Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

A new shining star [Kaleido star fanfic]

Hy everyone! Here is Miky-chan cu o noua parte din ficul meu cel oribil... Nu ma injurati ca nu am pus continuarea mai repede, ieri am venit de la mare. Enjoy it!

Capitolul 5 - Nu toti ne nastem ingeri (1)

-C�?tig?toarea este Anita Oswald!
La auzul acestor cuvinte, toat? compania s?rir? pe Anita. O felicitau ?i o �mbr??i?au. �Greu s? fii vedet?!� g�ndea c�?tig?toarea. Cu toat? mul?imea pe capul ei, reu?i cu greu s? ajung? la Satsuki. Fata cu p?r alb �ntinse m�na rivalei ei spun�ndu-i c? a fost o pl?cere s? concureze cu ea. Blonda �ns? i-a dat m�na la o parte ?i a ie?it din sal? sup?rat?. Sentimentele care o cuprinser? nu puteau fi explicate. Pierduse. O lacrim? ap?ru �n col?ul ochiului st�ng. Cum fusese �nvins?? Ce �i lipsise. Promise c? �?i va urma mama, c? va fi cea mai bun?. Dintrodat? sim?i c? visul nu �i mai era at�t de aproape. Acest g�nd o f?cu s? �?i dea fr�u liber sentimentelor. �ncepu s? pl�ng?, dar printre lacrimi jur? c? nu o va mai l?sa pe Anita s? o �ntreac?.
�ntre timp �n sala de gimnastic? forfota era mare. Anita c�?tigase, dar nu p?rea extrem de fericit? din aceast? cauz?. Primi de altfel rolul principal �n Romeo ?i Julieta. Merita deplin acest rol. Fu mai fericit? s? afle c? Luis juca rolul lui Romeo. Dar ce se �nt�mpla cu ea? Avea sentimente pentru acel b?iat?
�n drum spre cas?:
-Any-chan, vrei s? ie?i m�ine la un suc cu mine?�ntreb? blondul ro?ind u?or.
-Desigur, dar cu ce ocazie m? invi?i?spuse suspicioas? Anita, un pic mir�ndu-se de apelativul folosit de colegul, partenerul ?i tot odat? prietenul ei.
-P?i, s? s?rb?torim momentul, �ncerc? Luis s? se motiveze dar Any observ? c? ceva ne e �n regul?.
-Hai termin? c? nu e ceva iesit din comun!�i spuse Anita chicotind.
-Oricum.....uh.........am plecat! Ne vedem m�ine! Spuse blondul.
Anita nici nu remarc? c? era l�ng? casa sa. �De obicei drumul e mai lung� remarc? printre g�nduri Any. Se uit? �n sus. Luna r?s?rise deja. Asta �nsemna c? st?tuse o zi �ntreag? la KS. ?i ce mai zi! Mirosul de vanilie ce venea din buc?t?ria ei o f?cu s?-?i piard? din nostalgie. Observ? c? trebuia s? intre �n cas?. Ai ei erau probabil �ngrijora?i. Bine c? era weekand ?i putea sta p�n? la 10 afar?. P??i deci u?or spre cas?, deschise porti?a cea mic? ce nu �i trecea de ?old, ?i cu pa?i m?run?i se �ndrepta spre u??. Nu putu intra �n cas? deoarece florile ce miroseau �mb?t?tor �i t?iaser? calea. Any decise s? fac? o plimbare prin gr?din?. Zis ?i f?cut. Mergea u?or pe poteca pres?rat? cu flori de iasomie. Mirosul o f?cea s? viseze...
*FLASHBACK*
-Anita-chan, e?ti decis? c? acesta este drumul t?u?
-Da, Dani-niisan. Kaleido Stage e tot ce mi-am dorit. A? dori s? fi ?i tu aici, vere.
-Any, eu sunt la mii de km distan??. Dar abia a?tept s? te rev?d!
*END OF FLASHBACK*
-Dani-niisan...c�t a? vrea s? fii aici cu mine! Spuse Any mai mult pentru ea.
O lacrim? se prelinse pe fa?a delicat? a fetei care nu putea face fa?? amintirilor. Se �ntoarse din drum ?i intr? �n cas?.
-Oswald Anita Cynthia! La ora asta se vine acas??tun? Leon.
-Scuze papa. Am avut de str�ns mult la KS, g?si Any o scuz? c�nd se auzi strigat? pe numele �ntreg. M? duc s? dorm. Str�nsul costumelor m-a obosit.
Spun�nd acestea, Anita lu? drumul sc?rilor g�ndind: �Ia auzi...str�nsul costumelor...c�nd am devenit a?a penibil??? Dar de.... cum ar fi rec?ionat papa dac? i-a? fi spus c? am stat afar? s? privesc florile?�� Ajuns? �n camera ei, Any se tr�nti pe pat ?i �si deschise mobilul s? vad? dac? primise un mesaj nou. Pe ecranul telefonului ap?ru un nume care o f?cu pe fat? s? tresar?: Dani Oswald ,,Dani...nu se poate...,, . Dar mesajul era c�t se poate de real.
�Drag? veri?oar?, ?tiu c? nu ?i-am mai scris demult ?i nu m? voi mira dac? nu �mi vei r?spunde dar vroiam s? te anun? c? voi veni s? petrec o s?pt?m�n? �n America, cu circul meu. A? fi �nc?ntat s? te rev?d. Dac? vrei ?i tu, sun?-m?. Dani.�
Ochii Anitei erau �n lacrimi. �ncerca s? ?i-l aduc? aminte pe Dani a?a cum era el c�nd era mic: �nalt ?i puternic, cu p?r argintiu, ochi verzi ?i atitudine suuper. Era fiul lui Sophie care nu murise �n realitate, moartea ei fiind doar o �nscenare ce a ie?it la iveal? acum 10 ani. Acum trebuia s? aib? vreo 18 ani...
�ntre timp �n casa familiei Killian zarva era mare:
-Makoto te ur?sc frate mai mic ?i prost ce e?ti!urla Luis care fugea dup? micul Makoto, fratele lui mai mic.
-Luis are �nt�lnire!!Cu Anita-neechan!! Tatii!!Luis are �nt�lnire!!
-Da fiule am auzit, spunea Yuri �ncerc�nd s? potoleasc? bestia.
-Tat? pot s?-i dau cu ciocanul �n cap....te rooog!!zicea Luis, sup?rat pe fratele s?u.
-Sigur, imediat ce pleac? mama la vecini, s? nu te �nchid? �n beci pentru atac frontal asupra ursule?ului de plu?!r�se Yuri
-Am auzit tot, Yuri. Tu ?i Luis veni?i cu mine. Makoto, tu �ncearc? s? nu dai foc la cas?, spuse Layla.
-Da...mama...da la care vecini ne ducem?�ntreb? Luis cu nep?sare �n timp ce deschidea televizorul
-La familia Oswald!
Makoto �ncepu s? r�d?. Luis se enerv? la �nceput, dar �i trecu repede ?i se duse �n camera lui s? se schimbe.
Peste 2 ore....se aude soneria �n casa familiei Oswald.
-Daa..acum vin! Oh, Layla, Yuri voi era?i. Intra?i, �i pofti Sora pe musafiri.
Any se uita �n jos de la etaj ?i c�nd �l v?zu pe Luis d?du fuga �n camer?. Pe c�nd s? intre, era prea t�rziu. Vocea mamei o �ntoarse din drum
-Cynthia drag?, hai s? veyi cine a venit.
-Drag? mam?, 1, nu mai �mi yi Cynthia c? fac cu nervii ?i 2 vin imediat, m? schimb! Spuse Anita �n lips? de idei.
Cobor� dup? 10 minute jos, �i salut? pe oaspe?i ?i cu o privire �i spuse lui Luis s? o urmeze. B?iatul se conform? ?i o urm? pe fat? �nspre camera sa. Ajun?i acolo, Any �nchise u?a, pentru a putea vorbi �n lini?te.
-Nu ?tiam c? te mai cheam? ?i Cynthia, zise blondul.
-Mdah, a? da orice s? scap de numele ?sta. Zici c? e un blestem...
-De ce? Mie �mi place... (Anita ro?e?te), spune Luis.
-Bine, dar te rog s? nu m? strigi a?a!spuse fata �ncerc�nd s?-?i ascund? obrajii ro?ii.
-Hey Any...doar m? cuno?ti.
-Dah, vezi s? nu. At�ta vreau s? ?ti c? dac? m? strigi Cynthia te voi trimite atat de jos �n lumea de jos �nc�t va trebui s? sapi �n jos ca s? ajungi sus! Exclam? fata.
Discu?ia continua cu subiecte normale dar e preaaa muult ca s? v? povestesc a?a c? trecem la a doua zi, �n sala de antrenament pe trapeze a KS-ului, Maya se antrena din greu, pe trapezele Anitei care f?cea o pauz?. Deodat? intr? Satsuki �n sal? ?i o �mpinse pe Maya de pe trapeze. Maya c?zu ?i se lovi la piciorul st�ng. Lovitura era destul de grav?. Luis vroia s? sar? pe blonda care r�dea sarcastic. Anita ?i Yusuke anticipar? �ns? ?i �l oprir? pe blond. Bruneta �i fusese lui Luis ca o sor?, nu �i pl?cea s? o vad? cum sufer?.
-A?a �i trebuie dac? nu �?i �ncepe antrenamentele c�nd trebuie. Acum e tura mea, spuse blonda, deloc impresionat? de situa?ie.
Yusuke o lu? pe brunet? �n bra?e ?i o duse la cabinet �n timp ce Anita �ncerca s?-l potoleasc? pe Luis.
-Ai f?cut-o �nten?ionat, scorpie ce e?ti!urla blondul.
-Nu, n-am f?cut-o, iar scorpie s?-i zici prietenei tale, nu mie!spuse lini?tit? Satsuki.
Acum Luis chiar se enerv?. O �mpinse usor pe Anita ?i se �ndrept? spre blond?. Satsuki era nep?s?toare ?i �?i �ncepu antrenamentul. Blondul �i opri trapezul, o dete jos ?i �i tr�nti o palm? grea peste obraz de fata �ncepu s? pl�ng?. C�nd s?-i dea a doua palm?....
-Destul! Tun? Yuri, care intrase �ntre timp �n sal?. El �i desp?r?i pe cei doi ?i se mul?umi s? �i ?in? blondului o moral?. Pe fa?a lui Satsuki se ivi un z�mbet. �nvinse.
La amiaz, toat? compania KS-ului lua cu asalt u?ile. Cei doi protagonisti, Any ?i Luis f?cur? la fel. Anita se ?inea de bra?ul blondului. Nu avea decizia doctorului. Ce se �nt�mplase cu Maya? Yusuke era cu ea, nu avea de ce s?-?i fac? griji. ?i totu?i...
-Any, e?ti ok?�ntreb? Luis.
-Da, sigur. M? g�ndeam doar la Maya....
-Stai lini?tit?. Va fi bine.
-Sper....
Conversa?ia se �ntrerupse ?i cei doi t?cur? p�n? la barul de unde aveau s?-?i ia sucuri. Cei doi comandar? chestii diferite. Luis dori suc de afine, Anita limonad?. Blondul rupse t?cerea.
-Ai fost sportiv?, nu?
-De unde ?ti?
-Faptul c? nu bei Cola te d? de gol, r�se Luis. Deci, ce sport ai practicat?
-Gimnastic? acrobatic?.
-Uaau. Am auyit c? e grea....
-Nu e...dac? �nve?i.
Discu?ia continua, cei doi r�deau. Se sim?iau bine �mpreun?. Poate era ceva mai mult....nu ?tiau. Cert era c? se pl?ceau, �ntr-un mod prietenesc.
�nt�lnirea se termin? �n fa?a casei familiei Killian. Anita �l salut? prietenesc pe blond, care se �ndrept? spre ea ?i o s?rut? u?or. Ceea ce nu ?tiau cei doi este c? erau privi?i. Dar de cine?

Asa...deci nextu va fi continuarea de la "Nu toti ne nastem ingeri (1)" deci va fi "Nu toti ne nastem ingeri (2)" ...evident... era prea lung sa-l pun pe tot. Cat despre acel Dani, va spun doar ca e verisorul Anitei si ca va aparea curand in peisaj si va anunt ca e hott rauu. Va fi iubitul unuia dintre personajele principale...(percepeti ca nu al Anitei...).Poze....mai incolo ca mai trebuie sa le modific unpic. enjoy this chapter, nextu....um....nu stiu... cand vreti voi....
아름다운 미녀를 좋아하면 고생한다
Heart aches when you fall in love with a beauty...

[Imagine: 127954537375290.jpg]

Răspunsuri în acest subiect
RE: A new shining star [Kaleido star fanfic] - de angeliqueVampire - 10-09-2008, 10:54 PM
RE: A new shining star [Kaleido star fanfic] - de Hana-chan - 03-10-2008, 05:07 PM
RE: A new shining star [Kaleido star fanfic] - de Hana-chan - 07-10-2008, 06:48 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  ~Destine Incrucisate~ a Fairy Tail FanFic ilussionKaT 0 2.326 11-08-2012, 10:59 PM
Ultimul răspuns: ilussionKaT
  Indragostita de un star dydy 1 2.221 02-08-2012, 11:59 PM
Ultimul răspuns: Hope
  Un nou trandafir infloreste la Kaleido star Sasame 46 21.481 04-08-2011, 11:05 PM
Ultimul răspuns: ~*Fallen* ~* Angel*~
  SasuSaku fanfic ChocoKitty 7 8.649 21-05-2011, 04:20 PM
Ultimul răspuns: Ɖʋℓcικ`Иɛвʋиικ
  Kaleido star - continuarea povestii mailin 17 11.199 24-03-2011, 05:34 PM
Ultimul răspuns: RinMi♫♪
  The beginning of a love story (a sasu-saku fanfic) part I Sakura-Sasuke 25 13.419 30-12-2010, 08:41 PM
Ultimul răspuns: Sakura-Sasuke
  Rock star's lifes Yoko-sama 4 3.057 30-08-2010, 08:55 PM
Ultimul răspuns: Flash
  Naruto fanfic Ryuu 5 5.634 14-07-2010, 12:00 AM
Ultimul răspuns: Corina.
  Star Tears SethMeth 5 4.074 04-05-2010, 07:28 PM
Ultimul răspuns: Takashi
  [kaleido star]Kaleido Star: Recreation AoiButterfly 17 10.845 03-08-2009, 09:10 AM
Ultimul răspuns: angeliqueVampire

Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)