Biiine. ÃŽi scriu pe ăia pe care îi consider eu prieteni, nu invers. O.oâ€
So,să nu credeţi că e un top sau ceva, îi scriu pe ăia care îmi vin în minte.
ÃŽncep cu
Lynn, o cunosc cam de când mi-am făcut cont pe acest forum, recunosc că la început nu prea ne băgam în seamă dar cu timpul am început să vorbim şi să descoperim că avem multe lucruri în comun, acum, nu este zi în care să nu vorbim.
Nya, i-am dat add doar pentru că era in FFS, but, în ciuda vârstei este înregulă, ne-am întâlnit şi în realitate alături de alte persoane de pe site, ce pot să spun, mai devreme mi-a dat ignore şi după două minute mi-a dat add la loc şi mi-a spus că nu poate să-mi dea ignore pentru că ma iubeşte :3 Femeile astea.
Hmm,
Desuuuu, adică ... ă ... Big Bang de pe zup, cine ştie cunoaşte, am întâlnit-o pe Animax şi în ciuda certurilor uriaşe dintre noi încă am rămas prietene, ţin să menţionez că ea m-a învăţat să folosesc Photoshop-ul, bine, nu m-a învăţat cine ştie ce, mă refer la efecte şi etc, m-a învăţat cum să mă folosesc de Tools, şi faptul că trebuie să deschid un layer nou la aproape fiecare efect pe care îl folosesc. :]]
Geo :], cu tot cu :] , şi pe ea o ştiu de pe Animax şi deasemenea o am la inimioară. Este foarte drăguţă şi etc, când nu mă înebuneşte cu South Park, eh, e fiica mea virtuală de pe Animax, şi până nu o văd faţă în faţă nu mă las.
Hmmm,
Kaşmir, îl pun şi pe el ca să nu ziceţi că pun numai fete, eh, ştiţi cum se zice, fetele atrag fete, în fine. Eu şi Kaşmir cei mai buni prieteni ever =]] azi ne înjurăm toţi morţii, mâine ne iubim cu foc [vorba vine XD ], ce să mai, BFF. =]]
Ash, mi se pare o persoană destul de înregulă, mă mai stresează ea uneori cu anumite chestii dar lucrurile de genul ăsta se uită uşor aşa căăă ...
şi în ciuda faptului că este blondă [ ceea ce eu dedest ] am încercat să o accept, şi cu chiu cu vai, am făcuto şi pe asta.
Teh, recunosc că nu o cunosc de multă vreme dar din ce am vorbit cu ea până acum este o persoană tare de treabă, şi da, e vorbăreaţă, dar nu mi se pare a fi un defect, din potrivă, îmi pare mai mult o calitate, mai ales pentru că ei [ din ce am observat ] îi place să scrie, şi ... cu siguranţă sunt mult mai multe lucruri de scris despre ea but ... eu încă nu am suficiente informaţii sau păreri.
Corina, o cunosc din clasa întâi sooo ... chiar dacă am avut noi certurile noastre prosteşti gen „Eu sunt Sam din TS!†am trecut şi peste asta. În rest, mi se pare o persoană tare de treabă, plus că mai mult de bufneşte râsul de la râsul ei când o auzi, sau cel puţin asta e impresia mea, oh, cât am mai râs în tabară cu ea şi încă o fată, amintiri, uf, varza naibii. :]]
gez23 – gez: ce faci ?
Mimi Mimisor: imi scriu prietenii de pe zup intr-un word si apoi pastez la un topic
gez: lol
Mimi Mimisor: vrei sa te scriu si pe tine ?
))
gez: hm ...
gez:
gez: ok
Mimi Mimisor: bine
Sooo, poate că nu îmi place la el unele lucruri gen muzica adică wtf, o melodie de o oră ?! buuuuut, e şi el de treabă în felul său, plus că se pricepe de minune la Photoshop, şi dacă nu îl rugam să facă el o comandă în locul meu [ că de, am prea multe chestii in C: şi nu mi se mai deschide PS-ul ] i-aş fi cerut să îmi facă un sig, dar las’ că-l rog eu peste o săptămână – două.
Åži
Luli, chiar dacă am puso ultima pe listă asta nu însemnă că am ceva cu ea or smth, buut, acum mi-am amintit de ea :â€D în fine, e de treabă ÅŸi vorbeÅŸte numai despre KaÅŸmir.
Nu am de gând să scriu restul amicilor.
Edit.
Ah, la naiba, am uitat să-mi tastez prietenii reali. Dau edit mâine dacă nu uit.