03-07-2013, 05:08 PM
Am observat ca o sa schimbe locatia. Si cei care nu au ce face cu 10 min poate completeaza acel chestionar de pe site Nijikon. (cica se dau premii)
www.nijikon.ro
My SNS: Miauti Social Network Sites
Nijikon 2013
|
03-07-2013, 05:08 PM
Am observat ca o sa schimbe locatia. Si cei care nu au ce face cu 10 min poate completeaza acel chestionar de pe site Nijikon. (cica se dau premii) www.nijikon.ro
My SNS: Miauti Social Network Sites
04-07-2013, 08:37 PM
Stie careva data? Anul asta o sa vin atata timp cat e inainte de 7-8 noiembrie
probabil n-ai primit niciodata
telegramele mele sau poate nu credeai ca e vital cand lumea mea se descompunea in ceasuri si goluri de mine au imbatranit in cadente si sentimentele mele sub greutatea atator vieti netraite... Clicky
04-07-2013, 08:59 PM
I will be there too this year, mwhahahahahahaha!
Looking forward to meeting you guys! Cate viata mea caractere vrei, ma, de la mine, cate? Ce nu-ti ajunge? Jesus...
05-07-2013, 02:50 AM
Singura problema pe care ar putea sa o aiba e ca de la Turbohale mai mergi putin si dai de campu de porumb. Sunt curios ce o sa iasa acolo. Poate mai bine daca o safie mai multe standuri. Daca o sa fie tot atatea o sa fie o priveliste trista in camera aia imensa
05-07-2013, 06:59 AM
Citat:Singura problema pe care ar putea sa o aiba e ca de la Turbohale mai mergi putin si dai de campu de porumb. Punem de-un popcorn, un porumb fiert sau copt, dupa preferinte, ceva. xD
05-07-2013, 02:17 PM
Sanse mari sa rasar si eu p'acolo . Nu prea am participat la evenimente de genu' (doar la Japan Play si la mici expozitii/ateliere Japanese related) si o sa incerc sa ajung. Looking forward to it and to meeting y'all!
We are delusional To go against mortality Still we fight, love and create As the only creatures In on life's grand secret We sense the pointlessness beyond |
|
Subiecte de discuție similare... | |||||
Subiect: | Autor | Răspunsuri: | Vizite: | Ultimul răspuns | |
Animezup la Niji 2013 | 28 | 19.536 |
05-10-2013, 02:15 AM Ultimul răspuns: |
Utilizatori care citesc acest subiect: |
1 Vizitator(i) |