17-08-2008, 10:09 AM
Sis inca un fic frumos!Scuze ca nu am postat mai repede....oricum imi place mult.E chiar interesant,dar povestea asta a lui Thony e atat de trista.A avut atat de suferit..nici nu e de mirare ca nu mai vrea sa cante.Dar poate cu ajutorul lui Ray o sa-si revina si o sa ajunga si el celebru si o sa fie fericit.A fost destul timp trist si merita si el acum sa se bucure de viata alaturi de persoana pe care o iubeste...
”Vezi ce scrie aici?Apartament patru sute cincizeci ,ii arata Thony cu degetul.Si aici scrie Thony Layson.Vezi?Deci prin metoda de vanzare-cumparare rezulta ca acest apartament imi apartine,fiind o proprietate privata.” ma-am amuzat cand am citit.El isi dadea tot interesul sa-l scoata afara,pe cand Ray nu avea nici o problema,isi contiunua nestingherit ”investigarea” prin apartamentul baiatului.
Acum sa vedem si ce greseli am gasit,ca de obicei nu ai foarte multe.
1)sa te eliberezi.,sa fugi,-sa te eliberezi,sa fugi,(nu mai trebui si punct)
2)il dadu dupa ochi -il dadu de pe ochi(sau dupa urechi)banuiesc ca ai vrut sa spui
3)L-am spus -Le-am spus
4)oar a mea-doar a mea
Cam asta e tot ce am gasit eu.Pune repede continuarea.pls
Gambate!Ja ne^>:D<
”Vezi ce scrie aici?Apartament patru sute cincizeci ,ii arata Thony cu degetul.Si aici scrie Thony Layson.Vezi?Deci prin metoda de vanzare-cumparare rezulta ca acest apartament imi apartine,fiind o proprietate privata.” ma-am amuzat cand am citit.El isi dadea tot interesul sa-l scoata afara,pe cand Ray nu avea nici o problema,isi contiunua nestingherit ”investigarea” prin apartamentul baiatului.
Acum sa vedem si ce greseli am gasit,ca de obicei nu ai foarte multe.
1)sa te eliberezi.,sa fugi,-sa te eliberezi,sa fugi,(nu mai trebui si punct)
2)il dadu dupa ochi -il dadu de pe ochi(sau dupa urechi)banuiesc ca ai vrut sa spui
3)L-am spus -Le-am spus
4)oar a mea-doar a mea
Cam asta e tot ce am gasit eu.Pune repede continuarea.pls
Gambate!Ja ne^>:D<
I love yaoi fic because is hot and sexy!!!
http://i280.photobucket.com/albums/kk183...tion-8.jpg
, chibi-ul lui Ice_angel_234
http://i280.photobucket.com/albums/kk183...tion-8.jpg
, chibi-ul lui Ice_angel_234