28-11-2010, 07:26 PM
Sper ca de data asta sa nu fiu nevoita sa rescriu, si imi cer scuze ca iti la comm la o saptamana dupa ce am citit noul capitol, dar sunt aici. O sa incep cu cateva greselute de tastare :D
propria mi-a piele - cred ca e "propria mea piele"
telas - te las
-stai - litera mare la inceput
m-am departata de - indepartat
imi c-am pierd - cam
Siii..am gasit cateva fraze care suna ciudat:
2. mi-am, cred
3. Mi se pare ca propozitiei "Si la gandul...." ii lipseste ceva. Tie nu?
Cam atat, de poveste si mod de a scrie nu ma mai leg, din nou micuta diferenta intre ultimul capitol si restul, dar sunt sigura ca in scurt timp o sa devii chiar mai buna decat acum (desi nu stiu daca asta e posibil)
Spor la scris, si sa pui repede next-ul>:D<
propria mi-a piele - cred ca e "propria mea piele"
telas - te las
-stai - litera mare la inceput
m-am departata de - indepartat
imi c-am pierd - cam
Siii..am gasit cateva fraze care suna ciudat:
Citat:lupta ce va avea loc in cateva minute, asta daca nu cumva incepuse deja. Si la fandul ca mi-a lasat familia si camarazi sa se confunde cu acele amenintari. Ma simt ca un las, fugind in acest mod.1. Gandul ;)
2. mi-am, cred
3. Mi se pare ca propozitiei "Si la gandul...." ii lipseste ceva. Tie nu?
Citat:Transilvania, un loc foarte magic si miraculos. Carpatii sunt niste munti cum nu mai exista alti in intreaga Europa, povesteste Fabrizio."foarte magic si miraculos" prefer sa cred ca o greseala de tastare, si si la faza cu Carpatii e ceva ciudat.
Cam atat, de poveste si mod de a scrie nu ma mai leg, din nou micuta diferenta intre ultimul capitol si restul, dar sunt sigura ca in scurt timp o sa devii chiar mai buna decat acum (desi nu stiu daca asta e posibil)
Spor la scris, si sa pui repede next-ul>:D<
![[Imagine: blooddressredsnowemotiv.jpg]](http://img593.imageshack.us/img593/9457/blooddressredsnowemotiv.jpg)