Hmm pai ce imi lace la nebunie filme ar fi Sleepy Hollw si sa zic trilogia Bourne, Lord of the rings, Pirates of the caribeean ....cam astea
Un anime care sa imi rep viata.....Hmm.....Creca Honey and clover......
....daca e sa semene oarecum cu viata mea......daca e prin viziunea mea......AIR GEAR.....cred...still not sure though.
Hmm , tough one.I guess Himura Kenshin from Roruoni Kenshin...I am generally nice to people, but god forbid you to make me show my dark side xD
Hmm citesc cateodata ....acum ca nu mai am scoala(ma rog generala + liceu...acu am faculta), carti citesc din cand in cand, cand dau de ceva ce imi vine sa citesc..>recent am citit Cianura pentru un suras si Buna seara Melania , de ROdica Ojog Brasoveanu, sunt niste carti desul de bune
Games...games..well:
-Rpgs(Neverwinter Nights 1, ca 2 nu mere, Dungeon siege 1 si 2, Tian QUest Sacred si +, Gothic fara 3 si 4 ca they blow)
-Jrpgs(FF7,8,9 , Shin MEgami Tensei, si evident seria Shin MEgami
ersona,..umm....hmm creca atat)
-FPS-Shooters-Action(Trilogia sands of time de la Prince of Persia,Mount and blade+ exapnsions, Warriors orochi, Dynasty warriors 4 Hyper,FAllut 3/Oblivion, Unreal Tournament , UT 2004, si UT 3(dar nu pe pc meu) )
-STrategie TBS/RTS( HEroes 3, 5 si 6 cand o aparea, Kings bounty dar am jucat numai putin, GEnerals+zero hour, seria red alert, warcraft 3)
-MMO-(Hmmm , wow(da stiu , am avut perioada cand eram si eu foarte into it, dar acu nu prea), Metin2 idem, Perfect World idem, si cam atat aici)
-Console/Emulated/ arcade/combat/altele-(Street fighter(toate), Mortal Kombat doar 4, Minecraft , Terraria, Sam and max season 1, Castlevania : Symphony of the night)
La games aveam ce adauga
Da sunt gamer, dar nu imi ocup tot timpul cu asta xD.....Ma rog doar cand nu am nimic mai bun de facut
Oh uitasem alte hobbyes pe langa maga si anime...Lots of stuff...Balaceala in apa, Drawing, mai pun mana pe cate o chitara acustica din cand in cand, dar nu stiu sa cant..I just mess around with the cords xD....and others