07-01-2011, 12:36 AM
Asta nu s'ar intampla ca mie nu-mi place Kiba, no coment
ce ai face daca Kisame l'ar saruta pe Pain?
Ce ai face daca.....
|
07-01-2011, 12:36 AM
Asta nu s'ar intampla ca mie nu-mi place Kiba, no coment
07-01-2011, 01:00 AM
L'as omori Cum sa il sarute pe dragutul de Pein? O.o Aoleu! Nici nu vreau sa ma gandesc.
Cfd Zetsu ti'ar da o floare mucegaita?
07-01-2011, 10:18 AM
Pai gestul conteaza nu ?? As parea nepoliticoasa sa nu o accept dar asta nu inseamna ca o pastrez . I-as multumi probabil si as pleca ... Mai vrea ceva ? Nu am .
Next : Ce ai face daca ai pleca intr-o misiune cu Kakashi si el s-ar da la tine ... [ ce stupid T.T ah inspiratia mea ... ] Imprevizibilul sporeste entuziazmul fiecarei povesti de dragoste. Iar eu pretuiesc fiecare moment neasteptat. (o^.^o) --->Ne vom Revedea...+18 <----
I love :
Mizuki-chi...o(^-^)o [ my mammy ] ; Layla. [ my sury ] ; Kayla. [ my sis ] ; E. H. [ my daddy ] ; PnÈ™ . [ my little rainbow ] ; Eve. [ Prajiturica mea ] ; Briskly. and Ronnie.
Is something about change !!!
07-01-2011, 10:27 AM
I-as zice să termine. [ prea bătran pentru mine]
Ce ai face dacăăă Naruto ar veni si ti-ar da o palmă peste fund? =]] Ciumpy
07-01-2011, 10:48 AM
:]]] OMG.. ce intrebare
Simplu. Nu mi-ar da o palma fiindca sunt mai rapida decat el Next: Ce ai face dacaaaa te-ai trezi la dus impreuna cu sasuke naked? =]]]]]] Sunt foarte curioasa :yes:
07-01-2011, 10:52 AM
Aaa, Sas'ke, mi amore, as lesiana
Ce ai face daca Yondaime ar vrea sa te ia intr-o misiune cu el?
07-01-2011, 11:30 AM
Mai bine stau acasa dar pana la urma ce mare lucru ... daca nu sta cuminte e mort
Next : Ce ai face daca Deidera te-ar intreba daca vrei sa fi prietena lui ... [ imaginativi-l asa simpatic si rusinos =p~ ] Imprevizibilul sporeste entuziazmul fiecarei povesti de dragoste. Iar eu pretuiesc fiecare moment neasteptat. (o^.^o) --->Ne vom Revedea...+18 <----
I love :
Mizuki-chi...o(^-^)o [ my mammy ] ; Layla. [ my sury ] ; Kayla. [ my sis ] ; E. H. [ my daddy ] ; PnÈ™ . [ my little rainbow ] ; Eve. [ Prajiturica mea ] ; Briskly. and Ronnie.
Is something about change !!!
07-01-2011, 11:33 AM
Mie nu-mi place Gaara deci l'as refuza categoric
Ce ai face daca Deidara s'ar da cu capul de perete?
07-01-2011, 11:36 AM
L-as ruga sa inceteze , e prea cute si nu-i pot rezista
App la cealalta intrebare era Deidera nu Gaara [ am vazut ca nu prea este agreat de aceea l-am pus pe DeiDei ] ... Next : Ce ai face daca Itachi ar vrea sa se omoare la tine in camera sperand ca ceilalti sa creada cu tu l-ai omorat ? Imprevizibilul sporeste entuziazmul fiecarei povesti de dragoste. Iar eu pretuiesc fiecare moment neasteptat. (o^.^o) --->Ne vom Revedea...+18 <----
I love :
Is something about change !!! |
|
Subiecte de discuție similare... | |||||
Subiect: | Autor | Răspunsuri: | Vizite: | Ultimul răspuns | |
Ce ai face daca... [3] | 104 | 52.643 |
16-05-2013, 11:42 PM Ultimul răspuns: |
Utilizatori care citesc acest subiect: |
6 Vizitator(i) |