Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Ce ai face daca.....

N-as accepta.Nu prea imi place romantismul (bleah!).Oricum nu pentru Pein...ci pentru pentru alte personaje.
Next : Ce ai face daca Uchiha Madara l-ar ucide pe Sasori ??
[Imagine: ItachiSig.jpg]

Nu sunt o mare fana a lui Sasori si nici pe Madara nu-l am la suflet asa ca cred ca nu as face nimic adica ... " Madara idiotule pregatestete sa mori mi-ai ucis dragostea !! " Suna deplasat pentru cineva ca mine 4 Dar as fi alaturi de cei ce il iubeau pe Sasori evident (*-*) V
Next : Ce ai face daca te-ai trezi intr-o dimineata in corpul lui Kabuto si ai afla ca Orocimaru e gay 2124 - mi se pare o ipostaza haioasa -

Imprevizibilul sporeste entuziazmul fiecarei povesti de dragoste.
Iar eu pretuiesc fiecare moment neasteptat. (o^.^o)

I love :
Mizuki-chi...o(^-^)o [ my mammy ] ; Layla. [ my sury ] ; Kayla. [ my sis ] ; E. H. [ my daddy ] ; PnÈ™ . [ my little rainbow ] ; Eve. [ Prajiturica mea ] ; Briskly. and Ronnie.

[Imagine: desktop.png]

Is something about change !!!

:?? Je... As spune WTF !! Apoi as face un jutsu, fiindca desigur as stii, si m-as transforma inapoi in mine4
Next: Ce ai face daca... Oro-chan 2124 te-ar cere de nevasta/sot ca doar mai sus se spunea ca e si gay :ha:
Zbye :bye:
[Imagine: 302xdzc.jpg]
Voi, nepasatori de moarte, dispretuitori de viata,
Ce-ati probat cu-avantul vostru lumii pusa in mirare,
Ca din vultur vultur naste, din stejar stejar rasare!

Orochimaru? WTF as spune un NU cu majuscule 21 adica sa fim seriosi. Cine ar vrea sa fie nevasta/sotul lui Oro? Si mai ales sotie daca e gay, dupa cate vad eu de pe aici. Pai, poate daca ar fi gay as zice da, daca nu as avea alta varianta, doar daca ar fi gay.
Next: Ce ai face daca i-ai prinde pe Temari si pe Gaara...incest 21 ?
[Imagine: ak8THBQ.png]

M-as inchina O.o Ce naiba sunt frati 24))))

Cfd te'ai trezi cu Zetsu in pat?
[Imagine: EnvYQ.png]

:?? Probabil l-aş împinge din pat, m-aş ridica şi eu şi l-aş bate bine, după care ar zbura afară pe geam. Pff...Aloe Vera ! Îl urăsc pe tipul ăsta !

Next: Ce ai face dacă Shizune te-ar ruga să ai grijă de TonTon pentru câteva zile?
[Imagine: 25rd0nd.jpg]

Hey tu aloe cu ghimpi 24)))) By Naruto 15 Si raspuns ptr intrebarea ta : As accepta:X imi place purcelusu acela:X

Cfd te-ar invita Pein la munte?15
[Imagine: EnvYQ.png]

As accepta doar daca acolo s-ar lupta cu mine,o lupta unu la unu:yes:
Next:cfd te-ai trezi intr-o dimineata cu naruto in pat langa tine?"?
[Imagine: deidara_sig.gif]

Iuuuuu !! No thx ! L-as arunca cu tot cu pat afara din casa ... Cu mine in pat X_X ... Nu se poate asa ceva 42 T.T
Next : Ce ai face daca ai afla ca a murit Kiba intr-o misiune si ca tu va trebui sa ai grija de Akamaru care in aceste momente devine periculos ?? [ scz lipsa de inspiratie ]

Imprevizibilul sporeste entuziazmul fiecarei povesti de dragoste.
Iar eu pretuiesc fiecare moment neasteptat. (o^.^o)

I love :
Mizuki-chi...o(^-^)o [ my mammy ] ; Layla. [ my sury ] ; Kayla. [ my sis ] ; E. H. [ my daddy ] ; PnÈ™ . [ my little rainbow ] ; Eve. [ Prajiturica mea ] ; Briskly. and Ronnie.

[Imagine: desktop.png]

Is something about change !!!

Uuh...Kiba:nh:... Urâtă întrebare...În orice caz aş accepta să am grijă de Akamaru, pentru Kiba.

Next: Ce ai face dacă Shikamaru te-ar ruga să o întrebi pe Temari dacă îl place? [Ştiu, am formulat aiurea]
[Imagine: 25rd0nd.jpg]

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Ce ai face daca... [3] Rose ^^ 104 52.654 16-05-2013, 11:42 PM
Ultimul răspuns: hero1hero

Utilizatori care citesc acest subiect:
10 Vizitator(i)