13-11-2010, 01:58 PM
~Thread Moved To AMV~
AMV constest
|
25-11-2010, 04:21 PM
(Ultima modificare: 25-11-2010, 04:23 PM {2} de deeaH2elen.)
(12-11-2010, 12:19 PM)z3gras A scris: Well...nu stiu ce credeti dar sper sa va placa....ultimul pe care l-am facut,dak binevoiti sa-mi spuneti parerea as fi foarte fericit http://www.youtube.com/watch?v=BLjvp2GnpNA ,cat despre vre-un contest...nu stiu unde sa intru ca sa imi pun vreunul din vid-uri...iar pt nijikon...m-am trezit cam tarziu anyway...astept pareri...multumesc Frumos. Lucrezi chiar frumos. Bravo ^^Mi-am luat si eu de pe net Vegas pro 9, imi spui te rog cum faci acel efect? (PE youtube nu te-am mai deranjat ) (13-11-2010, 01:58 PM)Aly A scris: ~Thread Moved To AMV~ Multumesc, probabil ca aici ii era locul ^^[posturi unite] (12-11-2010, 08:18 PM)Sibel. A scris:\(23-10-2010, 08:56 PM)deeaH2elen A scris: Mdea. Pai nu cred ca voi face vreun concurs de AMV-uri ....nu ca nu as vrea ci pentru ca nu imi prea permite timpul. Mai intai trebuie sa sti ce Dumnezeu este ala un duel de AMV-uri, adica...okey faci un duel cu cine: cucu participa :l nu stiu, merg pe principiul urmator: poate ca sunt oameni care au talent sau nu si l-au descoperit si mai bine sa puna intrebari si pe urma sa participe. Ei si daca trebuie inchid topicul asta si redeschid altul cu intrebari despre AMV , mai bine asa? Da , ai dreptate. Nu m-am mai putut ocupa de acest topic , dar acum am mai primit ceva mesaje prin PM legat de AMV-uri...asa ca voi fi mai activa.
29-11-2010, 07:43 PM
INTREBARE: AS VREA SA ORGANIZEZ CATE UN CONCURS LUNAR *CEVA IN GENUL FOTW* AS DORI SA IMI SPUNETI DACA VRETI SA ORGANIZEZ ACEST CONCURS SAU NU
16-12-2010, 04:56 PM
Eu sunt obsedata de AMV-uri. Lucrez de 3-4 ani, doar ca folosesc Sony Vegas de aproape un an.
lasand asta la o parte, sigur ca vreau un concurs lunar.
13-01-2011, 04:55 PM
Da, dar vad ca nu se vad foarte multi ofertanti.Adica,momentan am numai 2 doritori.Vad ca exista amatori sau chiar profesionisti si eu i-as putea ajuta sa se perfecteze *okey sa nu crezi ca sunt vreun geniu ca DD sau Alexander dar nici nu fac catastrofe n_n cunosc cateva chichite si daca exista incepatori ii pot invata sa faca AMV-uri in limita bunului simt *....mdea ce sa mai zic...?
|
|
Utilizatori care citesc acest subiect: |
3 Vizitator(i) |