11-04-2010, 05:48 PM
buna! yupyyyyyy sunt prima!
sa incepem cu inceputul:
-ideea: cam folosita in multe filme, totusi nu prea am vazut ficuri cu aceasta ,,tema", ca sa-i zic asa...e bunicica pe moment, sa vedem cum o sa evolueze
-descrierea: aici esti varza....trebuie sa lucrezi mult la ea. adica....sentimentele le-ai descris bine, totusi, cand ai ajuns la acea casa ar fi trebuit sa descrii si tu macar gradina, sau ceva...
- actiunea e cam grabita. puteai sa faci primul capitol cu inmormantarea, apoi al doilea cu mutarea, sau gaseai tu ceva, dar ti-am zis: mie mi se pare grabita
-dialogul: e bunicel...iti lipsesc verbele care insotesc replica, gen
,,-Buna Mirabela! spune ea chicotind si scarpinandu-se-n cap...."
vezi tu, gasesti ceva interesant....
asa...greseli de testare am gasit multe. stiu ca lenea asta ne omoara pe toti, dar incearca sa corectezi de 2-3 ori inainte de a posta
cateva repetitii, dar la astea nu e problema, se rezolva;)
deci...abia astept nextu', si sa nu te prind ca renunti, ai inteles?
P.S.: am criticat ficul, nu pe tine
sa incepem cu inceputul:
-ideea: cam folosita in multe filme, totusi nu prea am vazut ficuri cu aceasta ,,tema", ca sa-i zic asa...e bunicica pe moment, sa vedem cum o sa evolueze
-descrierea: aici esti varza....trebuie sa lucrezi mult la ea. adica....sentimentele le-ai descris bine, totusi, cand ai ajuns la acea casa ar fi trebuit sa descrii si tu macar gradina, sau ceva...
- actiunea e cam grabita. puteai sa faci primul capitol cu inmormantarea, apoi al doilea cu mutarea, sau gaseai tu ceva, dar ti-am zis: mie mi se pare grabita
-dialogul: e bunicel...iti lipsesc verbele care insotesc replica, gen
,,-Buna Mirabela! spune ea chicotind si scarpinandu-se-n cap...."
vezi tu, gasesti ceva interesant....
asa...greseli de testare am gasit multe. stiu ca lenea asta ne omoara pe toti, dar incearca sa corectezi de 2-3 ori inainte de a posta
cateva repetitii, dar la astea nu e problema, se rezolva;)
deci...abia astept nextu', si sa nu te prind ca renunti, ai inteles?
P.S.: am criticat ficul, nu pe tine
Hope si-a lasat urma pe-aici...
,,Lucrurile nu sunt bune sau rele în sine, gândirea noastră le face să fie astfel."- William ShakespeareMai genial nici ca se putea. Multumesc muult mult de tot, Aby