13-06-2009, 02:14 PM
eu ascult melodia Martina Mcbride - Concrete Angel ..e cam trista dar frumoasa
Ce Asculti acum?
|
13-06-2009, 08:40 PM
Ascult Rammstein-Rosenrot D:
E o melodie tare faina,mai ales daca stii si despre ce e vorba.Am inceput sa ma uit si la videoclipurile lor,sunt bestiale.Fiecare ascunde cate o poveste aparte,ca intr-un film.Ce face melodia si mai speciala e ca a fost filmat videoclipul in Romania
LOLNOPE
13-06-2009, 08:58 PM
Me next
Ascult melodia Rise de la Safri Duo. What can I say. E o melodie care imi place foarte mult. Are un ritm care ma binedispune si imi face chef sa ma duc sa patinez pentru ca prima data cand am auzit melodia asta a fost la un campionat de patinaj.
14-06-2009, 10:00 AM
Momentan ascult The Cranberries - Zombie deoarece este o melodie frumoasa, care ma linisteste si are versuri foarte dragute, putin triste dar dragute; mai adaug ca chitara si tobele suna sublim si vocea vocalistei este foarte frumoasa.
Ja ne...
14-06-2009, 10:46 AM
in momentul de fata nu ascult nimic .Dar daca as asculta muzica ,sigur mi-as pune una din melodiile lui Evanescence .Pur si simplu ador trupa asta !!!! Preferatele mele : Bring me to life ,Everybody's fool ,Tourniquet si Wiegh ( sper ca ma scris bine ) of World .
15-06-2009, 11:31 AM
Momentan ascult Cinema Bizarre-My obsession -> http://www.youtube.com/watch?v=i0pdwS2Kvso .
E frumoasa si emotionanta melodia...incepe mai lent si apoi putin mai puternic ....Le-o recomand tuturor... :bye: A person needs a little madness, or else they never dare cut the rope and be free.
15-06-2009, 01:37 PM
Tourniquet - by Evanescence , tocmai imi faceam pe acolo 'drum' spre melodiile mele , saracele sunt prafuite si vechi de cand nu le-am mai ascultat si mi-am adus aminte de Tt care o ador si o adoram lol .__. vocea lui A.L este superba , mai mult decat superba i luv it si ador lirica , sunt putin obsedata de ea .
Any way , ador cand zice 'i want to die' sau somethin` like that , but is fantastic ^^ so on.
-
15-06-2009, 02:29 PM
In acest moment ascult Thousand Foot Krutch - Falls Apart este o melodie [ defapt prima melodie care am ascultat-o] forte mirifica . Imi place vocea lui Trevor asa mai ingrosata . Ritmul este unul care imi place iar versurile sunt pe gustul meu .
Always keep the faith ! YunJae, YooSu, ChangSica, HunHan. The pleasures of the mighty are the tears of the poor
A song will outlive all sermons in the memory Always Keep The Faith Deferto Neminem Hope to the End
16-06-2009, 10:46 AM
Momentan After Forever - Come.Ador aceasta melodie,ritmul este absolut superb,iar vocea de soprana al lui Floor Jansen este magnifica <3.S-o vedeti live mai ales,parerea mea este ca vocea ei suna mai bine live,ca si a Tarjei.
Melodia pe care o ascult dupa terminarea celelilalte.este After Forever - Emphasis varianta Playback(click),si daca vreti sa comparati aici(click) se afla varianta live. |
|
Subiecte de discuție similare... | |||||
Subiect: | Autor | Răspunsuri: | Vizite: | Ultimul răspuns | |
[split] Ce asculti acum? v.3 | 0 | 2.985 |
03-07-2012, 07:56 PM Ultimul răspuns: |
||
Ce asculti acum ? v.2 | 771 | 329.980 |
06-12-2011, 08:51 PM Ultimul răspuns: |
Utilizatori care citesc acest subiect: |
10 Vizitator(i) |