23-03-2009, 04:10 PM
A doua zi.fetele s-au intalnit acasa la Ana.Era o casa superba cu doua etaje si gradina in spate.camera Anei era una dintre cele mai frumoase camere din casa.peretii erau de un albastru deschis,totul stralucea.
A:ce faceti?ati vorbit cu parintii?ce au spus?eu am vorbit ieri cu baietii si au fost foarte incantati.maine aflam cine vine;)
L:super!pe mine ma lasa;)
V:si pe mine!va fi super!
L:pana maine...hai sa mai discutam una alta...Vica,sti ca s-ar putea sa vina si Cosmin,nu?
V:da,stiu.dar nu am nici o problema cu asta.crede-ma!
A:e mai stii...poate are loc si o impacare tarzie;))
V:mda...
L:hai mai Ana!cum sa...?
A:gata...am facut si eu o gluma.nu ca m-ar deranja daca s-ar impaca.
V:gata,gata!hai sa vb despre altceva.
L:de acord.ca de exemplu cand facem campingul?
A:stai sa aduc un carnetel sa scriu ce ne trebuie si alte detalii.
V,L:ok!
Fetele au vorbit in voie despre cele necesare campingului si despre ce ar putea face.
Intre timp la baieti...
A:deci ce spuneti?acceptam propunerea fetelor?
V:cum sa nu!eu chiar am chef de putina distractie!mai ales ca vine si Ana.tu,cosmin,ce spui?cred ca vine si Vica.
C:ce sa spun.ceva distractie nu strica.si in privinta Vicai...nu e nici o problema.
A:ok.deci e hotarat.vorbim cu parintii si maine ne intalnimi cu fetele,sa stabilim totul.
V:ok.auzi mai Ady...tu cu Lena..nimic nimic?v-ar sta bine impreuna.
A:Vlad...termina cu prostiile.suntem doar prieteni...in plus nu cred ca ar merge.
C:bn bn,gata cu subiectul asta.apropo,s-ar putea sa vrea sa vina si sora mea,Isa...ce ziceti?
V:mie mi-e indiferent...
A:sa vina...cu cati mai multi cu cat mai bn.
C:ok!
A:ce faceti?ati vorbit cu parintii?ce au spus?eu am vorbit ieri cu baietii si au fost foarte incantati.maine aflam cine vine;)
L:super!pe mine ma lasa;)
V:si pe mine!va fi super!
L:pana maine...hai sa mai discutam una alta...Vica,sti ca s-ar putea sa vina si Cosmin,nu?
V:da,stiu.dar nu am nici o problema cu asta.crede-ma!
A:e mai stii...poate are loc si o impacare tarzie;))
V:mda...
L:hai mai Ana!cum sa...?
A:gata...am facut si eu o gluma.nu ca m-ar deranja daca s-ar impaca.
V:gata,gata!hai sa vb despre altceva.
L:de acord.ca de exemplu cand facem campingul?
A:stai sa aduc un carnetel sa scriu ce ne trebuie si alte detalii.
V,L:ok!
Fetele au vorbit in voie despre cele necesare campingului si despre ce ar putea face.
Intre timp la baieti...
A:deci ce spuneti?acceptam propunerea fetelor?
V:cum sa nu!eu chiar am chef de putina distractie!mai ales ca vine si Ana.tu,cosmin,ce spui?cred ca vine si Vica.
C:ce sa spun.ceva distractie nu strica.si in privinta Vicai...nu e nici o problema.
A:ok.deci e hotarat.vorbim cu parintii si maine ne intalnimi cu fetele,sa stabilim totul.
V:ok.auzi mai Ady...tu cu Lena..nimic nimic?v-ar sta bine impreuna.
A:Vlad...termina cu prostiile.suntem doar prieteni...in plus nu cred ca ar merge.
C:bn bn,gata cu subiectul asta.apropo,s-ar putea sa vrea sa vina si sora mea,Isa...ce ziceti?
V:mie mi-e indiferent...
A:sa vina...cu cati mai multi cu cat mai bn.
C:ok!