21-08-2008, 01:36 PM
Ce biune ca ai pus continuarea.E super,imi palace mult de tot.E foarte amuzanta,mai ales la inceput.Am ras o gramda cand am citit.
”Sa chemi taxiul?
-Da!Taxiul!Cheama-l!
-Sa-ti iei banii?
-Da! Cardul, adu-l !
-Sa-ti iei capul ?
-Da! Capul. Unde l-am pus? intreba acesta uitandu-se in toate partile;”-ore pe unde si-o fi pierdut capul?Buna intrebare.Chiar se comporta ca si un copilas,dar se pare ca euseste sa-i farmece pe toti cu naivitatea si inocenta lui.Se vede ca Yuri tine mult la el,insa sper ca-l va lasa sa fie fericit alaturi de Ray si poate pana la urma gaseste si el pe cineva de care sa se indragosteasca.
Ce bine ca ai pus si imagini!Jaff e super dragut.....
Si acum greseli,nu am vazut foarte multe.
1)se gandea reactia -se gandea la reactia
2)se oprira de benzinarie-se oprira la benzinarie
3)se ridica dupa el.-se ridica de pe el
Doar astea mi-au sarit in ochi,in rest e super.Sis sunt fana ta.Abea astept sa pui continuarea.
Gambate!Ja ne^
”Sa chemi taxiul?
-Da!Taxiul!Cheama-l!
-Sa-ti iei banii?
-Da! Cardul, adu-l !
-Sa-ti iei capul ?
-Da! Capul. Unde l-am pus? intreba acesta uitandu-se in toate partile;”-ore pe unde si-o fi pierdut capul?Buna intrebare.Chiar se comporta ca si un copilas,dar se pare ca euseste sa-i farmece pe toti cu naivitatea si inocenta lui.Se vede ca Yuri tine mult la el,insa sper ca-l va lasa sa fie fericit alaturi de Ray si poate pana la urma gaseste si el pe cineva de care sa se indragosteasca.
Ce bine ca ai pus si imagini!Jaff e super dragut.....
Si acum greseli,nu am vazut foarte multe.
1)se gandea reactia -se gandea la reactia
2)se oprira de benzinarie-se oprira la benzinarie
3)se ridica dupa el.-se ridica de pe el
Doar astea mi-au sarit in ochi,in rest e super.Sis sunt fana ta.Abea astept sa pui continuarea.
Gambate!Ja ne^
I love yaoi fic because is hot and sexy!!!
http://i280.photobucket.com/albums/kk183...tion-8.jpg
, chibi-ul lui Ice_angel_234
http://i280.photobucket.com/albums/kk183...tion-8.jpg
, chibi-ul lui Ice_angel_234