Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Amintiri uitate [shounen-ai / yaoi]

Sal!!! m revenit cu urmatorul cap...I hope you enjoy it!

Capitolul 10: O veste socanta

Thony il priveste pe baiatul de langa el. L-a ajutat atat de mult pana acum. Cum va putea vreodata sa-i multumeasca? Ce rasplata vroia in schimb? Oare ce isi dorea de la el? Bani nu, pentru ca pare un baiat foarte de treaba si destul de bogat, prietenie poate, dar...daca e indragostit de el... . Pentru o clipa baiatul ramane ganditor, cu privirea pierduta spre geamul restaurantului.
Timpul se raceste. Stropi de ploaie curg din cerul intunecat. Picaturile bat in geam, cautand o cale de intrare. Insa e in zadar. Lacrimile cerului se revarsa asupra pamantului cuprins de o aura sobra, trista, lipsita de viata. Luna dispare, luand cu ea stralucirea fermecatoare a noptii. Totul pare a tremura sub puterea frigului, ce-si imbiba mrejele sale sufocante in adierea de gheata a vantului, care aduce cu el amintiri si le asterne la picioarele tale, ca un covor al vietii ce-si scutura marginile in calea destinului tau.
Il priveste pe Justin si simte cum ceva ii invadeaza mintea.

"Mami, eu de ce nu pot zbura? As vrea sa fiu un inger sa fiu alaturi de voi intotdeauna sa nu las pe nimeni sa va raneasca. Cand voi fii mare am sa am grija de voi, va jur. "

Aceste cuvinte ii spala mintea la fel cum ploaia isi varsa suspinele pe intinsul acoperit de apa rece, ce se scurge din norii negrii. Ochii acelui baiat l-au prins in mrejele lor. Acel albastru il face sa se piarda prin culoarea patimasa, ce-ti purifica sufletul ca un inger ce pasesete la portile raiului. Nu stie ce sa zica, nu are cuvinte, doar ceva pe suflet. Se ridica dupa scaun si se duce langa Justin.

"Ce sa fac? Oare daca il imbratisez se supara? Ma simt atat de ciudat...Ca si cum trecutul ar reveni iar si m-ar inchide in el ca pe o fiinta moarta, ingropata in adancul intunecat. De ce privirea lui mi se pare atat de cunoscuta? Ca si cum o umbra din copilarie ar invia. Dar nu e posibil, nu e el.

Justin ridica ochii spre Thony. Observa ca acesta il priveste cuprins de o tristete profunda ce-l roade pe dinauntru. Se ridica in fata baiatului uitandu-se in ochii lui. Este fratele sau, cel ce a disparut ani intregi. Ultima oara cand l-a vazut era doar un copil, ce n-a stiut cum e viata si acum...pare o papusa fara suflet, goala ca universul fara stele si intunecat ca noaptea fara lumina visatoare a lunii. Fara a spune nimic il prinde de mana si-l trage in bratele lui. Il strange tare, dorind sa-i poata sterge toate amintirile pictate pe tabloul patat de singuratate al inimii.
Nu-l interereseaza ca ceilalti din jurul sau ii privesc ca pe niste ciudati. Nimeni nu stie prin ce a trecut nici el, nici fratele sau.
Intre timp, pe usa restaurantului intra Ray. Imaginea ce este afisata in fata lui il lasa fara cuvinte. Cei doi imbratisati. Simte cum ia foc si cum ar fi vrut sa-l ucida pe strain. Lacrimile ii invadeaza ochii, precum un val gigantic de durere. Inima ii bate cu putere si gelozia pune stapanire pe el.

"Nu! Nu voi accepta asta, isi spuse acesta in mintea sa. Niciodata nu...El e al meu. Corpul, ochii inima, sunt doar ale mele. Nu le impart cu nimeni si daca tipul ala care il tot pipaie crede ca ii voi permite, se insala amarnic. "

Ochii ii sunt ca ai unei fiare, gata sa-si apere prada si in fata diavolului. Dintii ii scrasnesc si o furie necontrolata isi face simtita prezenta in corpul tanarului. Pumnii sunt stransi, gata sa ucida pe oricine intervine in viata sa si a lui Thony. Picioarele il poarta spre masa celor doi si ochii nu inceteaza sa urmareasca fiecare miscare a lor. Prompt ajunge langa ei si il smuceste pe Thony, scrantindu-i mana. Nervii ce-i are il transforma intr-o persoana fara suflet, gata sa ucida pe oricine. Thony simte cum bratul i-a amortit. De ce nu putea sa-l mai miste? Locul in care a fost strans s-a inrosit. Ray nu are de gand sa-i dea drumul. Se uita la strain ca si cum l-ar ameninta si pleaca, tragandu-l pe celalat dupa el.
Justin ii priveste nedumerit. Inca nu stie ce s-a intampla. Un zambet apare pe fata sa. Se intoarce si plateste consumatia celor doi, apoi pleaca spre camera sa.
Ray il tine pe Thony strans de mana pana cand cei doi ajung in camera. Il trage si tranteste usa incuiand-o cu cheia, apoi il arunca in pat. Thony inlemnise in fata celuilalt. Observa cum acesta isi desface cu dispret cravata si o arunca pe jos, apoi rupe camasa, neavand rabdare sa se mai deschida la nasturi. Teama pune stapanire pe baiat. Mainile ii tremura si buzele se desclesteaza murmurand cateva cuvinte care nu se inteleg. Ochii lui se deschid larg , cuprinsi de frica. Ce vrea oare Ray sa-i faca?
Vedeta il priveste nervoasa si il impinge pe spate. Nu se poate controla.
-Cu altii iesi, nu? Asa e...Sunt un prost. Dar sa-ti intre bine in capul ala sec, tu nu esti al nimanui decat al meu. Chiar daca va trebui sa-ti pun catuse si sa te tin legat de pat, tu esti numai al meu. Tot ce ai, de sus pana jos, imi apartine. Cati bani vrei sa faci ce zic eu? Un milion de euro, doua cat?
Thony il impinge cu toata forta sa, insa tot ce reuseste sa faca este sa se lase prins . Mainile ii sunt duse deasupra capului si este tinut strans. Nicio posibilitate de a se misca si de a scapa din mainile vedetei. Un sarut apasat ii ia toata forta care o mai are. Degetele se mai misca putin, in speranta ca vor gasi o cale de scapare din acea stransoare, insa in zadar. Ochii i se inchid usor, cuprinsi de o ameteala cumplita si buzele nu se mai misca. Acel sarut parca l-a dus pe taramul mortii. Ray ii da drumul si coboara mainile de deasupra capului lui Thony, in mangaieri usoare si pasionante pe bratele baiatului, in dreptul fetei, pe care o atinge incet . Observa ca tanarul nu se mai misca. Ce se intampla cu el? Fata rosie de inger a disparut, lasand in locul ei una palida, distrusa poate de atingerile vedetei.
Cantaretul se ridica putin si-l zdruncina pe Thony. Degeaba; ochii tot nu se deschid.
-Thony, esti bine? Thony raspunde!
Insa baiatul pare cufundat intr-un cosmar ivit din strafundul iadului. Ray se uita speriat la el. Ce se intampla , de ce nu se mai trezeste? Fuge repede pana la baie si ia niste saruri speciale, apoi se aseaza langa el in genunchi si-i da cu ele pe la fata. Este a treia oara cand lesina. Nu prea ii place asta. Maine se vor duce la medic fara nici un comentariu. Incet, Thony isi misca degetele si deschide ochii, privindu-l pe cel de langa el. Pare foarte speriat.
-Ray...Imi...imi...
-Sst! Gata, nu fi trist, iarta-ma! Te implor! ii spuse vedeta cu lacrimi in ochi. N-am vrut sa fac asta. Dar cand te-am vazut cu baiatul ala, imbratisat am crezut ca mor. Urasc sa se apropie cineva de tine, sa te atinga, sa-ti zambeasca, pentru ca eu..eu chiar te iubesc.
Thony ramase uimit de marturisirea cantaretului. Oare este vorba despre acea vedeta ingrata sau cel din fata sa este o alta persoana. Sufletul sau de gheata s-a topit la atingerea usoara a iubirii? Ray il priveste zambind. In ochii sai se poate observa o sclipire aparte. Dragostea arde ca o flacara nestinsa, mii de senzatii de necontrolat ii strabat corpul, facandu-l sa se apropie din ce in ce mai mult de buzele baiatului. Gura sa parca cerseste atingerea buzelor lui, ochii sai cer sa fie patrunsi de privirea plina de dorinta a cantaretului. Printr-o miscare instinctiva, Ray il apuca de haine si-i lipeste trupul de el, sarutandu-i buzele. Limba sa se intalneste cu cea a baiatului, intr-un sarut plin de ardoare. Il ia in brate si-l intinde usor pe pat. Pare atat de fragil, incat si-ar fi dorit sa-l apere pentru totdeauna. Ray ii ridica tricoul, sarutandu-i abdomenul bine lucrat si desenand mici cerculete cu limba sa. Thony la randul sau scapa de camasa cantaretului, aruncand-o cum este el obisnuit peste veioza, pe care a si daramat-o. Dupa un timp, in care cei doi isi mangaie trupurile in extaz, iar micile saruturi si muscaturile ce i le aplica vedeta baiatului pe trup, plimbandu-se in voie si explorand toate locurile cu limba sa, de la cele mai mici vizibile pana la cele mai intime,isi fac de cap, acestia scapa de haine.
-Thony...
In momentul in care il patrunde, un geamat inabusit se aude din gura lui Thony. Ray il strange in brate, sarutandu-i buzele moi si catifelate si continuand patrunderea pana cand pe fata lui Thony aparura niste lacrimi, ce se scursera pe gatul sau fierbinte. Vedeta are grija sa-i sarute fiecare loc pe unde picatura aceea sarata a trecut. Baiatul il strange pe Ray de mana si zambeste.
-Saruta-ma si jura-mi...ca ma vei iubi pentru totdeauna...indiferent daca eu...voi pati ceva. Vreau sa stii ca te iubesc mult...Esti singura persoana pe care o am...iti jur ca esti unicul, ai fost si vei ramane dragostea vietii mele.
-Odihneste-te...si eu te iubesc.
Ray isi aseza capul pe trupul baiatului, imbratisandu-l. Oboseala isi face prezenta si cei doi adorm numaidecat.
Luna isi revarsa splendoarea peste trupurile baietilor, facandu-i pe acestia sa para doua suflete ce zac pe cearsaful ud de picaturile de transpiratie, care s-au scurs dupa o noapte plina de dragoste, in care iubirea si pasiunea s-au impletit intr-un singur cuvant: placere.
De dimineata, cand Ray se trezeste, il observa pe Thony adormit in pat, cu un picior pe burta cantaretului, cu unul pe jos, o mana peste fata lui Ray si una pe noptiera. Cearsaful este sifonat sub trupurile fara vlaga ale celor doi. Ray se apropie de baiat si-i da un sarut mic, apoi se ridica din pat cu gandul sa cante. Scoate frumos chitara si desface husa, cand observa ca in locul corzilor este o ata de aceeasi culoare. Se uita bine la ea si ridica din spranceana. In fata usii, apare Thony. Cand il vade pe Ray ce face, inlemneste. Se intoarce usor, vrand sa plece pe furis.
-Thony...marai Ray . Vino aici! Ia loc si te rog frumos sa-mi explici...ce mama naibii a patit chitara mea?
-A ...pai stii ca...am...rupt corzile!zise baiatul cu un zambet nevinovat.
-Ce-a facut? Thony sti cat de mult am platit pentru chitara asta? A fost de la cantaretul meu preferat, avea si autografe. Ai idee ce ai facut? Ce ti-am zis eu Thony ca-ti fac daca mai faci prostii?
-Ma...pedepsesti? Dar am stricat-o inainte sa zici tu. Jur!
Vedeta se ridica dupa scaun si merge spre baiat. Il apuca de maini si-l izbeste de perete, facandu-l pe Thony sa scoata un scancet. Se apropie de el si-i saruta gatul, apoi isi infige dintii in pielea lui fina. Un firicel de sange incepe sa se scurga pe gatul sau. Ray linse rana si ii prinse mainile intr-o stransoare puternica. Thony simte cum picioarele il lasa, capul devine mult prea greu si ochii i se inchid.
-Ray, mi-e...
Insa nu mai apuca sa zica nimic si cade lesinat in bratele cantaretului. Vedeta ramane ingrozita. Nu stie cum sa reactioneze. Nu mai asteapta nimic. Ii pune halatul pe el si il ia in pantalonii scurti. Fuge pana la masina si il urca repde, demarand cu viteza. In cateva minute au fost la spital. Medicii se ocupa de Thony imediat, ducand-l direct la Terapie Intensiva. Ray se aseaza pe un scaun si-si cuprinde fata cu palmele. Nu vrea sa-l piarda. Il iubeste atat de mult, incat viata fara el ar fi pustie si intunecata ca un potir de cenusa stransa din suflarea vietii.
Dupa cateva verificari, la care Thony a luat parte, este dat un prim diagnostic. Medicul apare in fata vedetei trist.
-Domnule Ray, se pare ca pacientul, Thony Layson, are o tumoare pe creier! Vom afla mai multe din analizele ce urmeaza sa vina.

Msw mult ca cititi...Pwp all!!! Si sys in_love_with_him..nu-ti face griji...nu ma las de scris;))

Răspunsuri în acest subiect
RE: Amintiri uitate(shounen-ai) - de Mitsukai Yoru - 26-08-2008, 11:59 AM
RE: Amintiri uitate(shounen-ai\yaoi) - de myuu - 19-11-2008, 10:57 PM
RE: Amintiri uitate(shounen-ai\yaoi) - de nolazy - 23-11-2008, 08:33 PM
RE: Amintiri uitate(shounen-ai\yaoi) - de nolazy - 01-12-2008, 09:05 PM
RE: Amintiri uitate(shounen-ai\yaoi) - de Kido - 02-12-2008, 04:10 PM
RE: Amintiri uitate(shounen-ai\yaoi) - de myuu - 04-12-2008, 01:24 PM
RE: Amintiri uitate(shounen-ai\yaoi) - de myuu - 10-01-2009, 09:18 PM
RE: Amintiri uitate(shounen-ai\yaoi) - de nolazy - 10-01-2009, 11:15 PM
RE: Amintiri uitate(shounen-ai\yaoi) - de Kido - 10-01-2009, 11:29 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Naruto] Amintiri din viitor Prevented :D 9 6.888 17-11-2013, 02:55 AM
Ultimul răspuns: Prevented :D
  Jurnalul unei fete pierdute in amintiri Hinata-san 3 3.302 13-10-2013, 12:26 AM
Ultimul răspuns: Mathilde
  [Yaoi] Nopti uitate Lexxu 4 3.605 17-06-2012, 08:39 PM
Ultimul răspuns: Beba.
  Sentimente uitate *|Dea|* 14 8.694 16-04-2012, 10:32 AM
Ultimul răspuns: *|Dea|*
  Tu ai cheia cufarului cu amintiri tacotaline 1 2.377 28-01-2012, 04:28 PM
Ultimul răspuns: Daria v2
  Amintiri pierdute Hasamy lost vampire 20 10.969 11-12-2011, 11:55 AM
Ultimul răspuns: Addeh
  Amintiri prafuite mady 16 9.487 18-07-2011, 10:01 AM
Ultimul răspuns: Mizantropul
  The best damn thing [shounen-ai/yaoi] Michyio 2 3.328 09-07-2010, 03:48 PM