Răspunsuri: 34
Subiecte: 1
Data înregistrării: Jun 2008
Reputație:
9
Zupi: 646 z
" Fetele astea,de ce trebuie sa se dea asa de importante?! O roscata cu tupeu care vad ca se tine bine pe picioare dar nu pentru mult timp..."
-Foarte bine, poti sa pleci...fi sigura ca ne mai vedem,chiar foarte curand,spune baiatul pe un ton mai rece.
Ridicandu-se de langa copac,incepe sa fuga pe crengile copacilor,pana cand roscata il pierde din ochi.
" Lasa ca o invat minte, nimeni nu se da mare in fata mea..."
OOC: Oricine
Chibiul meu
Răspunsuri: 395
Subiecte: 12
Data înregistrării: Feb 2008
Reputație:
107
Zupi: 9.133 z
Kaori o lega pe Ayame,punand-o pe Serena sa ii ia armele,pentru ca aceasta sa nu poata scapa.
"Asculta Ayame,noi din X nu suntem ca voi,cei din D.Daca vei coopera,nu vei pati nimic.Dar daca nu...atunci depinde de ceea ce va zice Adachi."
Blondina intra in camera in care statea Ayame si descoperi mai multe suluri.Iesi cu ele afara si se apuca de citit.Ii dadu un sul lui Adachi ,si unul Serenei.
"Eu una nu inteleg limba asta.Am putea sa o dam tranzlatorilor din clanul X daca nici voi nu stiti."
Kaori vazu cum scrisul era tremurat iar ici,colo urme de sange sterse de vreme.
"Cred ca sulul acesta a fost scris in graba iar cel ce scria era cumva presat de cineva.."
Apropo,daca aveti ceva de zis,puteti sa o intrebati pe Ayame..eu nu am ce intrebare sa ii pun pentru ca stiu ca a venit aici dupa aceste suluri."
OOC:Graffitix,ady sau Serenity
LOLNOPE
Răspunsuri: 738
Subiecte: 33
Data înregistrării: May 2008
Reputație:
566
Zupi: 13.511 z
Roscata a mersi si ea de la locul acela fara sa banuiasca nimic.
In timp ce mergea prin padure, se gandea ce sa faca, daca i-a pierdut urma grupului. Ce nai ... sigur, de ce nu m-am gandit inainte? isi spunea fata in gand in timp ce o lua la fuga spre templu. trebuie sa afle acest lucru Adachi. Cum de nu am observat inainte?
Jun ajunse la templu duap ceva timp ... intra in el si a cercetat subsolul, apoi a mers la etajul unu nu era nimeni. In timp ce urca la etajul 2, auzi niste zgomote. A inceput sa fuga spre acel etaj, cand a ajuns a avut surpriza de ai vedea pe cei trei colegi ai ei si membrul din clanului D.
Adachi ... spuse fata in timp ce se apropia de grup ...
OCC: ady :->
Always keep the faith !
YunJae, YooSu, ChangSica, HunHan.
The pleasures of the mighty are the tears of the poor
A song will outlive all sermons in the memory
Always Keep The Faith
Deferto Neminem
Hope to the End
Răspunsuri: 738
Subiecte: 33
Data înregistrării: May 2008
Reputație:
566
Zupi: 13.511 z
Fata a vazut-o pe Ayame care statea legata, si a zambit usor la vederea ei in acest fel.
Adachi, am vesti, noi si prospete. zambi aceasta smecher.
A da, ... pe Eien nu am mai urmarit-o, m-a intampinat Ren ... am fugit sa zic asa de acolo sa nu incep o lupta ... sa ti-l las tie primul sa il initiezi. zambi aceasta.
Pe drum m-am intalnit cu cineva pe care nu l-am cunoscut. Dar Ayame il stie, este un nou membru al clanului "D" ... se nuemste Vypper ... am vorbit cu el ... dar numai dupa aceea mi-am dat seama ca ... face parte din "D" .
Jun se apropie usor de Kaori care statea ca o statuie.
Si ... e numai bun pentru tine .ii spuse roscata in timp ce se indrepta spre Adachi.
OCC: ady :->
Always keep the faith !
YunJae, YooSu, ChangSica, HunHan.
The pleasures of the mighty are the tears of the poor
A song will outlive all sermons in the memory
Always Keep The Faith
Deferto Neminem
Hope to the End
Răspunsuri: 383
Subiecte: 34
Data înregistrării: Jan 2008
Reputație:
150
Zupi: 6.931 z
"Oh, da, �l ?tiu.. am avut c�teva probleme cu el �n trecut, s-a l?sat ?i cu 2-3 lupte �ns? nu l-am v?zut de mult, parc? era plecat dar acum c? a revenit... nu e bine deloc, cu c�t mai mul?i du?mani, cu at�t mai greu... mul?umesc Jun, ai f?cut foarte bine, cu Ren am s? vorbesc eu *mwhahah* se ia de fete"
"Bun pentru Kaori? bun pentru ce? s-ar face de ru?ine dac-ar umbla cu un idiot ca ?la, mai ales c? e din clanul "D"
ooc: care vrei din grupul ?sta
Reputație:
107
"Poftim?!Cred ca glumesti.Daca este dusmanul lui Adachi este si al meu.In plus,face parte din D.Apropo,ai grija la gura ta mare,Jun." ,rabufni Kaori.
"Apropo,Adachi ai inteles ceva din pergamente?" ,zise Kaori care se apropie aratandu-i si pergamentul ei.
Se auzira din spate niste fosnituri iar blondina se restrase usor.Se urca la etajul 3 printr-o spartura si tot printr-o spartura ajunse chiar in spatele celui care pandea.
"Ia uite pe cine am gasit aici..." .Kaori il ameninta pe Vypper cu un kunai.
Ooc:Ady ._.
LOLNOPE
Reputație:
150
"M?i, m?i, m?i... pe cine avem noi aici? s? mori dac? nu e du?manul meu din copil?rie, vypper, �l mai ?ii minte Kaori? cum se d?dea la tine.. dar eu te ap?ram tot timpul :d "
"Kaori, afl? ce vrea, eu ?tiu ce vreau, s? m? lupt cu tine"
ooc: care vrea
Reputație:
107
Kaori il lega pe Vypper si il tranti de perete,aproape de colega lui,
"Deja stiu ce vrea.A urmarit-o pe Jun datorita gurii ei mari si probabil si datorita aspectului fizic ...*oarecum* Jigodie.",zise Kaori dupa care se departa de el,ajungand din nou langa Maemi.Incepuse sa o doara capul si amintiri incomplete ii aparusera in minte,Nu ii retinea decat fata lui Vypper,apoi un grajd si la sfarsit Adachi ce fugea cu ea in brate.Se lasa in jos,rapusa de durere.Nu mai vazu decat fetele celor 3 amici ce erau ingrijorati dupa care se prabusi.
OOC:Toti din templu.. ^^
LOLNOPE
Răspunsuri: 83
Subiecte: 4
Reputație:
80
Zupi: 3.185 z
Serena se uita nedumerita la kaori, ce avea? O vedea cum nu se mai tine bine pe picioare gata sa cada pe spate asa ca o prinse de la spate intinzand-o pe jos si punandu-i mana pe cap incercand sa-i vindece durerea... Ce o fi apucase...
'Adachi du`l cat de parte poti pe Vypper de aici e periculos cu el in preajma!'
occ: ady
[center]
What a fool! I don't know about tomorrow...[/center]
Reputație:
150
Adachi �?i aminti de acea noapte �n care a salvat-o pe Kaori de Vypper ?i parc? s�ngele clocotea �n el!
"Numai din vina ta se �nt�mpl? toate astea, nenorocitule!"
"Jun, am �ncredere �n tine, stai cu Ayame ?i vezi dac? po?i afla ceva"
Adachi �l lu? de g�t pe Vypper ?i �l duse afar? unde �l dezleg? ?i �i ceruse s? se lupte cu el
ooc: care te sim?i
|