11-12-2010, 08:21 PM
Mda...cred ca am cam dat'o'n bara cu prima asa ca o sa mai incerc o data....poate acum imi iese).....deci...puteti sa'mi spuneti guga....este o porecla ....istorie?...pai o prietena mi'a pocit numele intr'atat incat de la giulia a ajuns la guga...am 18 ani.....imi place f mult muzica...ca genuri preferate am pop, dance, rock, hip hop, club music(si prin asta nu ma refer la remixuri)....imi plac anime-urile...preferate inuyasha,kiddy grade,kaleido star,naruto,kimi ni totoke,spirale,fata iadului, etc....imi plac comediile romantice si filmele de aventura si mister....imi place sa experimentez lucruri noi...bine pana la o anumita limita...intelegeti voi....imi place natura.....iubesc excursiile la munte..mi'ar placea sa ajund in padurea tropicala.....la o cascada inconjurata de vegetatie...in tr'un peisaj de vis....wow ..deja am inceput sa bat campii....sa continuam...mai nou imi place muzica sud coreeana cu GD in funte....imi plac felinele....ce sa va mai zis...ar mai fi multe,da nu vreu sa fac pomelnicul prea mare...asa ca ma opresc aici...restu mai intrebati si voi