Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Accidentally in love [SasuSaku] +15

Nu am un inceput dar te salut. Hii !! :]
De ieri stau sa citesc ficul, nici atunci nu l-am terminat fiindca trebuia sa stau cu ochii in patru dupa ai mei.. deoarece aveau treaba cu mine, sau mai degraba aveam eu treaba cu ei. :))
Dar sa lasam partile personale si sa trecem la treaba.
Dupa cum observ criticii au inceput sa colcaie, la fel si eu... >:)
So, nu te asigur ca am sa elimin critica din programul meu. Nup, din contra am sa-ti las fiindca tre' sa corectezi pe aici, pe acolo cate ceva si sa incerci sa te imbunatatesti.
Oricum eu dura de data aceasta nu am sa fiu, nici exagerat.
Deja vad ca Miranda ^_^ s-a ocupat de tine si de fic.. dar si eu am sa fac asta, pentru ca fiecare cu opinia si viziunea lui asupra primului tau capitol. ;)

Am sa incep cu inceputul luand fiecare particica in parte , pentru a te lumina asupra unor greseli, ce trebuie corectate neaparat.

1`Titlu & Tema: Titlul m-a dus cu gandul la cantecul "Accidentally in love", pe are sincer il iubesc enorm.. a fost o alegere buna, insa sa speram ca ideea ficului are sa se lege de titlul bine ales.
Pentru ca din cate vad, adica din primul capitol inca nu prea se lega, dar nici nu avea cum din prima, insa se vede o mica incepere a conexiunii cu desfasurarea actiune treptat, fiindca sunt sigura ca pe parcursul sejurului Sakurei, are sa-l cunoasca pe Sasuke si atunci chiar putem spune ca s-a legat totul. La tema vreu insa sa raman muta, caci inca nu ma pot pronunta atat de mult.

2`Descriere & Actiune & Dialog: Alegerea persoanei a-III-a este chiar foarte bine, aici tu esti stapana pe toti, poti foarte usor sa descrii din mai multe unghiuri fiecare personaj, fata de pers I-a, care se leaga doar de un pers.
Dar chiar si asa inca ai probleme, fiindca la descriere nu dezvoltii ideile indeajuns de mult. Intr-un fel sirul lor se opreste undeva si parca nu isi prea mai au rostul si suspansul.
Sentimentele par partial expuse, nu indeajuns de mult incat sa ne cuprinda si pe noi starile ce ii cuprind pe ei.
Pe Sakura ai descriso fizic bine, insa nu destul, trebuia mai ales in anumite parti sa maresti dinamismul actiunii, care sincer nu este asa de voluminos si unele idei par seci.
Cu toate ca ai descris asa si asa, ai reusit totusi sa ne faci sa ne creem o imagine asupra tot ce ai expus tu.
Cu dialogul, inca mai ai de lucru, chiar daca a fost sec la inceput si dupa ai mai adaugat si ai spus acolo ce fac personajele in timpul vorbiri, tot trebuie sa-i maresti suspansul, pentru a ne capta nou atentia.

3`Greseli: Ai avut destule, sincer. : |
Nu mai pune acolo unde trebuie "-", "`".. sincer ca nu este corect, "`" asta se pune doar cand prescurtezi cateva cuvinte. Incearca sa pui acolo unde cuvintele se despart linie.
Incearca sa te corectezi, ca nu doar de tastare ai avut, ci si de exprimare si de expunere..
Inca ceva.. nu mai pune asta: [nu am stiu : )) ] sau mai stiu eu ce, pentru ca nu prea cred ca ai vazut asa ceva in carti.. sincer dezobisnuestete de asta. Iar acel scaun care te balancsezii pe el de zici tu ca nu mai stii, se numeste balancsoar. XD

Acum sincer nu prea am chef sa las ditamai critica, ti-am spus asa ce ai gresit si pe unde ar mai trebui sa lucrezi, sincer daca puricam mai adanc totul faceam un com mai mare decat capitolul tau. :))
Dar nu am facut-o fiindca am putina treaba si nu vreau sa te supar, dar sa speram ca ai sa tii cont de ce am spus noi.
Nu prea cred ca esti la primul fic, sau poate esti, scrii destul de dezvoltat, dar inca mai trebuie sa corectezi anumite lucruri.
Sa nu te lasi indiferent de critica sau com, pentru ca toti evoluam in timp.
Si sa mai citesti si alte ficuri nu doar pe acelea super buna care au peste 2.000 de vizualizari, ci si pe aceelea care sunt cu vizualizari mai mici sau apartin unor autori mai incepatroi, pentru asa vezi diferentele. ^^

Răspunsuri în acest subiect
Accidentally in love [SasuSaku] +15 - de Search - 04-06-2011, 04:23 PM
RE: Accidentally in love [SasuSaku] - de Miranda. - 04-06-2011, 10:30 PM
RE: Accidentally in love [SasuSaku] - de hiimera - 05-06-2011, 10:25 AM
RE: Accidentally in love [SasuSaku] - de Flash - 05-06-2011, 10:32 AM
RE: Accidentally in love [SasuSaku] - de Search - 06-06-2011, 03:55 PM
RE: Accidentally in love [SasuSaku] - de Miranda. - 07-06-2011, 11:19 PM
RE: Accidentally in love [SasuSaku] - de DiamondZ - 08-06-2011, 10:49 PM
RE: Accidentally in love [SasuSaku] - de Search - 12-06-2011, 06:15 PM
RE: Accidentally in love [SasuSaku] - de Miranda. - 12-06-2011, 08:18 PM
RE: Accidentally in love [SasuSaku] - de Daria - 13-06-2011, 12:23 PM
RE: Accidentally in love [SasuSaku] - de Rose ^^ - 13-06-2011, 06:20 PM
RE: Accidentally in love [SasuSaku] - de Search - 19-06-2011, 09:16 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Blood Love (SasuSaku +18) श्रद्धांजलि 22 21.573 06-09-2011, 07:13 PM
Ultimul răspuns: Miranda.
  This is love? [SasuSaku] ~Pufarina~Puff~ 3 3.111 18-07-2011, 11:32 PM
Ultimul răspuns: Miranda.
  Love at first sight[SasuSaku`] Zuzulici 5 5.478 11-07-2010, 11:22 AM
Ultimul răspuns: Flash
  One life...One love(a sasusaku love story) SoUl EaTeR 40 45.442 21-07-2009, 08:26 PM
Ultimul răspuns: D@n@
  School love*Sasusaku fic* Andrutza 15 15.258 20-06-2009, 11:18 AM
Ultimul răspuns: !i! K o K o !i!
  SeXy LoVe [ SasuSaKu ] nimeni 29 36.272 19-06-2009, 09:25 PM
Ultimul răspuns: SoUl EaTeR
  Accidentally in love Silverrose 33 28.624 26-05-2009, 07:28 PM
Ultimul răspuns: ***candy bar***
  Love is a Game ( sasusaku) Mishelle 5 8.074 19-03-2009, 11:46 PM
Ultimul răspuns: Aly
  SasuSaku -- Missing love ShyLie 4 18.926 31-08-2008, 02:08 PM
Ultimul răspuns: Obsession.

Utilizatori care citesc acest subiect: