31-12-2010, 02:52 PM
Superb capitolul.Puteam sa jur ca dupa cosmarul pe care Sakura l-a avut a urmat ceva real , lipsit de imaginatie.Dar totul a fost ceva straniu : a adormit intr-un vis si s-a trezit intr-un alt vis.Mi-a placut faptul ca tot ce a visat Sakura a devenit realitate sau ceva de genul.Mi-a placut planul lui Sasuke de a crea o diversiune.Foarte bine gandit ! Si totusi ma framanta ceva : Ce vrea Sasuke de la Sakura ?? Ce se va intampla in continuare ? Oare Sasuke o va ucide pe Sakura ? Oare o va ruga sa intre in echipa lui ? Oare cei scrie urmatorul capitol ? Intrebari la care nu pot raspunde...
Oricum te rog din tot sufletul sa faci o fapta buna si sa ma lamuresti .Plss...adu cat de repede poti urmatorul capitol.Pai cam atat am avut de spus. So ... a fost un capitol plin de suspans si abia astept nextul !
Oricum te rog din tot sufletul sa faci o fapta buna si sa ma lamuresti .Plss...adu cat de repede poti urmatorul capitol.Pai cam atat am avut de spus. So ... a fost un capitol plin de suspans si abia astept nextul !