Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Asero Tv - Scandaluri Anime [parodie]

Am revenit cu nextu. Sper sa va placa. Spor la ras!!

12 Asero tv: Manele in luna de miere.

D: Hei melcilor…..adica dragilor! Bine ati revenit la Asero tv. Nu stiu ce v-ati face voi fara mine si cory-chan. Dar sa lasam asta si sa trecem la prima stire.

- Mai tineti minte ce v-am spus ieri in legatura cu Kakashi? Ei bine, se pare ca era Gai-sensei care vroia sa fie mai sexy si mai cool asa ca s-a transformat in rivalul sau. A marturisit azi dimineata, imediat dup ace a aflat ca a castigat titlul de “ cel mai sexy sensei al anului“.

C: Deci l-am pus pe scaunul electric degeaba? Nu conteaza, macar m-am distrat. Ma saturasem sa o fac doar pe turtila ( emoticonul ">:D<" care pe meebo este turtit si inghesuit, astfel incat sa aiba marimea unui emoticon obisnuit ca ":D", ":))" si in acelasi timp cel mai bun prieten al meu, sl lu` denissu si neko-chan :D. Nu suntem nebune :D.).
D: Saracii! OMG!!!! Ce stire!

- Choji Akimici a primit rolul sirenei Cleo din " H2O, Just add wather ". Se pare ca vechea actrita a avut o cearta cu producatorul, in urma careia a fost concediata.
“ Din clipa cand a aparut pe sub fereastra mea, imbracat in sirena, calare pe un unicorn si plin de rosii am stiut ca e perfect pentru rol “ a declarat producatorul.
De maine, starul nostru va incepe filmarile pentru sezonul 4 din “H2O”.

C: Mamaaa! Si cand te gandesti ca eu chiar ma uitam la serialul ala :D. Cred ca nu o voi mai face de acum inainte. O.o o.O. Pot sa prezint eu stirea urmatoare?

- Se pare ca baiatul lui Nicolae Gutza va continua meseria lasata de tatal sau. Kiba Gutza si cainele sau Akamaru Manelaru au infintat noua formatie “de dracu` lu` tata meu“. Primul lor concert va avea loc maine, la palatul parlamentului la orele 19. Intrarea e libera.

D: Bleach! Manelistii !!!!
C: Din nou. Urasc manelele alea imputite.
D: Hai sa trecem mai departe pana nu vomit. Bun…….urmeaza prima editie a bucatariei Asero. Astazi va vom invata cum sa faceti un Kurtos colac.

Deci……se ia o gaura si se trece prin aluat pana cand se obtine grosimea dorita. Apoi il puneti la cuptor si il lasati pana va ia foc casa. Se lasa sa se raceasa pe calorifer, apoi se presara cu cateva cuie maruntite si paduchi. Dup ace se serveste, se aduna dintii de pe masa si se arunca la gunoi. Pofta buna!

C: Acum am ajuns la evenimentul zilei. Sa vedem cum a decurs casatoria dintre Itachi si Deidara.

Se pare ca la primarie totul a decurs fara probleme, insa cand au ajuns la biserica, preotul din nou a inceput sa arunce in ei cu obiecte din altar si sa ii injure, asa ca am fost nevoita sa il inlocuiesc ( hm….nu mai facusem asa ceva inainte, iar turtila a ras de mine. Dar nici o problema ca l-am pus acasa din nou pe scaunul electic ). La petrecere au venit persoane importante precum eu, persoana mea si cu mine. Acum cei doi indragostiti sunt in Hawaii si se delecteaza cu luna de miere.

D: Nesimtitul. Nu putea sa aleaga si el o fata? Putea sa o aleaga pe Ten Ten sau si tu mergeai daca nu gasea alta mai buna. Acum sa revenim la stirile din scoala.

- Vesti proaste pentru astro-elevi. Se pare ca s-au inscris si cativa astro-profi, pentru a se infinta o scoala in spatiu. Deci cu parere de rau va anuntam ca trebuie sa va luati cu voi si astro-manuale pentru ca nici acolo nu scapati.

D: Inainte de final cory ne va prezenta vremea.
C: Zilele urmatoare vor fi insotite de note cuprinse intre 2 si 4. Vom avea de-aface cu furtuni de teme si ploi de pedepse. La revedere Si ghinion la scoala. Pa pa Vacilor.

Fara 4 commuri nu punem nextu :D.

Răspunsuri în acest subiect
RE: ASERO TV . -SCANDALURI ANIME =)) - de ellamanu - 19-09-2009, 02:38 PM
RE: ASERO TV . -SCANDALURI ANIME =)) - de ellamanu - 19-09-2009, 03:32 PM
RE: ASERO TV . -SCANDALURI ANIME =)) - de Irukandji - 27-09-2009, 04:11 PM
RE: ASERO TV . -SCANDALURI ANIME =)) - de Ops! - 24-11-2009, 10:45 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Naruto] ASERO TV SEZON 2 [ parodie] Erina Ozaki 6 4.314 17-09-2012, 01:16 PM
Ultimul răspuns: Erina Ozaki
  Traiasca Romania - parodie anime Hetalia 1 3.071 20-07-2012, 01:21 PM
Ultimul răspuns: tzahranul