Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Care crezi ca e falsa ?

Hmmm. . . RoZzy - Chan. Prima mi se pare ca ar fi falsa, din moment ce scriai la calculator. A doua poate fi adevarat , la fel si a treia. Deci merg spre prima 4 .

1. Mi-am facut unhiile
2. MA doare capul.
3. Am de facut un proiect la geogra.
Old nick - mary2we

S-am scris cu sange
Pe randuri de cristal
Poveste-acum incepe ...

My pics on dA

My pics on AnimeZup

Viata dubla - my fic

La mine era trei. .___. Iubesc zilele ploioase, cam tot ce e trist si te deprima.

Kai.___.

E trei. Da'. Tu nu poti chiuli, bine, poate vei face acest lucru in viitor. Insa, tu esti aia care se omoara cu scoala, e atenta [ pana nu fac eu pe nebuna ] la ore, isi ia notite, toceste cartea pana ii vine raul. Deci sunt suta la suta sigura ca e trei, daca tu vei chiuli vreodata fara mine te omor!! Asa ca ai grija... =]]

mary2we

Toata trei par adevarate, insa sunt intre unu si doi. Sa vedem... hai sa o luam la plesneala, doi.

Next:

1. Cred ca kai.___. poate sa fie uneori cea mai detemuta persoana.
2. Sunt o fata cu capul pe umeri, care nu abereaza asa de usor.
3. Imi plac zilele insorite.
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2

off: Obsession, scrie şi tu cu fontul şi mărimea puse de forum că mi-e greu să citesc aşa, mă dor ochii -.-
E valabil şi pt ceilalţi ce scriu aşa o.o I mean, mărimea normală şi fără italic e mai estetică, nu mă mai dor ochii dar aşa de abia pot citi o.o

on:

N-o cunosc pe Kai dar cam toată lumea poate fi dementă aşa că asta iese din discuţie.
A triea, zielle însorite... Sunt prea frumoase şi simpatice şi drăguţe să nu placă.
Cât despre a doua: sunt o fată cu capul pe umeri, care nu aberează aşa de uşor, habar nu am - cred că asta e falsă. Adică, nu poţi să nu aberezi. Toţi adolescenţii abereează. Sau, mă rog, majoritatea. Şi daa, cred că tu o faci.

Trecând peste, next:
1. Am luat deja micul dejun.
2. Am unghiile roÅŸi.
3. Ieri am ascultat minim 3 ore muzică la căşti.

Ieri am ascultat minim 3 ore muzică la căşti ,cred ca asta e falsa presupun ca asculti mai multe ore muzica:d
next:
1.nu sunt fac Michael Jackson
2.sunt dependenta de muzica
3.sunt lenesa
[Imagine: n3w6eu.jpg]

La mine era doi, aberez mereu. Cine n-o face? =]]

aka yuki

Cred ca unu, mi se pare ca M.J a facut melodii frumoase, si sunt multi fani ce inca mai asculta muzica lui. Se poate sa fii. Mie chiar imi place muzica lui, insa imi schimb destul de repede gusturile asa ca...
Deci raman la unu. Nu sunt fan Micheal Jackson.

Next:

1. Imi iubesc girafa de plus.
2. Nu am fost la gradinita.
3. Kai.___. crede ca sunt emo.

Teh. Scuze, insa, mie imi place mai mult scrisul mic si inclinat.
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."

ai dreptate Obsession era prima hug...acum nu stiu daca e a doua sau a treia....totusi tind sa cred ca e a treia.
next:
1.am un ceas in forma de baietel anime
2.imi place matematica
3.fructele mele preferate sunt bananele

La mine era trei. =]]] Ea ma crede nebuna, de aia ma iubeste. =]]

La tine cred ca e doi. Acum depinde de persoana. Eu uras matematica, prea multa bataie de cap... mai bine zac la pat doua saptamani decat sa trec pe la orele de geometrie. Trebuie sa retii atatea, formule, definiti... mai bine dai foc la scoala ca sa scapi de tot. Deci raman la doi.
[ eu la orele de mate simt ca o sa imi smulg parul din cap =.= ] [ unu orcum nu cred ca se poate a fi falsa, eu am asa un ceas dar e si cu o fata care se tine de mana ^^ ]

Next:

1. Aka yuki mi se pare inganfata.
2. As fi vrut sa ma nasc baiat.
3. Kai.___. este buna la engleza.

da era a doua ,urasc matematica inca sper sa dispara materia asta dar nu cred ca o sa se intample21,si sper ca nu ma crezi inganfata21 deci trag sperante ca prima e falsa21
next:
1.imi e frica de spatiile mici
2.imi place Adam Lambert
3.urasc toate animalele

Da, aia era falsa. Mi se pare ca esti ok. Asa ca ... aia era " buba " . [ mai nou sa si lovit, sa pupe mami ca sa treaca =.= ]

La tine, trei. Cine sa urasca animalele? Eu nu as putea... bine... uneori imi vine sa iau o caramida si sa le dau in cap pana vad sange apoi sa le arunc intr-un tomberon sau in fata masini. =.=
Nu imi e jena sa recunosc, ar fi culmea sa imi fie. Pff.

Next:

1. Ma plictisesc.
2. Saptamana trecuta au fost cele mai penale ore.
3. Cant versurile unei melodi.

e destul de greu adica nici un indiciu21 presupun ca 1..adica postezi pe forum si nu cred ca te plictisesti cred.
next:
1.imi place Tom si Jerry
2.iubesc dulceata de nuci
3.culorile mele preferate sunt:albatru,verde si negru

Utilizatori care citesc acest subiect:
6 Vizitator(i)