Răspunsuri: 738
Subiecte: 33
Data înregistrării: May 2008
Reputație:
566
Zupi: 13.511 z
Sigur Adachi... a da si nu il ucide am si eu chef de o lupta.
Roscata merse langa prizionera, se apleca si o lua de par, o intreba despre clanul ei dar nimic. Atunci a decis sa o elibereze, stia ca nu o sa faca nimic, dar s-a increzut prea tare in inamic. O katana i-a fost infipta in picior. Fata striga si cazu pe jos, urmarind cum inamicul se indeparta, era o durere insuportabila. Lichidul rosu a inceput sa iasa din rana, piciorul ei alb ca laptele acum era rosu, hainele la randul lor erau patate de sange.
Serena ... incerca sa strge fata dar fara rost.
'La naiba ... nu se poate, nimeni nu ma aude, offf careva sa vina repede. isi spuse aceasta in gand.
OCC: help jun :-> careva
Always keep the faith !
YunJae, YooSu, ChangSica, HunHan.
The pleasures of the mighty are the tears of the poor
A song will outlive all sermons in the memory
Always Keep The Faith
Deferto Neminem
Hope to the End
Răspunsuri: 383
Subiecte: 34
Data înregistrării: Jan 2008
Reputație:
150
Zupi: 6.931 z
C�nd auzi strig?tul fetei, Adachi abandon? lupta ?i fugi repede s? vad? ce s-a �nt�mplat, o v?zu pe Jun pe jos ?i s?ri repede s-o ridice ?i s-o pun? l�ng? Kaori
"Ce s-a �nt�mplat, Jun? unde e Ayame?"
Reputație:
566
Adachi, imi pare rau, am lasat-o sa plece.Nu mi-a spus nimic. spuse aceasta cu eforturi foarte mari.
Las-o pe Serena sa se ocupe de Kaori, dupa aceea vine la mine, nu e prea mare rana. E doar o zgarietura. Pentru Kaori ar trebui sa iti faci griji, in fond ea prietena ta. spuse aceasta in timp ii strangea mana.
OCC: ady
Always keep the faith !
Always Keep The Faith
Deferto Neminem
Hope to the End
Răspunsuri: 337
Subiecte: 10
Data înregistrării: Feb 2008
Reputație:
132
Zupi: 6.831 z
off:Thnx crimson...dar..
Trece-ti peste mine.
ooc:Mitzuke
o.o" wot
Răspunsuri: 395
Subiecte: 12
Data înregistrării: Feb 2008
Reputație:
107
Zupi: 9.133 z
Kaori simti cum pamantul ii fuge de sub picioare dupa care nimic:negru profund.Cand auzi niste strigate se trezi cu greu.Miji ochii si ii inchise la loc din cauza luminii.Incerca sa se ridice dar cazu la loc.
"Drace,ce s-a intamplat?",zise Kaori pipaindu-si crestetul.Simti ceva ud,era sangele ei dar nu ii pasa.Vroia sa stie ce se intamplase cu prietenii ei,daca fugisera dusmanii sau macar unde se afla.
Se freca la ochi si reusi sa ii deschida.Serena era langa ea,uitandu-se cand la ea cand la Jun ce era si ea asezata langa Kaori.Adachi era asezat langa Jun.Reusi sa se ridica in genunchi si se uita in coltul in care inainte erau legati cei doi inamici.Dar niciunul nu se mai afla acolo.
"Ce dracu!Suntem 4 si nu am putut face fata la doi oameni?!Ce le-ati facut?Le-ati dat drumul?Explicati acum!"
Kaori era pesemne enervata dar prea multi nervi ii cauzau dureri in piept si la cap.Se sprijini de un perete si astepta un raspuns.
OOC:Cineva din templu.
LOLNOPE
Răspunsuri: 83
Subiecte: 4
Reputație:
80
Zupi: 3.185 z
Serena se ridica in varful capului, mergand spre Jun si punandu-i mana pe rana de la picior uitand-se cu atentie la rana ei, in acelasi timp tragand cu coltul ochiului ori la Kaori ori la Adachi, zicand in sinea ei:
'Oare ce o fi patit... Sau era din cauza acelei... In fine.
Apropo, ce naiba i-a venit lui Jun sa lesine asa de la o zgarietura? sau defapt... Eeeeee... Jun, Jun, daca nu te-as cunoaste as zice ca vrei sa-l impresionezi pe Adachi, defapt, wow, chiar am gandit eu prostia asta?'
"Pe Ayame am lasat-o sa plece, iar cu Vypper..."
Occ: ady
[center]
What a fool! I don't know about tomorrow...[/center]
Reputație:
150
"E vina mea, am f?cut o gre?al? de neiertat c�nd am p?r?sit lupta pentru a veni s? v?d ce s-a �nt�mplat... �mi cer scuze, am dat dovad? de mult? prostie dar nu puteam s?-mi las prietenii pentru o lupt?, o s?-l prind din nou... important e deocamdat? c? voi sunte?i bine, merge?i acas? dac? vre?i, o s? m? ocup eu aici, e vina mea p�n? la urm?" zise Adachi foarte sup?rat...
ooc: din templu care vrei
Reputație:
566
Ceata care o facea sa nu vada persoanele din jurul ei se retragea. Ii vedea clar pe colegi ei care stateau in jurul ei. Il asculta pe Adachi, si incepu sa se injure pe ea insumi.
- Adachi, eu ... spuse ea in timp ce tusea. .. sunt de vina pentru ca tu ai venit. Daca nu veneam eu nu se intampla nimic. Daca nu veneam pe lumea aceasta nimic nu se intampla ... ultima fraza o spuse in soapta ca ceilalti sa nu o auda. Fata se uita la ei daca au auzit-o ei ii se parea ca nu au auzit nimic.
OCC: Ady, Seren sau M]itzu
Always keep the faith !
Always Keep The Faith
Deferto Neminem
Hope to the End
Reputație:
150
Adachi o auzi pe fat? ?i se puse jos l�ng? ea
"Nu e adev?rat, e?ti o membr? foarte important? a clanului ?i o persoan? important? pentru mine, hai sus, vom trece peste asta, voi trebuie s? v? vindeca?i, cred c? ar trebui ca serena s? v? duc? acas? ?i s? v? �ngrjeasc? mai bine"
Adachi �i z�mbi fetei ?i �i �ntinse m�na �ncerc�nd s-o ridice de jos.
ooc: care te sim?i
Răspunsuri: 83
Subiecte: 4
Reputație:
80
Zupi: 3.185 z
Serena se uita total stupefiata la Adachi, nu-i venea sa creada ce porcarii aude. Se duse incep pana in fata baiatului si cu o voce si mai prosteasca ii raspunse:
'Ahem, pardon? Tu te duci sa tai vene imediat, Jun lesina de la o zgarietura iar Kaori e bine merci si tu te astepti sa plecam asa cu una cu doua? ce ascunzi de noi?'
Occ: Care vrei
[center]
What a fool! I don't know about tomorrow...[/center]
|