Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Ce ai face daca.....

As tipa dupa care m'as duce in debara sa iau un pistol si l'as impusca direct in cap! Auzi sa imi rupa el mie hainele! Imi cumpara altele

Cfd te'ai trezi cu Naruto in timp ce pica din tavan pe tine?
[Imagine: EnvYQ.png]

-Pai primadata as lesina de la impact si apoi cand mas trezi las da afara de la mine din casa
Ce ai face daca Orochimaru ar veni la tine cu o fundita la gat si tiar spune :-Draga sunt cel pe care lai asteptat o viata intreaga deci saruta-ma?
[Imagine: WhyImsuposedtokeepmyheaddown3.png]
[Imagine: 5860362.png][Imagine: 5860357.png]

M-as duce sa vomit la wc...adica nu as vomita direct pe el dupa kre l'as sugruma cu funda aceea, l'as baga intr'u cutie sh l'as trimite in Olanda sau mai departe pe Marte preferabil.

Cfd Sasuke s'ar fi transformat intr'un arab si te'ar condamna la crima de onoare? [e clar ma uit prea des la telenovele 24]

L-as omora si as da vina pe Itachi 21

Cfd Shikamaru te-ar prinde in jutzu lui cu umbra ? 15 ( Shadow Possesion Jutsu )

Hmm... Urlu dupa lume, logic. Shikamaru e rau si nu ma lasa in pace. Ba nuuu! Staaai! Stiu! Il pup 15. La asta nu v-ati ganit 24
Next: Ce ai face daca Lee ar incepe sa-ti cante balade sub balcon?

As inchide toate usile si geamurile ca sa nu il aud X_X

Cfd...39....Naruto ar muri?106 [llipsa de inspiratie]

Hmm... M-as axa pe alt anime 21. Probabil as boci... Vreo ora 106

Next: Ce ai face daca Naruto ar renunta la Sakura si ar pleca cu Konan?

Oke...in primu rand ce tangenta are Naruto cu Konan? N'am nik cu ea dar totusi...nici nu cred ca se cunosc 106 In fine nu as face nimic.Nu imi place cuplul NaruSaku

Cfd Pein ar rapio pe Sakura?

As fi the happiest dude ever. Love PeinSaku 21. Oricum, cred ca ar fi bestial sa se combine 39

Ce ai face daca... Madara s-ar sinucide15

M-as imbata:]]. Dupa care i-as rade in nas lui Itachi daca ar mai fi in viata desigur 5.
Next:Ce ai face daca Naruto ti-ar spune ca e indragostit de Sasuke si cand Sakura ii facea ochi dulci lui(Naruto) ii venea sa o stranga de gat21.
Just the
way you know me..

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Ce ai face daca... [3] Rose ^^ 104 53.292 16-05-2013, 11:42 PM
Ultimul răspuns: hero1hero

Utilizatori care citesc acest subiect:
44 Vizitator(i)