Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Back To Black

Piticoooooooot! Cat ma bucur ca incepi alt fic, desi sunt suparata ca nu le-ai terminat pe celelalte*sad face*. Tu mica si simpatica creatura, cum de ne lasi in suspans? Cum iti permiti? Cine e personajul principal? Cine T_T? Adica serios, ar putea fi oricine, desi ma gandesc ca poate e... Defapt nu mai zic*laugh*. E un inceput promitatooor, sau nu chiar "inceput", avand in vedere numele capitotulului. Apropo de nume, imi place titlul la nebunie <3! "Back to Black", mie chiar imi suna supeer.
Actiunea in sine a decurs bine, dar cred ca e doar putin grabita la un moment dat. Dialogul e si el simpatic si restu'. Si legat de personaje... Cam protectiv Naruto asta, poate prea protectiv, cred ca ascunde ceva*laugh*. Gaara e si el acolo, dar pana acum nu am o parere despre el. E doar prezent si aproba ce zic ceilalti. Nici de Itachi nu stiu ce sa zic, pana acum e descris ca deobicei, ca fiind Fat-Frumos, dupa care orice fata se topeste. Sper ca protagonista nu o sa ii cada atat de usor in brate. Ce veni vorba de ea, ai conturat-o destul de bine. Momentele ei de betie sunt geniale, amuzante si creative. Auzi la ea, "Tach" :)), chiar am ras la faza aia. Totusi ai fi putut accentua putin mai mult descrierea, dar doar putin. Ca prea multa descriere a plictisitoare dupa parerea mea.
Pai astept cu nerabdare capitolul urmator si te rog dulce ca o savarina sa ma anunti cand il pui ^_^[ce retardata sunt:]], "dulce ca o savarina" ? Cat de expirata e chestia asta *laugh*]
[Imagine: eKyCOTm.png]

If I could tear you from the ceiling,
I'd freeze us both in time.
And find a brand new way of seeing,
Your eyes forever glued to mine.

Răspunsuri în acest subiect
Back To Black - de Zummy - 15-03-2012, 06:28 PM
RE: Back To Black - de Ayumi Michaelis - 16-03-2012, 12:09 AM
RE: Back To Black - de Sasha. - 18-03-2012, 05:21 PM
RE: Back To Black - de Zummy - 23-03-2012, 10:30 PM
RE: Back To Black - de DiZ - 27-03-2012, 10:06 AM
RE: Back To Black - de Zummy - 30-03-2012, 08:17 PM