20-09-2013, 12:56 PM
what do you mean by "avem deja doi furnizori d epostere si desene traditionale"? like there are some members who offered already? or some sponsor?
deci aveti:
1.insigne
2.postere
3.calendare: mici si de perete (2 items XD )
4.desene traditionale
5.manga(?) - you can have one contest with 1-2 manga prizes sa spunem ca ajungi pana in 100 lei SAU poti face oferta cu Hana Kimi / Skip beat 3 volumes in one ( i buy this hihihi)
6.bratari ceva(?)
7.carti de joc (?) simple to make
8.breloc(?)
Ce e cu rosu e cam sigur, ce e cu negru e propus ca idee.
Aveti cumva si ceva sponsori? Mi-aduc aminte ca la priuml nijikon la care am fost echipa cautase ceva sponsori
Daca ar fi organizat din tip si exista pasionati care sa confectioneze papusele/genti or whatever ar fi interesant XD ~ anyway, this is probably my lunatic ideea.
deci aveti:
1.insigne
2.postere
3.calendare: mici si de perete (2 items XD )
4.desene traditionale
5.manga(?) - you can have one contest with 1-2 manga prizes sa spunem ca ajungi pana in 100 lei SAU poti face oferta cu Hana Kimi / Skip beat 3 volumes in one ( i buy this hihihi)
6.bratari ceva(?)
7.carti de joc (?) simple to make
8.breloc(?)
Ce e cu rosu e cam sigur, ce e cu negru e propus ca idee.
Aveti cumva si ceva sponsori? Mi-aduc aminte ca la priuml nijikon la care am fost echipa cautase ceva sponsori
Daca ar fi organizat din tip si exista pasionati care sa confectioneze papusele/genti or whatever ar fi interesant XD ~ anyway, this is probably my lunatic ideea.