16-08-2008, 12:38 PM
Vad ca in ultima vreme sunt din ce in ce mai mult fic-uri yaoi si shounen-ai si asta ma bucura mult,avand in vedere faptul ca sunt o mare fana yaoi.:love:
Imi place cum ti-ai inceput fic-ul.E ok,insa vad ca in ultima vreme tot mai multe fic-uri au ca protagonisti cantareti celebri si baieti nevinovati.Oricum imi place.Personajele sunt super dragute!mai ales Ray arata absolut superbo//o siThony e dragut,pare atat de inocent si nevinovat
:zz:.
Foarte tare faza asta ”-Eu?Cu dumneavostra?
-Dumneavoastra?!Am douazeci si trei de ani.Totusi...Inca n-am ajuns bosorog..Da!Tu cu mine.Si ma poti tutui.Daca tot suntem aici de ce nu iei loc?
-Sigur.Multumesc!
-Doamne,esti mai formal ca insasi Regina Maria.Zici ca esti fiul ei.I mean.....hello....am aproape aceeasi varsta cu tine...”:ha: .Saracul Thony mai avea putin si-i zicea ”Sarumana!”adica e foarte politicos baiatul,nu am cuvinte.Poate ca Ray avea dreptate si o fi ceva print!:ha:
Greseli nu am vazut foarte multe,nici nu le-am cautat,deci e ok fic-ul.
Abea astept continuarea!Gambate!:chuu:
JA ne^
Imi place cum ti-ai inceput fic-ul.E ok,insa vad ca in ultima vreme tot mai multe fic-uri au ca protagonisti cantareti celebri si baieti nevinovati.Oricum imi place.Personajele sunt super dragute!mai ales Ray arata absolut superbo//o siThony e dragut,pare atat de inocent si nevinovat
:zz:.
Foarte tare faza asta ”-Eu?Cu dumneavostra?
-Dumneavoastra?!Am douazeci si trei de ani.Totusi...Inca n-am ajuns bosorog..Da!Tu cu mine.Si ma poti tutui.Daca tot suntem aici de ce nu iei loc?
-Sigur.Multumesc!
-Doamne,esti mai formal ca insasi Regina Maria.Zici ca esti fiul ei.I mean.....hello....am aproape aceeasi varsta cu tine...”:ha: .Saracul Thony mai avea putin si-i zicea ”Sarumana!”adica e foarte politicos baiatul,nu am cuvinte.Poate ca Ray avea dreptate si o fi ceva print!:ha:
Greseli nu am vazut foarte multe,nici nu le-am cautat,deci e ok fic-ul.
Abea astept continuarea!Gambate!:chuu:
JA ne^
I love yaoi fic because is hot and sexy!!!
http://i280.photobucket.com/albums/kk183...tion-8.jpg
, chibi-ul lui Ice_angel_234
http://i280.photobucket.com/albums/kk183...tion-8.jpg
, chibi-ul lui Ice_angel_234