27-09-2010, 07:37 PM
Idei minunate!
Flaw, pakat ca nu poate existaa un corp nou, dar asta este..
Poate cu timpul va exista 
* Sa vedem..cyn, da, esti bine venita sa creezi haine. ^^
no problem
Ce idei ai pentru inceput?
* Flaw, pai este ok cu corpurile. Imi imaginez ca este greu sa le faci xD. Dar cine stie
Pai ideea cu da un hug, kiss mi s-a parut si mie o idee buna ( mimisor, pwp
) Da, cum sunea Mimi, poate sa se creeze,eu stiu , si niste butoane prin care sa cumperi/sa faci comanda, de GFX-uri sau Desene, depinde cum doreste user-ul. Sau ambele, unde e cazul xD. Chibi-ul sa se afise, dar daca unii nu vor, eu stiu, sa bifeze pe o obtiune ca nu vor chibi la profil.
Flaw, ce spui daca as adauga si niste animalute noi? Poate mai mari, poate mai mici..
Da am o intrebare...nu pot sa maresc spatiul , in loc de 80x80 eu stiu sa fie o obtiune mai mare? Intreb doar*. Pe langa hug si kiss, sa existe si butoane cu da'i o palma si etc..
Da, ori cum nu poti sa modifici in perioada asta
imi inchipui ca esti ocupat, dar poate pe parcurs..
*Torra(you) ai ideei foarte bune, dar momentan o sa incerc sa ma acsez si pe tinute din personaje anime. ^^ Imi place ideea cu parul in ochi. o sa vad ce pot face ^^
*** Momentan, ma gandeam la o tinuta Sailor moon, daca tot este un site cu tema de anime, spun ca prima colectie ar trebui sa fie cu personaje anime, nu?
ok.. deci ce parere si idei mai aveti?
Daca nu va convine ideea cu Sailor moon, propuneti alte seturi de haine din cn stie, alte anime-uri. ^^

* Sa vedem..cyn, da, esti bine venita sa creezi haine. ^^

* Flaw, pai este ok cu corpurile. Imi imaginez ca este greu sa le faci xD. Dar cine stie

*Torra(you) ai ideei foarte bune, dar momentan o sa incerc sa ma acsez si pe tinute din personaje anime. ^^ Imi place ideea cu parul in ochi. o sa vad ce pot face ^^
*** Momentan, ma gandeam la o tinuta Sailor moon, daca tot este un site cu tema de anime, spun ca prima colectie ar trebui sa fie cu personaje anime, nu?

ok.. deci ce parere si idei mai aveti?