Oraselul lenes intrece orice masura :die: Deci eu nu-l mai suport , il mai dau si acum pe disney channel , deparca ar fi regele desenelor :die: Vreau sa dispara :die: E prea enervant , toti copiii aia handicapati isi petrec zilele si copila aia roz canta ca n-are ce face acasa
Plus mai e si o poveste stupida din care nu inveti nimica .
Spioanele - Pur si simplu ma enerveaza alea 3 . Nici una nu-mi place . Sam e prea tocilara si prea enervanta , totul se invarte in jurul stintei
Nu am nimic cu persoanele de genul ei , am o gramada de prieteni asa , dar frate o.O Sam e Obsedata complet o.O Clover e proasta xD Nu pot sa zic altceva xD E inebunita dupa cumparaturi , frumusete si baieti . Se crede regina nimicurilor o.O E prea girly xD Nici nu arata bine , nu stiu de ce se crede asa importanta . Alex e naiva rau de tot o.O Plus cam slaba la minte xD Nu gandeste deloc , e super enervanta si atat am avut de spus xD
H2o - Vai doamne am ajuns si la minunatia asta o//o Oare de ce s-au mai obosit sa-l faca . Le urasc pe toate alea 3 , in special frumoasa noastra Emma
Se crede desteapta lumii , foarte responsabila si cea mai rafinata . Mda ... mai bine s-ar lasa de meserie . Nu mai comentez nimica ca deja imi vine sa arunc cu ceva xD
-------------------------
Sunt o gramada de desene care au fost create din
PROSTIE nu pot sa cred cat de prosti pot fi unii sa dea asa ceva la Tv . Ma bucur ca acum s-a bagat Disney Channel unde sunt chiar desene frumoase
Bine in unele doresc sa arunc cu ceva pentru ca sunt de prost gust , dar nu mai e cea fost odata