Răspunsuri: 738
Subiecte: 33
Data înregistrării: May 2008
Reputație:
566
Zupi: 13.511 z
Il privea pe Adachi cu un zambet pe buze. a vrut sa ii dea mana sa se ridice dar auzi vocea subtire a Serenei.
Serena te corectez Adachi nu are nimic de ascuns. Nu-i asa? ii spuse cu un zambet pe fata, era mai mult de cat fals. Dar roscata putea sa fie o actrita minunata.
'De ce nu m-am facut actrita? ' chicoti aceasta in timp ce se ridica de pe suprafata rece.
OCC: care vrea :->
Always keep the faith !
YunJae, YooSu, ChangSica, HunHan.
The pleasures of the mighty are the tears of the poor
A song will outlive all sermons in the memory
Always Keep The Faith
Deferto Neminem
Hope to the End
Răspunsuri: 34
Subiecte: 1
Data înregistrării: Jun 2008
Reputație:
9
Zupi: 646 z
"Am scapat de data asta de Adachi dar nu stiu daca mai scap si alta data,oricum...nu am nimic cu el...el la treaba lui eu la treaba mea dar nu pot sta asa,trebuie sa vad ce se intampla"
Satenul incepe sa mearga dupa vorbele care se auzeau in ecou,incercand sa faca in asa fel incat sa nu fie auzit de cei din Clanul X.Stand cu mana dreapta pe sabie,inainteaza usor si cu calm spre cei din clanul sau rival.
OOC: Care vrea sa posteze : :
Chibiul meu
Răspunsuri: 83
Subiecte: 4
Data înregistrării: Jan 2008
Reputație:
80
Zupi: 3.185 z
Serena se uita in ochii ei reci in ochii de catelus al lui Jun, desigur, nu credea o iota din ceea ce zicea ea, Jun e o 'actrita' buna, insa Serena avea prejudecatile ei, ea niciodata nu se lua dupa ce ziceau altii ci dupa principiile ei. Intuitia nu i-a lipsit niciodata din temperament, iar intuitia ii spunea ca cineva e pe punctul de ai ataca pe cei din clanul 'X' prezenti in incapere. Auzea sunetul rece al metalului si dintr-o data lasa pe gura sa iasa un sunet subtire de disperare:
'La pamant!'
Occ: Care poti
[center]
What a fool! I don't know about tomorrow...[/center]
Reputație:
566
roscata vedea cum blondina se uita la ea dar nu-i pasa, stia ca ea nu se lasa inselata de doi ochii nevinovati spre deosebire de altele din clanul sau. Se uita mai atent si prin privirea ei a dedus ca nu e de bine. Cand a auzit strigatul fetei Jun nu s-a pus la pamant ci a fugit spre inamic. Viteza ii era detul de mare, dar nu putea sa o mareasca pentru ca erau intr-o incapere mica. Cand ajunse fata'n fata cu el i-a pus un kunai la gat.
Vypper, sper ca nu ai venit sa imi dai o felicitare de insanatosire ii zise fata pe un ton ironic.
OCC: care vrea :-> sau poate ca merge Vypper :->
Always keep the faith !
Always Keep The Faith
Deferto Neminem
Hope to the End
Reputație:
9
"Iar roscata asta,unde ma duc hop si ea...doamne..."
-Bun,vad ca sunteti toti aici...iar tu...roscat-o poti sa-mi iei kunai-ul de la gat ca nu am venit aici ca sa ma bat, daca vroiam sa va atac...v-a atacam !
"Mama...ce priveliste am...cu kunai-ul la gat dar totusi..."spune satenul cu ironie.
-Uite ca ma repet,nu am venit sa va atac...nu am de ce sa va atac...deocamdata,spune satenul mai incet in asa fel incat ca ceilalti sa nu auda.
OOC: Denny : :
Chibiul meu
Reputație:
566
Roscata il privea intens pe saten, il asculta si cu un zambet pe fata ii spuse :
"Nici sa nu te gandesti ca o sa iti iau kunai-ul de la gat. Un intrus trebuie tatat ca atare nu? Sau voi .. cei din clanul "D" aveti alte reguli?"
Jun il privi pe Adach iar apoi isi privi inamicul din nou.
"Nu ai de ce sa ne ataci? Ha, vrei sa cred asta? ii spuse roscata cu dispret.
OCC: Vypper draga
Always keep the faith !
Always Keep The Faith
Deferto Neminem
Hope to the End
Reputație:
9
"Of,fetele astea...intr-un fel are dreptate dar totusi,daca vroiam sa atac,atacam...of !
-Nu am motiv sa va atac,mai ales acum cand nu am nici un chef de lupta,decat daca incercati voi sa va dati eroi.
-Nu pot face fata la toti,de ce as fi asa de prost sa va atac,mai ales acum ca stau cu kunai-ul la gat,ameninta de o roscata cu tupeu.
OOC: Denny : :
Chibiul meu
Reputație:
566
Roscata il privea incontinuare cu dispret dar dintr-o data acel dispret din ochii ei disparu.
" Noi nu facem pe eroi, doar ne pazim spatele."
Fata il privi in continuare ...
Roscata cu tupeu? Ma faci sa rad ... spuse aceasta ironica.
OCC: Vypper
Always keep the faith !
Always Keep The Faith
Deferto Neminem
Hope to the End
Reputație:
9
-Macar poti sa lasi kunai-ul ala ca e rece si nu prea ma relaxeaza...
Satenul o apuca pe roscata de mana si ii ia kunai-ul,aruncandu-l in spatele lui.
-Asa,inca putin si faceam carcel,spune satenul cu putin de ironie.Sa va explic,nu am venit aici sa va atac ci sa va intreb de ce va tot miscati pe aici asa de mult, cautati ceva anume ?
OOC : Cine vrea : :
Chibiul meu
Răspunsuri: 83
Subiecte: 4
Data înregistrării: Jan 2008
Reputație:
80
Zupi: 3.185 z
La auzul acelor cuvinte, un sentiment de ingrijorare o cuprinse pe blonda din fata lui Vypper, in mod normal, ceea ce cauta ea acolo trebuia sa stie doar ea si cu Kaori. Ceva nu era in regula, prea multe secrete, prea multa nesiguranta si simtea ca nu mai poate sa aiba incredere in nimeni.
'Si pe tine pana la urma ce te intereseaza ce cautam noi aici? De ce crezi ca ti-am spune? uite ce e, poate ca nu vrei sa ne ataci, dar ceva tot vrei sa scoti de la noi si in cazul asta iti spun ca mulgi vaca degeaba, draga, din cate vad nu da lapte!'
Se rostise Serena la el punand mana pe manerul sabiei sale.
Occ: oricare din templu
[center]
What a fool! I don't know about tomorrow...[/center]
|