Ok..hai sa vorbim niţel despre televozor XD
Televizorul, nu reprezintă pentru mine o obsesie, adica mi se pare stupid să stai toată ziua şi sa-ţi plangi de mila că n-ai vazut emisiunea ''x'' -telenovele mai nou -__-''
Recunosc, îmi face placere să ma uit la TV in momentele când n-am somn, sau când mor de plictiseală, decat sa-mi plâng de mila la altu. Sau când afară ploua, şi eu n-am unde să-mi distrug viaţa XD..o emisiune bună, si dusa's!
În orice caz, sunt pro televizorului...depinde totuşi şi de ce canal xD-doar nu crezi ca's fană 0TV?- pentru că majoritatea canalelor de televiziune fac mai nou audienţa prin ceartă, scandaluri, şi alte prostii care depaşesc standerele... umanităţii.
Iar televizorul poate fii o sursa bună de informaţii, si apoi de pe acolo am aflat eu de anime-uri
!
Dar totuşi pentru asta...il ador! -toată ziua muzica la maxim!!!Yuhuu!!! XD
Acu' să nu mă bateţi pentru răspunsul meu kilometric...
Next: sentimentul dragostei.
edit O.o
Se pare ca Ellalisa mi-a luat-o inainte si gandeste la fel ca mine....dude, love >.<
Love, love..neah, sincer mai nou ma dispera dragostea, adica toata lumea fuga dupa ea, ne ia mintile, nu mai gandim corect, suntem distrusi!
"Vai! m-a parasit iubitu`{de parca tie iti pasa de el.. ] aud fraza asta zilnic, cunosc tipe care au incercat sa faca cunostiinta cu Moartea doar pentru ca...le-au parasit >.<
N-am simitit dragostea, toti asa zisi iubiti, vroiau doar un singur lucru, si cel mai probabil stiti ce :-|
Deci o urasc! [dar asta nu inseamna ca nu tin la parintii mei, sau la animalutele sau prietenii mei...neah!]
next: ...Moartea XD
[sper sa nu ma mai fure nimeni O_O]