ce caut eu aici? "
ai fi putut sa scrii cel putin inca un rand, gen:
"Am inceput sa ma intreb Ce caut eu aici? . Aici trebuia sa fiu sau m-am ratacit pe una dintre acele multe carari care promit toate acelas "happy end" pe care mi-l doream atat de mult. Si totusi... simt ca apartin locului acesta. Un sentiment de caldura pe care nu-l pot explica. Din pacate aceste sentimente nu ma multumeau indeajuns, vreau sa-mi stiu rostul. Ce caut eu aici. Din nou aceiasi intrebare imi strabate mintea fara indulgenta.
Poate nu e cel mai bun exemplu dar ma gandeam ca-ti v-a fi mai usor sa intelegi la ce ma refeream daca iti dau si un exemplu cat de cat, deci cauta in profunzimea fiecarei propozitii :P

Mi-a placut in special acele randuri cu care ai inceput si terminat povestioara, acolo ai descris incredibil de bine ceea ce simtea de fapt personajul
Si titlul, poate fi chiar superb dupa ce ai citit continutul si ajungi sa-l intelegi, defapt... sa vezi dincolo de el

cam atat (era si cazul sa inchei)
sper ca nu te-a deranjat cu nimic comentariul meu si te astept si cu alte creatii
esti buna asa ca nu te lasa

bye bye :*:*
4

Răspunsuri în acest subiect
Chipul din oglinda - de +Rin+ - 08-07-2011, 08:31 PM
RE: Chipul din oglinda - de Mizantropul - 09-07-2011, 05:01 PM
RE: Chipul din oglinda - de +Rin+ - 09-07-2011, 05:55 PM
RE: Chipul din oglinda - de crazy little red - 11-07-2011, 10:01 AM
RE: Chipul din oglinda - de +Rin+ - 11-07-2011, 10:45 AM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Ochii tai sunt oglinda sufletului meu Mina-chan 18 9.760 20-02-2012, 09:44 PM
Ultimul răspuns: Ayumi Michaelis
  Oglinda minciunilor LoloMark 4 4.504 04-03-2011, 10:54 PM
Ultimul răspuns: Too Many Dreams.
  Chipul din spatele mastii ( yaoi/shounen-ai ) Mitsukai Yoru 14 13.242 06-02-2009, 08:49 PM
Ultimul răspuns: Ryuu

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)