16-12-2010, 05:52 PM

NEXT:Ce ai face daca ai afla ca Sasuke este tatal tau?

Ce ai face daca.....
|
16-12-2010, 05:52 PM
![]() ![]() ![]() NEXT:Ce ai face daca ai afla ca Sasuke este tatal tau? ![]()
16-12-2010, 07:22 PM
OMFG. . .o.O' poi cred ca m-as lauda cu un tata atat de frumos si puternic:]]. As fi socata putin. . .
Quest:Ce ai face daca Choji ar fi obsedat de tine spunandu-ti ca sunteti facuti unul pentru celalat:]]>.>". Just the
way you know me..
16-12-2010, 08:34 PM
Wtf? As fugi mancand pamantul.Cum sa fie obsedat obezu ala de mine? O.o Fugi de aici chiar vrei sa fac infarct?
Cfd Orochimaru te'ar linge pe gat ![]()
16-12-2010, 11:50 PM
Ughhh cred ca as varsa intai, apoi cred ca m-as spala de 30 de mii de ori cu toate produsele pe care le am la indemana... si apoi cu dezinfectant. Cum sa faca asa ceva? Bleah!!
![]() Next: Ce ai face daca ai afla ca esti ruda cu Gaara? :X Imprevizibilul sporeste entuziazmul fiecarei povesti de dragoste. Iar eu pretuiesc fiecare moment neasteptat. (o^.^o) --->Ne vom Revedea...+18 <----
![]() I love :
Mizuki-chi...o(^-^)o [ my mammy ] ; Layla. [ my sury ] ; Kayla. [ my sis ] ; E. H. [ my daddy ] ; PnÈ™ . [ my little rainbow ] ; Eve. [ Prajiturica mea ] ; Briskly. and Ronnie.
![]() Is something about change !!!
17-12-2010, 03:54 PM
-Nu ma duc ,ca nu imi place de el,prefer sa fac altceva
Ce ai face daca Sasuke ar aparea in fata pe o motocilcleta imbracat intr-un costum de piele si cu ochelarii de soare si tear intreba daca nu urci?
17-12-2010, 06:10 PM
Hmmm... Cred ca as urca. Sunt, intr-un fel, fana... Da' de motociclete nu va ganditi la altceva
![]() Next: Ce ai face daca Sasuke nu ar pleca din sat ci Naruto si el s-ar face rau? ![]()
17-12-2010, 08:39 PM
As incerca sa il aduc inapoi amintindu-i de cat de importanta este prietenia si ca nu devii un adevarat ninja daca faci rautati.
Cfd Itachi ar deveni peste noapte fata? ![]()
17-12-2010, 08:51 PM
Ceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ????????????????????????? L-as pune sa se transforme inapoi in baiat .......... Sau , cine stie , mi-ar deveni cea mai buna prietena
![]() Next : Ce ai face daca Orochimaru , cand tu ai dormi , s-ar pune in patul tau cu tine cu tot ? ![]() |
|
Subiecte de discuție similare... | |||||
Subiect: | Autor | Răspunsuri: | Vizite: | Ultimul răspuns | |
Ce ai face daca... [3] | 104 | 57.649 |
16-05-2013, 11:42 PM Ultimul răspuns: |
Utilizatori care citesc acest subiect: |
3 Vizitator(i) |