25-11-2011, 09:14 PM
Din pacate eu nu desenez nicaieri pe cat ar trebui sa desenez ca sa-mi imbunatatesc abilitatile. Asa ca mi-am zis ca ce rau ar avea sa mai primesc un sfat sau un comentariu in legatura cu ce fac.
Ca si la scris, nu lucrez mult la astea, nu cat ar trebui asa ca sunt constient de multele neajunsuri anatomice si tot asa. Dar nu m-ar deranja deloc sa primesc si ceva critica, sau macar un comentariu acolo despre cum ma descurc si tot restul.
Voi semnala mereu desenele care au fost realizate in baza unor modele, si cele care sunt doar ale mele, ca sa fie toata treaba cinstita aici.
Pana una alta:
1. The dragon dentist
Original, creion mecanic 0.35 + 0.5, cateva ore de Fabricatie plictisitoare
2. Mass Effect - Liara T'Soni
Realizat dupa un model, creion mecanic 0.35 + 0.5, exercitiu pentru pozitia corpului si anatomie
Asta e pe moment.
Ca si la scris, nu lucrez mult la astea, nu cat ar trebui asa ca sunt constient de multele neajunsuri anatomice si tot asa. Dar nu m-ar deranja deloc sa primesc si ceva critica, sau macar un comentariu acolo despre cum ma descurc si tot restul.
Voi semnala mereu desenele care au fost realizate in baza unor modele, si cele care sunt doar ale mele, ca sa fie toata treaba cinstita aici.
Pana una alta:
1. The dragon dentist
Original, creion mecanic 0.35 + 0.5, cateva ore de Fabricatie plictisitoare
2. Mass Effect - Liara T'Soni
Realizat dupa un model, creion mecanic 0.35 + 0.5, exercitiu pentru pozitia corpului si anatomie
Asta e pe moment.
Pentru intrebari sau orice alte interactiuni cu mine, folositi cu incredere mesajele de profil. Contrar opiniei populare eu nu musc...si chiar daca as musca, am toate vaccinurile facute.