16-01-2009, 10:25 PM
Bun , capitol nou :D . Sa vedem ce avem aici :
nici-un semn - sa stii ca mai nou (adica de un an si ceva) se scrie niciun
se roscatul - poate si roscatul
abea - abia...nu se poate ca tocmai tu sa scrii asa (nici pe mess nu se prea
foloseste acest inlocuitor pentru abia ;) )
sacoul ce il purta - sacoul pe care il purta
a simtit cum genunchi - genunchii (banuiesc ca nu trebuie sa iti explic si de ce sunt doi i nu ? )
inaintant-inaintand poate
Aceasta s-a retras,continuand sa il priveasca - pey ori pleaca ori priveste...hotaraste-te
concactat-contactat
Aceasta i-a facut semn din mana,semn ca nu o intereseaza.In momentul in care a auzit usa trantindu-se,semn ca ingerul parasise vila. - pey stii...de trei ori intr-o propozitie cuvantul semn.....cam urat nu crezi ? puteai sa inlocuiesti cuvantul cu un sinonim ;)
isi de-a - si dea era parca verb nu ? (se scrie dea in cazul asta )
ca ce facea - ca ceea ce facea ( e vorba de cum suna aici )
a juns - a ajuns
reusi-se - reusise
ochelarii aruncat - din cate stiam eu ochelarii sunt la plural..da poate nu stiu eu bine (aruncati )
in sa - insa
Bun capitolul este foarte bun , ideile sunt extraordinare , m-a amuzat intr-o oarecare masura , dar vezi ca ai cam multicele greseli . Cum nimeni nu te prea critica , m-am gandit ca ar fi cazul sa o faca cineva . Sper ca nu te-a deranjat , dar daca te-a deranjat , imi pare rau , nu asta a fost intentia mea . Oricum , abia astept next-ul . Gambate kudasai !
nici-un semn - sa stii ca mai nou (adica de un an si ceva) se scrie niciun
se roscatul - poate si roscatul
abea - abia...nu se poate ca tocmai tu sa scrii asa (nici pe mess nu se prea
foloseste acest inlocuitor pentru abia ;) )
sacoul ce il purta - sacoul pe care il purta
a simtit cum genunchi - genunchii (banuiesc ca nu trebuie sa iti explic si de ce sunt doi i nu ? )
inaintant-inaintand poate
Aceasta s-a retras,continuand sa il priveasca - pey ori pleaca ori priveste...hotaraste-te
concactat-contactat
Aceasta i-a facut semn din mana,semn ca nu o intereseaza.In momentul in care a auzit usa trantindu-se,semn ca ingerul parasise vila. - pey stii...de trei ori intr-o propozitie cuvantul semn.....cam urat nu crezi ? puteai sa inlocuiesti cuvantul cu un sinonim ;)
isi de-a - si dea era parca verb nu ? (se scrie dea in cazul asta )
ca ce facea - ca ceea ce facea ( e vorba de cum suna aici )
a juns - a ajuns
reusi-se - reusise
ochelarii aruncat - din cate stiam eu ochelarii sunt la plural..da poate nu stiu eu bine (aruncati )
in sa - insa
Bun capitolul este foarte bun , ideile sunt extraordinare , m-a amuzat intr-o oarecare masura , dar vezi ca ai cam multicele greseli . Cum nimeni nu te prea critica , m-am gandit ca ar fi cazul sa o faca cineva . Sper ca nu te-a deranjat , dar daca te-a deranjat , imi pare rau , nu asta a fost intentia mea . Oricum , abia astept next-ul . Gambate kudasai !