Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Ce animalute aveti pe acasa?

#81
Eu am o pisica si un caine.
Pe caine il cheama Micky si este Pechinez. Are un jur de 5-6 ani :X si are niste ochi superbi. Pacat ca nu mai vede 2
Pe pisica o cheama Mâţă 21 si din cate stiu e corcitura, dar e foarte dragalasa 15
Am avut inca trei pisici, doi erau fratii ei si cealalta mama. Fratii ei au fugit :[, iar mama ei o fost dusa la tara.
Ummm... am si niste gaini 21.

#82
Eu am doua pisici... o fata si un baiat. Fata a fost o corcitura intre o pisica de rasa si una maidaneza, si acum are toate caracteristicile unei pisici de rasa( blana bogata si moale, coada stufoasa, etc) doar ca e toata neagra(nu sunt superstitioasa). Baiatul e puiul pisicii negre(by the way..o cheama Baghera) si e alb cu negru.
Mai am si un caine(rasa mica) foarte dragut si optimist(iti da senzatia asta). E foarte energic si nu sta locului o clipa, obosesti doar uitandu-te la el(dar nu e obraznic). Te indragostesti pur si simplu de el.
Beware!!! IceCat it's always coming back!!!
Povestea mea>> Nu-mi poti lua si ultima suflare
[Imagine: button.png]

#83
Eu am doua cateluse. Una e pechinez si are 8 ani. E batrana dar o duce bine 21....Cealalta e pui de labrador, are vreo 6 luni. Nu s-au prea inteles ele dar acum se suporta destul de bine una pe alta 21......Mai am si 3 hamsteri si ele tot femele 21......le am de vreun an.

Parca ar fi gradina zoologica la mine acasa dar ador animalele :X 21.

#84
Pai cum spunea Kimo-kun , daca va spun , sigur nu ma credeti , but hai sa va spun totusi . Pai acasa , am cam multe animalute , zic eu , dar nu sunt toate ale mele , ideea este ca locuiesc si cu matusa mea , care le detine mai pe toate : D .
Am 3 pisicute : Toate persane , foarte dragalase . 2 Baietei si o fetita , care este mama lor . Ei sunt in varsta de 6 ani , iar ea de 12 . Tatal lor din nefericire a murit anul trecut . Botosel sau Boto este precum copilasul meu , e gri si pufos ( acum nu , pentru ca tocmai i-am tuns ) . Il iubesc enorm , desi si-a dopandit un obicei enervant sa imi roada castile cand vreau sa ascult muzica sau la radio seara xD . Oricum , este za best cat ever , il iubesc asa de mult ca daca ar fi sa il dau , m-as muta si eu cu el in casa noilor stapani , decat sa il las pe mana altora . Are un orar fix , dimineata trebuie sa ma trezesc pe la 6:30 caci atunci ii este foame , iar noaptea ii place sa intre si sa iasa din camera mea intr-una incat eu abia ca mai dorm , dar oricum il ador . Este my best friend si un fel de confident de-al meu . Mama sa este tot gri si se numeste Mitza si e super sweet . Iare fratele sau , Galbenel ( v-ati prins de ce il cheama asa nu ? E galben ) . Pai , el e rasfatatul , cel mai frumos ( cica) dintre toti . Chiar si asa , desi il iubesc , tot Boto e the best pentru mine 8
Si mai am si 3 catei . O fetita in varsta de 12 ani si doi baietei in varsta de 10 si 14 ani , destul de batrani zic eu , matusa mea ii are de mult . Sunt foarte galagiosi , sunt mici caci sunt tekeli . Sunt extrem de galagiosi , numai fetita este cuminte , ascultatoare si inteligenta . Ceilalti doi ... pauza . Stiu doar sa latre si mai sunt si bolnaviori , de multe ori ma sacrific sa nu merg cu parintii pe-afara ca sa stau cu ei si desi ma enerveaza sa procedez asa , stiu ca merita . Macar sa nu pateasca ei nimic , la cat sunt de batrani .
Am si o broasca testoasa ( si cu asta basta 24 ) . Din nefericire , azi 13 ( nu sunt superstitioasa , da' na ) , mama a reusit sa ii sparga acvariul fara sa vrea , dupa ce dabea l-am reparat . Asta e , ghinion . Despre broasca pot sa spun ca ma cam sperie , dar prefer sa o admir de la distanta . Ea este motivul pentru care cateii latra o groaza cand o vad 21 .

Cam atat xD . Ideea e ca ii iubesc mult pe toti , si nu i-as da pentru nimic in lume .

#85
Eu stau la bloc si din pacate tata nu ma lasa sa iau animale, da ca m-a fi lasat acum sigur as fi avut un catelus XD.
Am avut acum putin timp un papagal, insa l-am dat[si stiti din cauza lui?! din cauza tatalui meu >.<"]. Anyway, momentan am doar o broscuta testoasa si nu am de gand s-o dau, oricum nu deranjeaza cu nimic. Ador reptilele xD... stiu stiu,sunt nebuna,right? =]]
Don't deny our r2Ï€.
[Imagine: ri935j.png]




#86
Pai eu am un papagal, mai exact perus
Il cheama Coco(nume banal-_-", lipsa de inspiratie)
e verde cu pete galbene, foarte vorbaret si cam ciupeste(da asta e partea a doua)
[Imagine: tumblr_oof58mD3Rk1w9t19go3_400.gif] [Imagine: tumblr_oof58mD3Rk1w9t19go5_400.gif]

#87
Euuu ... Am un câine pe nume Ralph.Îl alint în mai multe feluri, acestea fiind doar câteva : Raplha, Ralphi, Iubita lu' mama, Negrulee, Niggă ( Nigger, dea ), etc.Este o corcitură dintre un câine lup şi o mamă rotwailer.Este negru şi seamănă cu ta-su, deşi mi-aş fi dorit să semene cu mă-sa, ar fi fost mult mai bine.Abia are 4 luni .
Mai am un câine, pe nume Rex, care are 6 ani şi-i bătrân.Nu-i prea acord atenţie, pentru că uneori are fiţele lui şi mai muşcă, şi nu vreau să mă muşte.Mă învinovăţesc pentru că nu-i acord atenţie, ci doar când plec la şcoală îi zic „Pa Rexuuuu ! ” Şi când vine „Ce face băiatul ? Iubitu' lu mama ! Rex! Mami, ce faci puiuţ ?” şi atât.

Am mai avut 2 pisici, Pufoasa C. şi Kathya C. , fiică şi mamă.Dar, fiindcă Pufa mânca puii vecinilor şi într-o noapte, în noaptea de 23 octombrie, nişte vecini (2) au venit, mi-au omorât cele 2 găini şi mi-au luat pisicile din culcuşul lor, din magazie, şi evident mi le-au omorât.Pufa era corcitură dintre o siameză (Kathy) şi un birmanez.(Ahh ce întâlniri a avut Kathy.).Ele au fost animalele la care am ţinut cel mai mult, îmi erau ca nişte surori.Aveam grijă de ele ca ochii din cap.Pufi nu ştiu cum dracu şi-a dezvoltat simţul ăsta de a mânca pui.Când stăteam la bloc, era altfel.Ahh ce dor îmi este de ele.Nu le voi uita niciodată.Şi vreau să văd cum le sunt duse sicriile la cimitir celor ce mi-au omorât pisicile, apoi sa mă duc să scuip în mormânt, pe faţă, vreau să le fie mâncată carnea de viermi, carnea să le putrezească în pământ.Atunci voi fi împăcată.Eu şi pisicile mele.Acele pisici erau amintirea unei copilării frumoase, dar acum tot s-a dus.Vroiam să iau un şprei roşu şi să le scriu pe garduri „PUTREZIŢI ÎN IAD! DRACU A FOST AICI 666 ” .Dar m-am răgândit şi am zis să mă mai gândesc.Ori le sparg gemaurile, ori altceva.Ioi, ce am deviat de la subiect, acum observ.Ahhhh.Să continui.

Am mai avut un papagal pe numeeee ... Nu mai ţin minte.Ah, da Ciripel parcă.

Pe la 5-6 ani am mai avut un hamster, dar s-a sinucis, aruncându-se de la balcon.Aveam un spaţiu şi a sărit pe acolo.Alte animaleeeee.Un câine, dar era al mamei, pe când aveam vreo 3-4 ani.

That's all ! Dar cred că-mi voi lua o pisică când mă voi muta la Bucureşti :- ?
I've only been in love with a beer bottle and a mirror.
(Sid Vicious)

#88
Am un catel si un pisoi.

Catelusul il am de doua zile, i-am pus numele dupa celalalt catel al meu care a murit acum un an. Nu m-am obisnuit inca sa-l strig la fel, asa ca momentan il strig in tot felul, in special Tzutzu. 21
Are doar o luna jumate si e o corcitura intre cocker si probabil maidanez, cel putin asa zice cine mi l-a dat. Eu oricum il iubesc, mai ales ca imi era dor sa am un caine.

[Imagine: tzutzu.th.jpg]

Pe pisoi il cheama Mozart. E foarte cuminte, nu ma asteptam sa fie atat de cuminte si sa accepte catelul asa repede. Nu il bate deloc, nu i-a dat pana acum nici o labutza 21 il alearga pe hol, cand se alearga unul pe celalalt. Pe Mozart il am de un an. Il mai alint si Motzy sau Motzu'.

[Imagine: dscn0412e.th.jpg]

#89
eu am diu- catei: mai exant un catel si un caine
Catelusul este pichinez shi il cheama Rexy (ideea lu' sor'mea). Este sooper dragutz!, doar ca atunci cand te apropii de el incepe sa maraie shi apoi sa latre
cainele nu stiu ce rasa e, ocicum e maaaaaaaare! Numele ii e Rex (tot ideea lu' soramea). Il avem la un teren de la tara, e sooper acolo. De fiecare data cand ma duc acolo ii dau drumul si alergam de colo pana colo.
Mai am si o pisicuta, Miaunica. E micuta si neagra cu pete albe. Chestia sooooper amuzanta e ca pisica de fapt e pisoi....dar asta e alta mancare de peste. Cand incep si o mangai, incepe si toarce, imi place muuuult asta.
Si asa, ca incheiere, am doi papagali (stiu, pisica nu se intelege bine cu papagalii, dar n-am ce face, ii iubesc prea mult ca sa-i dau), Miki si Cocolina. Sunt sooper draguti. Fata e verde, iar baiatul albastru. Toata ziua fac o galagie, de ma innebunesc de cap. Dar tot ii iubesc
Hope si-a lasat urma pe-aici...71
,,Lucrurile nu sunt bune sau rele în sine, gândirea noastră le face să fie astfel."- William Shakespeare
[Imagine: 6ru0k7.jpg]
Mai genial nici ca se putea. Multumesc muult mult de tot, Abyhug

#90
Am destule 21
-un catel doberman pe nume Rixi
-un hamster pe nume Ruffus 8
-o pisica pe nume Kikio
-2 perusi nebuni pe nume Koko si Kokolina 21



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Aveti vreo fobie? hero1hero 6 4.928 15-07-2012, 12:36 AM
Ultimul răspuns: Lia


Utilizatori care citesc acest subiect:
4 Vizitator(i)