Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Caracterizeaza userul de deasupra (2)

Crazy.Fani.

Aww hug. Pot spune că te " cunosc " de o zi, deşi acest " a cunoaşte " nu poate fi folosit cu tot înţelesul lui. Oricum părerea mea despre tine nu poate fi alta decât una foarte bună. Din ce am discutat noi două, am observat că pari genul de fată foar zglobie, exaltată şi mereu zâmbăreaţă. Aşa cred eu, dar poate că eşti şi în alte feluri, dar am să te descopăr uşor şi mărunt, nu vreau să vorbim totul într-o seara şi a doua zi să nu mai ne vorbim deloc.
Cam asta ar fi părerea mea pentru moment. Eşti o scumpă hug


[Imagine: tumblrmdccrvfsbc1r0b3k3.jpg]

Is death

Umm, eu nu te prea cunosc, pot spune chiar deloc, nu cred ca ne-am intersectat vreodata pe forum, dar pari o persoana ce se ataseaza usor de ceilalti, destul de optimista din cate am vazut si sociabila. Pari destul de ambitioasa, am vazut posturile de la Photoshop, vad ca te tii tare sa inveti programul si tind sa-ti spun nu e chiar complicat, doar la inceput te vei uita ca pisica in calendar, dar te inveti usor. 21
I don't know if I'm wrong or somethin' like that, dar asa imi pari. ^^
[align=right]
[font=times new roman]You’re under no obligation to be the same person you were five minutes ago.

* Sa mai populam si forum games 65 *

Aggie , draga Aggie. Te stiu de cand activezi la sectiunea Fan Art dar, am vorbit cam 2-3 zile. Am schimbat noi niste comentari lungii si scurte despre animale, despre facultati, scoala si chibi. Poate pe viitor vom vorbi mai multe. Esti o persoana draguta, sociabila, comica si o mica chinuitoare de pisici. * le plimbam cu sarma*. 21 Imi place ca nu esti o persoana ahtiata dupa prietenii si cativa prieteni apropiati sunt mai buni deat 100. In rest sper sa mai vorbim. Imi place ca doresti sa te perfectionezi pentru chibi, si ma bucur ca iti palce. Te mai astept cu lucrari noi si ma bucur ca te-am cunoscut.
[Imagine: 435807fbnxzdbgby.gif]
[Imagine: 1370639wghbdmxzm0.gif]

Ann... Ann... imi place username-ul tau. Nici noi nu ne-am intersectat vreodata pe forum, insa am tot vazut ce-ai postat si ce-ai facut pe aici. Stiu ca ai organizat FF&FA-ul si ca nimeni nu parea interesat sa-si termine lucrarile la timp si ca la un momentdat te-ai si enervat - lol. Esti implicata in toata treaba cu chibi-ul si ajuti lumea si o incurajezi sa incerce sa posteze pe acolo. Deci da, esti un mod activ din cate vad, mai ales datorita faptului ca tot postezi prin diverse locuri si incerci sa le populezi din nou, ceea ce e bine. Chiar daca n-am vorbit vreodata, din posturile tale deduc ca esti o fire deschisa, amuzanta, o prezenta placuta si ca iti faci foarte bine treaba de moderator. Sa o tii tot asa, I guess. :] Cam atat pot sa zic...

Din moment ce tot vorbeam pe mess, am zis ca nu strica sa fac o caacterizare aici, acum ca tot am deschis si noi conversatii care nu sunt de tipul "esti o scorpie - esti un copil". Glumesc, de fapt noi in adevaratul sens al cuvantului nu ne-am certat in mod direct, desi iti cunosc vechea opinie despre mine. Stii si cum am aflat.

Oricum esti simpatic si imi place cel mai tare ca esti din Brasov, si pot sa glumesc cu tine pe faza cu intalnitul in colt la Modarom, sau sa iti zic de Scoala de Arte la care am fost amandoi cand eram copii. Sau sa te mai intreb ce naiba mai e prin orasul ala la momentul actual. Dar nu esti doar birou de informatii turistice, imi place sa conversez ca nu ai aerul ala tipic de tip, ca si cum nu conteaza de ce gen suntem, suntem oameni si vorbim pe acelasi ton. E o chestie ce tine de fluenta unei discutii, ca sarim de la insecte la "ping-ing" ca tot am adus in discutie oamenii nerusinati care fac asta, *rofl*, la nu stiu, orice, dar nu tema aia blestemata de duel de la care am pornit.

Pari un tip destul de inteligent ca am auzit si eu asa din surse proprii ceva de o olimpiada la engleza. Oricum esti in Mesota, in primele trei langa Saguna si Moisil.

Nu am citit ce ai scris ca nu am tendinta sa rasfoiesc fic-uri, dar sa vedem ce iese acum la poezie.

La mai multe discutii -l -t 65500 24
[Imagine: sigforme.png]


probabil n-ai primit niciodata
telegramele mele sau poate
nu credeai ca e vital cand
lumea mea se descompunea
in ceasuri si goluri
de mine

au imbatranit in cadente
si sentimentele mele
sub greutatea
atator vieti netraite...


Clicky

Bun, m-am gandit sa trec si eu pe aici sa fac o caracterizare.

Arya. Hmm, nu te cunosc si nu ne-am intersectat vreodata pe forum, dar .. niciodata nu e prea tarziu sa ne cunoastem mai bine. Mi te pari o persoana interesanta si intelegatoare. Inteligenta .. 65, prin posturile pe care le postezi, si prin activitatea ta, uhh, ce multa energie ai [:. Esti deosebita, si dupa cum vad, te intelegi mai cu toata lumea. Imi plac mult felul acesta de oamenii. Iti faci treaba de moderator si adm, si imi place ca nu te dai batuta usor. Nu am vorbit niciodata, dar prin posturile tale, pot spune ca esti amuzanta, indrazneata, si deosebita. 3
[Imagine: tumblr_m9o59mWzcL1rdjmj7o1_500.jpg]

Bubb e un mister.
Bineinteles e probabil un mister deoarece se afla aici in urma unei alte schimbari de nick si numai el stie cine a fost inainte (asa frumos ar fi ca sub numele fiecaruia sa existe o istorie a tuturor nick-urilor detinute pe acest forum...m-ar ajuta enorm sa stiu si eu cine-i cine).
Din ce observ de la topicurile create anterior de ea, gasesc ca este o scriitoare, deci o fire creativa si perseverenta (sunt vreo 10 topicuri).
Posteaza pe la jocuri, deci ii place distractia presupun.
Comenteaza pe oriunde, deci e un user activ. Good for her.
[Imagine: 14wyiz6.jpg]

Pentru intrebari sau orice alte interactiuni cu mine, folositi cu incredere mesajele de profil. Contrar opiniei populare eu nu musc...si chiar daca as musca, am toate vaccinurile facute.

Perfect, de cand asteptam o ocazie ca asta 21.

CyBeR, bineinteles ca nu te cunosc, pana la urma cine cunoaste cu adevarat pe cineva pe un forum/internet in general? Fara aluzii, ehem. Zic si eu aicea chestii ce mi-au sarit in ochi frunzarindu-ti posturile si thread-urile, ca doar ai tot deschis si postat in ultima vreme.

Esti un personaj echilibrat - haha, tocmai am descoperit ca esti balanta. Interesting. Ti-am dedus personalitatea inainte sa-ti cunosc zodia. - si rational, matur - sa le punem pe seama varstei inaintate. Deobicei, din ce am vazut, prezinti argumente solide intr-o polemica de orice fel, fie ea pe o tema literara, stiintifica, politica sau chiar din domeniul anime. Si ca ziceam de stiintific, esti un mare impatimit al genului SF. Bine, chestia asta cred ca era mai mult decat evidenta.

In ciuda sarcasmului destul de prezent, involuntar sau nu, in majoritatea postarilor tale, dumneata aici de fata chiar incerci spre deosebire de restul sa faci ceva pentru a imbunatati aceasta comunitate. Fiind un veteran al lumii anime si al forumurilor pe tema aceasta, probabil vrei sa eviti disparitia iminenta si a zupului. Deschizi thread-uri, esti activ, ajuti oamenii cu recomandari etc. Esti un om bun. Si le ai cu scrisul.

Pentru reclamatii... marti plec la Buzau, nu sunt disponibila 21. Am fost draguta, hai.

P.S. Ma stiti mai bine ca Cherie.

Eu te-am stiut mereu ca Cherie de cand am venit pe forum, nu mai stiu care e legatura si nu stiu de ce aveam impresia ca faceai parte din staff, dar nu prea am acordat mare importanta, cred ca era din cauza ca erai prietena cu Nya si nu prea o aveam la suflet pe atunci.

De cand cu toata fata asta noua a forumului si a multor useri vechi intorcandu-se, am inceput sa vorbim pe la Llama spam threads si mi-ai parut simpatica. Dintr-una in alta o intamplare nefericita ne-a pus in legatura si am vazut ca esti o persoana un pic mai timida, dar cu o fire deschisa si putin aiurita, dar intr-un sens de ala cute ca in anime. Mai ales cand imi povesteai de tipul cu nume de personaj din desene animate. Imi pari visatoare si totusi parca simt ca iti e frica cumva sa iti faci vise sau sa te gandesti prea mult la ele.

Darn, revin cu edit la noapte sau maine dupa masa, n-am timp hug
[Imagine: sigforme.png]


probabil n-ai primit niciodata
telegramele mele sau poate
nu credeai ca e vital cand
lumea mea se descompunea
in ceasuri si goluri
de mine

au imbatranit in cadente
si sentimentele mele
sub greutatea
atator vieti netraite...


Clicky

Arya pare un user activ si un moderator activ, destul de interesata de a ajuta aceasta comunitate. Am vazut ca a organizat si un concurs de literatura, la care imi pare rau ca am ajuns prea tarziu pe site pentru a mai participa.

Am citit putin pe site pe la topicurile de spam si cele RPG dar inca nu cred ca am o idee foarte clara despre persoana in sine. Pare ca duce o viata activa si variata, lucru pentru care o felicit.
[center][Imagine: 315bbep.jpg][/center]



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Minciuna despre userul de deasupra Shiva 42 51.079 27-01-2012, 12:14 AM
Ultimul răspuns: Lia
  Trezeste-te, arunca, hraneste & deseneaza userul de deasupra. Aly 2 2.742 25-01-2012, 04:06 PM
Ultimul răspuns: Ryuu


Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)