25-04-2009, 02:38 PM
Bună Sakurik Bombonik :]] -- ce tare sună :]] pinky and candy -- anywaay :] RoxY bine ai venit pe animezup, sper să te simti cât mai bine aici şi să îţi faci cât mai multi prieteni, buni şi tot restul. De simtit nu ai cum să nu te simti bine aici, dacă te faci " auzită " [ lol, auzită în ghilimele pentru că nu ai cum să fi auzită , you know :]] ] eh oricum ;;] ne mai vedem noi pe forum, şi ne cunoaştem mai bine aşa.
Am şi eu o serie de întrebari =]] LOL! Hmm, ia spune-mi, cum vezi tu viata la vârsta de unsprezece ani? ;;] e o întrebare banală but vreau să ştiu ce cred şi ceilalti, să îmi amintesc cum eram eu la vârsta aasta :]].
Oh GOd ;;] so zici că unul din filmele preferate este Twilight [ Amurg ] - destul de tare ;;] aşa cred :]. [ şi mie îmi place ]. Ce ţi-a placut cel mai mult la acest film? Ai şi vre-un actor preferat?
Hmm am vazut că intentionezi să scrii ficuri, etx, but, citeşti ficuri?
Recomandari anime [ din partea mea ]
Kuroshitsuji, Nana, D.N Angel, Vampire Knight [ Vampire Knight Guilty ], Full Metal Alchemist , Death Note, Hell Girl, Paradise Kiss.
Aşa în mare, oricum animeurile acelea merită vazute .
Another biigie question, ce zodie eşti?
Gata, nu te mai retin! Sper să te simti bine aici!
Şedere placută!
:bye:
Am şi eu o serie de întrebari =]] LOL! Hmm, ia spune-mi, cum vezi tu viata la vârsta de unsprezece ani? ;;] e o întrebare banală but vreau să ştiu ce cred şi ceilalti, să îmi amintesc cum eram eu la vârsta aasta :]].
Oh GOd ;;] so zici că unul din filmele preferate este Twilight [ Amurg ] - destul de tare ;;] aşa cred :]. [ şi mie îmi place ]. Ce ţi-a placut cel mai mult la acest film? Ai şi vre-un actor preferat?
Hmm am vazut că intentionezi să scrii ficuri, etx, but, citeşti ficuri?
Recomandari anime [ din partea mea ]
Kuroshitsuji, Nana, D.N Angel, Vampire Knight [ Vampire Knight Guilty ], Full Metal Alchemist , Death Note, Hell Girl, Paradise Kiss.
Aşa în mare, oricum animeurile acelea merită vazute .
Another biigie question, ce zodie eşti?
Gata, nu te mai retin! Sper să te simti bine aici!
Şedere placută!
:bye: