Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Anime classroom

#81
Aka Yuki isi daduse seama de catarofa cauzata desi mandra ca l-a nimerit pe profu si trista ca nu era Tan il locul lui ar fi fost mai amuzant asa din partea lu Tan nu primea un 3 cu felicitarile de rigoare in schimb de la profesor urma moartea lu Aka Yuki,care inca spera ca profesorul o sa o ia ca pe o gluma.65 Aka Yuki nevinovata avea intentii bune si anume aruncarea cu balonul cu apa in Tan a fost un scop nobil subliniind a fost.
[Imagine: n3w6eu.jpg]

#82
Ab scuipă musca aia ciudată ce-i intrase în gură şi se uită urât la Deea. Vru să o înjunghie cu un creion foarte ascuţit dar îl nimeri pe profesor în fund.

#83
Aka Yuki era oarecum vesela ca nu e ea singura care va suferi 21.Vazand ca profesorul e ocupat cu Ab inceraca sa scape dar incercarea a fost esuata pentru ca profesorul a vazuto si a oprito >.>
[Imagine: n3w6eu.jpg]

#84
Naty nu mai putea de râs . Văzând că proful se uită ciudat la ea , scrise pe tablă " Băă , nu te mai holba ! "

#85
Deea incerca se fuga pe usa. A reusit, dar chiar atunci... se lovi de Tan, care incepuse sa strige ca deea vrea sa scape nepedepsita.
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2

#86
Ab văzu că profesorul a lăsat-o în pace aşa că luă geaca lui Tan pe ea şi se aşeză cu capul pe bancă şi se culcă.

#87
Tan trage rapid geaca de sub Ab, aceasta lovindu-se cu putere cu capul de banca, dupa care ametita incearca sa se ridice, dar nu isi poate tine echilibrul, I se impleticesc picioarele si cade. Tan multumit isi ia geaca, o impatureste, o pune in bratele Daianei si adoarme iar.

Profesorul vazand ca Tan a adormit, sper ca acum sa isi poate tine si el ora asa ca il lasa sa doarma, ba chiar le-a spus colegilor ca daca il va trezi cineva, acel cineva va fi repetent.

#88
Deea nervoasa ca Tan era preferatul profesorului, planui cu Ab si Aka Yuki cum sa il faca pe Tan se ajunga la director. Se gandi si se gandi... pana o idee stralucita ii veni lui Ab. Toti ne ajezam in jur si o ascultam, incepem sa chicotim. Fara sa ne dam seama Tan era in spatele nostru.
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2

#89
Tan se uita amuzat la ele si isi da seama de neintelegerea lor. Tan defapt nu este preferatul profesorului ci teroristul clasei iar profesorii prefera sa il evite decat sa riste o cearta cu el ^_^.

Auzint planul stupid planuit de cele trei, Tan se intoarca inapoi in bratele Daianei si se preface ca doarme.

#90
ZuZu care era moarta de oboseala se mai gandeste putin si isi scoate foarfeca din buzunar. Incepe sa faca floricele pe campii si dupa origamii si un avion din hartie. Cu avionul de hartie arunca in proful de desen care se enervase si ii aunca cu o creta in cap. Enervata se ridica si scoate pensulele si tuburile de vopsea si incepe sa il manjeasca pe fata . Pe langa proful de desen prada artei lu ZuZu mai cade si Tan Deea si Saba si nu din cele din urma Ab 19 . Acestia revoltati iau si ei tubuti de vopsea si incep un macel adevarat 19
[Imagine: Jun0xCa.png]




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)