15-01-2009, 08:34 PM
your_dream
[center]
What a fool! I don't know about tomorrow...[/center]
|
15-01-2009, 09:48 PM
Bon...revin si yo cu o noua comanda(m-am cam invatat^_^')
Imagine: http://i156.photobucket.com/albums/t15/k...erson1.jpg Culori:nush...ceva care sa se potriveasca(las la latitudinea voastra) Text:Heaven's gates won't open up for me With these broken wings I'm fallin' Autor-Serenity(de preferat)....sau ma rog...oricine poate. Sign+avatar. My sin is Pride. I'm on my highway to Hell! Yuki is my kamy-sama. So...Shut the f*** up! Criticii nu-i pot ranii pe creatori decta cu permisiunea acestora. You tried to hold me under, I held my breath Alone and now you wonder, what I possess Nothing you can say , nothing's gonna change what you've done to me Now it's time to shine, I'm gonna take what's mine While you're burning inside my light
15-01-2009, 09:59 PM
(15-01-2009, 09:48 PM)Love_Yuki_Eiri A scris: Bon...revin si yo cu o noua comanda(m-am cam invatat^_^') Lye.. umn I`ll try
[center]
15-01-2009, 10:32 PM
Ummm ...
xRiverxHiei Avatar: Sig: Pt. modificari dă-mi un PM/ spune-mi pe mess. Dacă nu-ţi place, ştii ce ai de facut.
16-01-2009, 02:36 AM
(29-12-2008, 01:04 PM)stup!d.cherry A scris: A trecut ceva timp de cand n-am mai trecut pe aici.... Imi pare foarte foarte foarte foarte *peste doua ore mai tarziu* foarte foooarttee rau pentru cat ai asteptat T___T Dar ce sa faci cu cacatul de scoala? T_T cate 4 teste pe zi frate,ca s-au trezit profii ca nu avem note [scuze dar imaginea eera asa mica si nici calitatea nu era tocmai buna :-S,dar poate ca arata mai bine asa simplu?XD daca nu iti place pm me :] inca mai am pdf-ul ] *hugs* EDIT: Ok acum am vazut ca trebuie sa dau click pe ea ca sa fie mai mare
back in black
I'll bite you, so don't bite me. I am all the little things you hate I was a sinner, a bad girl, Lord pardon me I was deaf, dumb and blind, but know I can't see
16-01-2009, 06:52 PM
Hi! deci am o comanda ...dar imagini diferite dar vreau o img la avatar si una la sig ..stiti
deci : iMg: Vreau ceva ..sinistru ..si asta sa fie sigul _-" ... Text:I'm Still A doll ! La culori va descurcati voi ...ca sunteti cei main buni in ..ale sigurilor acum av: Vreau un text ..si mai ..sumbru iar ..culori hmm un pik mai inchise daca s epoate Textance With doll va sugerez ..,..unsigur lucru .. sa aveti insipiratie .I dont need anyone in my life who does not want to be there.
.Sometimes i cant , sometimes i dont want to , and sometimes i dont even try. .I am nostalgic , cinical and lonely , so i may hurt you.
16-01-2009, 09:44 PM
(16-01-2009, 06:52 PM)sadnessinmysoul A scris: Hi! deci am o comanda ...dar imagini diferite dar vreau o img la avatar si una la sig ..stiti Comanda luata. Dau EDIT cand termin. Fi la 'curent' xD Editz : Hope you like 'em =] (click pe atasament pt zoom si link)
17-01-2009, 03:19 PM
nu ca imiplace ..il ador :X:X ms ms ms ms ms ms ms e perfect
.I dont need anyone in my life who does not want to be there.
.Sometimes i cant , sometimes i dont want to , and sometimes i dont even try. .I am nostalgic , cinical and lonely , so i may hurt you. |
|
Subiecte de discuție similare... | |||||
Subiect: | Autor | Răspunsuri: | Vizite: | Ultimul răspuns | |
Concurs de avatare | 5 | 4.411 |
18-12-2010, 03:27 PM Ultimul răspuns: |
||
Ce se va intampla cu :"Avatare si siguri la comanda !" | 1 | 3.067 |
18-11-2009, 10:19 PM Ultimul răspuns: |
||
30-03-2008, 09:36 PM Ultimul răspuns: |
||
01-03-2008, 06:00 PM Ultimul răspuns: |