Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

A new shining star [Kaleido star fanfic]

Capitolul 3. - Nou-venita (stiu...a trebuit sa schimb titlul)

-Luis s-a int�mplat ceva cu mama. Ea a f?cut stop cardiac ! url? Makoto, fratele mai mic lui Luis.
-Ce?? �ntreb? mirat Luis d�nd fuga spre camera p?rin?ilor s?i dar mare �i fu mirarea s? vad? c? Layla nu p??ise nimic.
-Makoto, te omor! Spuse blondul iritat.
C�nd d?du s? se �ndrepte spre fratele s?u, m�na cald? ?i fin? a Laylei �l opri. El se �ntoarse ?i v?zu privirea p?trunz?toare a mamei sale. ?tia c? nu era de bine. Se a?ez? jos, a?tept�nd ca asaltul de replici s? �nceap?. Nu a?tept? mult c? Yuri izbucni:
-Tu! Nemernicule! Cum ai putut s? ne faci asta? Cum??
-Mai las?-m? c? �mi pot purta ?i singur de grij?. Nu mai sunt un bebelu?!url? blondul.
-Dup? ce te-am ?inut at�t de departe de KS, am sperat c? nu vei ajunge acolo niciodat?. Ne-am �n?elat. Dec�t s? ascul?i de noi mai bine ai ascultat de fata Sorei, nu? Nici m?car nu ?tii la ce pericole e?ti expus!continu? pe un ton mai calm Yuri.
-Anita mi-a povestit totul despre tat?l ei, am aflat ce a p??it. A fost decizia mea.
-Atunci continu? pe acest drum, nu da �napoi. E destinul pe care tu ?i l-ai ales! Interveni Layla.
Convorbirea continu? �n casa familiei Killian dar noi s? ne mut?m aten?ia spre Anita care era �ntins? pe patul din livingul casei sale, uit�ndu-se la televizor. Deodat? �n camer? intr? Leon care spuse cu o voce joas?:
-Deci, ai fost acceptat? la KS...
-?tii, doar ai fost acolo.
-Doar prima parte, dup? aceea am plecat. Mi-am dat seama cine e?ti cu adev?rat, Anita, spuse Leon u?or nervos. ?tii ce mi s-a �nt�mplat ?i totu?i continui... De ce? De ce tot acest sacrificiu ? Pentru ce ?
-Pentru mine, �l �ntrerupse Anita. Da, ?tiu ce ?i s-a �nt�mplat ?i acest lucru �mi d? mai mari speran?e. ?tiu de ce sunt �nstare. Nu vreau s? �mi tr?iesc via?a cu frica de moarte !
Leon tres?ri. Aceast? ultim? propozi?ie...�n minte �i veni imaginea Sorei. Acum nu �i mai era fric?. Anita ?tie ce face. ?i totu?i.....dac? va c?dea....
-Anita, Leon, haide?i la mas?!strig? Sora din buc?t?rie.
-Itadakimasu!se auzir? cei trei.
Lini?tea le f?cea pe fete s?-?i piard? cump?tul. Atunci Sora �ntrerupse aceast? t?cere spun�nd:
-Anita, eu ?i cu tat?l t?u plec?m m�ine la o petrecere la familia Bones. Suntem invita?i to?i fo?tii acroba?i ?i copii lor.
-Da nu vreau s? merg la nu?tiuce petrecere idioat?! Spuse Any
-?tiam c? asta vei spune a?a c? vei r?m�ne la Yusuke p�n? venim. Nu vreau s? aud comentarii, domni?oar?! Ad?ug? Sora v?z�ndu-?i fiica �ncruntat?.
?tiind c? nu mai era nimic de f?cut c�nd p?rin?ii ei hot?rau ceva, Anita t?cu. Ceea ce o deranja cel mai tare era lipsa de �ncredere a p?rin?ilor ei. Hai s? fim serio?i, c�te pagube poate face o fat? de 15 ani �nchis? �n cas?? Grea �ntrebare...Mai ales c�nd vorbim de Anita Oswald....Singurul lucru pe care �l mai putea face acum era s? se g�ndeasc? cum va supravie?ui m�ine cu Yusuke pe care ea �l considera emo ?i un pic s?rit.
A doua zi diminea??:
-Mul?umesc c? ai grij? de ea, Yusuke! Se adres? Sora brunetului.
-Nicio problem?, r?spunse politicos b?iatul.
Anita nu spunea nimic. Nu mai era �nstare. Ai ei o treziser? la 5 diminea?a ca s? se duc? la un b?iat. Credea c? totul era o pierdere de timp. Intre timp Yusuke o pofti �n cas?. C�nd intr? o cuprinse un sentiment profund de lini?te. Casa era decorat? cu obiecte de arhitectur? japonez?. Dinspre living venea un miros de Lotus. Fata r?mase pl?cut surprins? dar �?i aminti c? era in casa unui a?a-zis emo. Abia a?tepta s?-i vad? camera. Yusuke urc? �ncet sc?tile fac�ndu-i semn s? �l urmeze. Anita se conform? imediat ?i c�nd ajunse �n camera lui scoase un sunet de uimire. Era contrar tuturor ideilior pe care ea ?i le f?cuse. Pere?ii erau alba?trii, camera era foarte curat?, de fapt prea curat? pentru a apar?ine unui b?iat, fapt pentru care �l �ntreb?:
-Yusuke-niisan, asta e camera ta?
-Da, r?spunse Yusuke pe care �l pufni r�sul. Expresia de pe fa?a fetei era de neuitat. De ce �ntrebi?
-E prea curat? !exclam? Anita. Vreau ?i eu o camer? ca a ta!
Yusuke r�dea. Era un r�s colorat. Se poate s? fie acesta b?iatul cel emo? Pu?in probabil. Fata �ns? vroia s? afle mai multe.
-?i, practici vreun sport?�ntreb? aceasta.
-Am practicat �notul, dar m-am l?sat imediat ce am intrat la KS...., tu?
-Am practicat gimnastic? artistic?. Dar�..KS�..
Cei doi se apucar? de r�s. De ce ? Nu ?tiu. ?i se p?rea c? nici ei nu ?tiu. Dup? 5 ore de jucat c?r?i, Anita obosi. Se puse deci cu capul pe Yusuke ?i adormi in mai pu?in de 2 minute. Yusuke observ? ?i o lu? �n bra?e ?i o puse pe pat. El st?tea l�ng? ea ?i nu zicea nimic. Doar o privea. Dup? c�teva ore, fata �?i deschise ochii ?i se v?zu �n pat, �nvelit? ?i pe Yusuke l�ng? ea. Acesta �ntoarse capul ?i i se adres? pe un ton prietenos.
-Te ai trezit la fix. �ncepe gimnastica artistic?. Vrei s? te ui?i?
Fata r?spunse pozitiv, iar cei doi se uitar? la TV aproximativ 2 ore. Era olimpiad?. Dup? aceea ie?ir? �n ora?. Se distrar? de minune ziua aceea.
A doua zi, la KS:
-Copii, anun?a Yuri, a? vrea s? v-o prezint pe noua voastr? coleg?, Satsuki Wong.
-�nc�ntat? s? v? cunosc. Abia a?tept s? particip cu voi la spectacole. ?i s? �nving ni?te vedete, spuse Satsuki �n ?oapt? ultima fraz?, apoi se uit? violent la Anita.

Mdah, alt capitol, intra in scena alte personaje, sper sincer sa va placa. Va trimit si un site unde aveti poze cu acrobatii :http://miky-star-girl.piczo.com/newks?cr=5&linkvar=000044 I hope you'll enjoy it!
아름다운 미녀를 좋아하면 고생한다
Heart aches when you fall in love with a beauty...

[Imagine: 127954537375290.jpg]

Răspunsuri în acest subiect
RE: A new shining star [Kaleido star fanfic] - de angeliqueVampire - 18-08-2008, 04:26 PM
RE: A new shining star [Kaleido star fanfic] - de Hana-chan - 03-10-2008, 05:07 PM
RE: A new shining star [Kaleido star fanfic] - de Hana-chan - 07-10-2008, 06:48 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  ~Destine Incrucisate~ a Fairy Tail FanFic ilussionKaT 0 2.326 11-08-2012, 10:59 PM
Ultimul răspuns: ilussionKaT
  Indragostita de un star dydy 1 2.221 02-08-2012, 11:59 PM
Ultimul răspuns: Hope
  Un nou trandafir infloreste la Kaleido star Sasame 46 21.481 04-08-2011, 11:05 PM
Ultimul răspuns: ~*Fallen* ~* Angel*~
  SasuSaku fanfic ChocoKitty 7 8.649 21-05-2011, 04:20 PM
Ultimul răspuns: Ɖʋℓcικ`Иɛвʋиικ
  Kaleido star - continuarea povestii mailin 17 11.199 24-03-2011, 05:34 PM
Ultimul răspuns: RinMi♫♪
  The beginning of a love story (a sasu-saku fanfic) part I Sakura-Sasuke 25 13.419 30-12-2010, 08:41 PM
Ultimul răspuns: Sakura-Sasuke
  Rock star's lifes Yoko-sama 4 3.057 30-08-2010, 08:55 PM
Ultimul răspuns: Flash
  Naruto fanfic Ryuu 5 5.634 14-07-2010, 12:00 AM
Ultimul răspuns: Corina.
  Star Tears SethMeth 5 4.074 04-05-2010, 07:28 PM
Ultimul răspuns: Takashi
  [kaleido star]Kaleido Star: Recreation AoiButterfly 17 10.845 03-08-2009, 09:10 AM
Ultimul răspuns: angeliqueVampire

Utilizatori care citesc acest subiect:
8 Vizitator(i)