Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Caracterizeaza userul de deasupra (2)

#71
YOU WERE A PAIN IN THE... SOMETHING!!! But now you are a pain just for some people...

Bun, cea mai buna descriere cu care am putut veni... Splendid xD

#72
Aly.


Nu o să stau de o caracterizare uriașă pentru că nu prea aș putea. În orice caz știu că îți faci treaba de mod foarte bine și chiar dacă alții poate de consideră o scorpie sau prea exigentă eu nu cred asta, sunt de părere că faci totul pentru a ne ajuta. Îmi place modul tău de a fi în general și mai îmi place ironia pe care o folosești când ești nervoasă. Chiar citeam cu plăcere unele certuri de pe aici ^^. Ești o persoană foarte bună și cred că mulți dintre noi te apreciază ^^.
[Imagine: Jun0xCa.png]

#73
I <3 Ang.
Duduie, eşti o pitică de treabă, cu oarecare simţ al umorului, nice tastes i guess şi, după câte văd, eşti destul de cunoscută aici deşi nu eşti tocmai veche. Uneori tinzi să pari cam copilăroasă dar te scuză vârsta *e şi normal o.o*, ştii cum să ne calci pe coadă pe majoritatea de aici [ în special pe mine şi gawd, urăsc asta ], sometimes te cam bagi pe unde nu-ţi fierbe oala *proverbul ăla cu mâţa e unul destul de bun, rite?* dar eşti dezgheţată la minte şi eşti o persoană destul de ok *mai ales când nu-mi scoţi peri albi*. Duduiţa asta e de treabă ^^.
[Imagine: p4KKzIN.png]
You could be the best of me when I'm the worst for you.
golden tragedy


#74
(22-08-2011, 10:33 AM)Valkyrja A scris: I <3 Ang.

Aw, ILY2.5
Nu o să mă lungesc, o să fiu scurtă. Postez doar fiindcă nu am mai fost de mult pe aici. Din câte îmi amintesc, te-am mai caracterizat o dată. Nu s-au schimbat prea multe. The same epic gurl, the awesum half of the uber Valkang. So, let's begin: u r cute and funny and uber and awesum and f'cking annoying sometimes but lovable and smartass and troll and f'cking annoying sometimes but hugable and talented and enciclopedie muzicală and Ang loves u too. Eşti activă şi un mod bun, nu te-am văzut să te cerţi cu mulţi pe aici, that's gud. *flower power* Şi mă enervează 'păpuşe' al tău.
Anyhow, keep calm and stay in your spirit. Stay awesum. *we are devils, we love metal* \m/ òó \m/

Dacă m-ai mai caracterizat o dată, no thanks. Da, da tu! M-ai mai caracterizat o dată, hands off!

Xoxo, Ang.

Angilicious|dA
[Imagine: pikachu___batman_by_mnrart-d58f68d.gif]
Nothing I shoot gets back up again.
Drawings.| Photos.

#75
Mă mir de cum n-am dat pe aici să te caracterizez vreodată. o.o


EDIT : AÅŸa, I'm ready. 5


Te cunosc de când am pus piciorul prima dată în oraşul nostru `dulce`. De prima dată mi-am dat seama că vreau să mă împrietenesc cu tine şi, de ce nu, să rămânem prietene . . . cât ar trebui. o.o Dunno. o.o
De nenumărate ori am avut divergenţe pe diferite teme prosteşti, unele poate nu erau chiar aşa de prosteşti, but anw. Oricum, tu m-ai iertat defiecare dată, şi mi-ai mai dat de nenumărate ori o altă şansă, deşi mă făceai să cred că eu trebuia să îţi dau acea şansă. Eşti sufletistă, şi indiferent că nu o arăţi de multe ori, chiar ţii la persoanele apropiate ţie, dar nu ştii cum să îţi exprimi sentimentele pentru că, deh, urăşti tot felul de dulcegării and so on. 21
Deşi câteodată poţi deveni cam indiferentă/nepăsătoare, şi pe unii ( n-o să dau un exemplu - eu - ) i-ar cam putea deranja. Dar totuşi ţii foarte mult la toţi prietenii tăi, şi încerci să-i împaci pe toţi, să îi faci să se simtă bine în preajma ta, şi reuşeşti pentru că eşti o persoană minunat de sociabilă şi amuzantă.
Sarcasmul te caracterizează cel mai bine. Eşti răutăcioasă cu persoanele care nu ţi se par destul de `rangul tău` ca să zic aşa, şi încerci să îi eviţi pe cât posibil sau în cel mai rău caz să îi bârfeşti pe la spate.
Poţi da în mintea tuturor, să te `modelezi` după persoana respectivă, asta până la o limită, şi aceea când te plictiseşti şi te-ai săturat de `jocul` ăsta. 21
Ai momente când eşti exagerat de serioasă şi apoi exagerat de copilaroasă. ( şi asta mă calcă serios pe codiţă TT.TT ) Eşti prea zăpăcită, şi nici nu ştii unde îţi pui cheile ( .-. ), dar te trezeşti la realitate rapid. o.o
Mofturoasă şi răsfăţată. Când ţi se pune pata să stai să leneveşti, şi să . . . ( dau un exemplu ) . . . nu vrei s-o ajuţi pe mămicuţa la curăţenie, asta e de rău.
Dar apoi, când vine vorba de şcoală, te pui serios cu burta pe carte la materiile care îţi plac cel mai mult, şi îţi face plăcere să le descoperi. ( recent am descoperit că îţi place mai mult matematica decât româna, meh, this is strange o.o )
Tot felul de trăsnăi, aş zice că îţi aparţin dar complotăm împreună la ele, aşa că . . . . NE APARŢIN! 21 Lăsaţi-ne o saptămână singure într-o casă şi poate o facem să şi dispară. o.o Malefice, ce mai?
Întotdeuna ai ştiut să mă sprijini la greu, chiar dacă câteodată eram prea supărată sau nervoasă ca să te ascult sau să îţi dau importanţă, dar sincer, în adâncul sufletului ( chiar dacă nu pe moment ) apreciez gestul defiecare dată.
Oricine se poate ataşa de tine, poate chiar să devină dependent de tine. Eşti ca un drog, dar care îţi face bine, nu rău.
Anw, pot zice că îţi place să te cerţi, să fii în faţa altora tipul acela de `bad girl`, dar în realitate eşti o fată care nu ştie ce se mai petrece în mintea şi inima ei.
La capitolul talent, ai atins cota maximă. Îţi ador vocea, dansezi destul de binişor să ştii, un talent incredibil la poezii/povestioare ( ai un vocabular strălucitor şi metaforele şi expresiile îţi ies mai ceva decât profei mele de română, I think so o.o ), fotografiile îţi ies splendid ( ştii că poza cu căţeluşul tău, de la duel, o am pe desktop ), semnăturile chiar îmi plac foarte mult, deşteaptă eşti, frumoasă deasemenea. Eşti fata aproape perfectă. o.o
Îţi place să corectezi oamenii, în tot ce fac şi ce scriu, indiferent că ai sau nu dreptate, întotdeuna îţi susţii punctul de vedere. Cred că şi în faţa lui Dumnezeu ai proceda la fel. ._.


Meh, nici nu ştiu ce să mai spun. Oricum toate propoziţiile pe aici sunt întortocheate, am scris ce mi-a venit pe moment. 21 Anw, indiferent că am devenit mai distante, să ştii că eu tot o să te iubesc ca pe o soră mai mare care-mi eşti. hug
Stay cuuuuul, stay superbă, stay my Ang. xD
I always gather everybody's attention.



[Imagine: snsdside2.gif]

#76
Zuza.! :X
Pai.. ce sa spun eu despre my little hun~ <3
Este prima persoana cu care am vorbit de cand am revenit pe forum (adica de vreo luna cred..) si care mi-a lasat o impresie foarte buna. In ciuda varstei fragede (I'm not calling you a kid hun, sa nu-ti faci vreo idee gresita), mi se pare o persoana destul de puternica incat sa-si sustina opinia loud & proud, destul de matura pentru varsta ei, si in acelasi timp foarte glumeata si.. te citez, hapahaotica 21 I just like her so much ^^
Ca sa nu mai mentionez.. again.. thx hun pentru ca m-ai corupt cu 2NE1, I own you one 15
*glomps* stay pretty, xoxo!
Love me or hate me. Either way I'm on your mind.

#77
Vreau eu : )) Sper sa nu te superi ca trec eu pe aici xD....
Dau edit.
______________________
So, cum am zis, sper sa nu te superi ca trec eu pe aici, ca poate te asteptai la o alta persoana and so on...Las, o sa aiba si ei sansa lor, eu nu o pot rata pe asta : ))
Nu ne cunoastem de foarte mult timp, insa eu te "stiu", sa zic asa, de mai demult, inainte sa incepem sa vorbim. Ti-am vazut multe posturi, te-am intalnit si pe chat...si nu stiu cum sa zic, mi-ai placut din prima. Erai pe placul meu, o persoana foarte interesanta si cu posturi geniale, sa le zic asa. Parerea mea : )) Esti foarte de treaba si foarte prietenoasa. And funneh : > Si imi place modul tau de a gandi, chiar ma impresioneaza, donno xD. Imi place ca esti vorbareata. Nu cred ca m-as putea plictisi atunci cand vorbesc cu tine : )) Am multe de vorbit cu tine, in special despre carti : > My passion. Rar intalnesc persoane care sa aiba aceasta pasiune ca si mine : )) In viata de zi cu zi...nu cunosc pe nimeni xD Si avem aceleasi gusturi in aceasta privinta, and you don't know how happy I am : > Chiar avem multe lucruri in comun si nu ma refer doar la carti. Suntem amandoua doua persoane lenese : > Si eu una ma mandresc cu treaba asta xD
And you like 2NE1 : > Si mie imi place mult trupa. E trupa mea preferata ale caror membre sunt fete, sa zic asa : ))Eh, cu ocazia asta, de cine iti place cel mai mult din trupa ? xD
Nu cred ca ti-am gasit vreun defect pana acum 106Si oricum, oricate defecte ai avea cu siguranta te-as placea la fel xD. Sper sa devenim prietene foarte bune.
E doua dimineata, lol xD Nu stiu ce sa mai scriu. As scrie mai multe, dar iti ajunge xD. Ne mai vedem pe aici.
[Imagine: tumblr_lw7j04DPq01r5ikx8o1_400_large.gif]
My mama always says that I'm cute. I don't believe her. I'm more than that !

Shake, shake that booty for Beckha !


#78
Inca de cand m-am inregistrat pe acest forum,-binecuvanta zi mi-am zis ca as avea nevoie de o persoana speciala cu care sa-mi impartasesc gandurile si sentimentele, care sa asculte aceeasi muzica ca mine si care sa fie asa...ca mine. Atunci te-am vazut pe tine, m-ai acaparat din prima, total! Suntem ca doua boabe de pastaie, desi uneori ne mai certam pe teme prostesti tu mereu ma ierti, ai un suflet ca al unei maicii atunci cand nu esti perv si purtam conversatii asa...perv pa massanger inspirate din filmele porno pe care le vedem cand nu sunt parintii acasa.

Forever not yours, Me.


#79
O să'mi rezerv eu onoarea. 10 I'll edit tomorrow for sure 'cuz now, I would freaking give anything just to get some sleep.

~

Bun, după cum am zis dau edit. *Mwahahaha* Cred că tu cam ştii ce cred eu, anywaaay... I feel much better so I'm in a good mood. *evil smile*

Cred că o să încep cu chestile evidente, yaap: Bitchy, smartass, funny, ironică, sarcastică, awesomme tastes, KeWl, bitchy, bitchy, bitchy, awesome!

Esti mult mai prietenoasă si înţelegătoare decât laşi să se vadă, ceea ce e chiar awesome. Aici aş adăuga şi faptul că eşti o persoană chiar foarte răbdătoare, I mean come on mă şi mir cum rezişti să nu'mi dai un bocanc în gură sau eventual o flegmă prin monitor, deşi, zău, dacă ai vreodată chef să faci asta aminteş'te-ţi că ai o pisică care face sunete annoying şi fuge de nebună.

Nu stiu de ce dar îmi face o mare plăcere să'ţi citesc posturile. E chiar funny, mai ales că mă delectez şi eu din ele + ai nişte ideei geniale, and of course mai toate sunt însoţite de o doză sănătoasă de sarcasm. Cel mai mult îmi place când i se scoală cuiva şi comentează iar tu instantaneu îi tragi una în moaca virtuală. Ha, that's too damn awesome.

Cert e că eu pot zice că am învăţat una două de la tine, chestie pentru care sunt chiar foarte recunoscătoare. I should thank ya for that, ne? Thank you Hazzy. Funny e că am un folder cu muzica de la tine pe care nu l'aş şterge nici dacă mi'ar pune cineva un pistol la tâmplă. No sir. *Nigga face*

Ăăăă.. ce să mai scriu? Eh, ce naiba: Cheerz!




#80
o sa revin cu o descriere imediat.
^^ ă post prea scurt,
edit:

Brisky a mea,*defapt nnu doar a mea*. O bobocica liceeanca, foarte nebuna. A mers la paris la fel ca mine, si chiar daca nu ne cunoastem foarte bine, ne intelegem si vorbim si asta conteaza. Esti foarte draguta. ma si amuzi cu unele dintre comentariile tale . Nu ai rusine cam de nimic si de nimeni. Esti prietenoasa. Am facut schimburi de id-uri, dar nu am avut timpul necesar ca sa conversam acolo.

Pai ce pot sa mai zic. Mi mi-ai placut si imi placi, mai ales pentru felul tau de a fi. Poate ne vom vedea la nijikon daca vii sau in alte imprejurari poate cu mai multi zupilei. XD

Huggs.

Serq= mersi ca ma caracterizezi tu. : )
[Imagine: o88djien5737pr5gx1f.png]
De la Ang a mea! Mersi. < 3



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Minciuna despre userul de deasupra Shiva 42 50.976 27-01-2012, 12:14 AM
Ultimul răspuns: Lia
  Trezeste-te, arunca, hraneste & deseneaza userul de deasupra. Aly 2 2.725 25-01-2012, 04:06 PM
Ultimul răspuns: Ryuu


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)