21-10-2012, 10:55 AM
Foarte frumos si haios..m-ai facut sa rad cu faza aia cu batranica, insa acum am putea spune ca se inmultesc mai repede ca tiganii, nu ca.s rasista.:D. Bogdan a fost de treaba cand si.a asumat vina dar cand am citit partea aceea deja ma gandeam ca o sa fie o seara...dr n.a fost sa fie:(. Insa care e marele secret care il ascunde? Vom vedea poate in continuarea urmatorului capitol? Orice e posibil in Romania deci...
Descrierea mai are rsot sa spun ca a fost din plin si ca, capuitolele au fost bine structurate, ideile nu au fost asezate ca dupa razboi ci intr.o ordine placuta la ochi. Greseli au existat, cateva... Dialogul nu a fost mare dar a fost pus cand a fost cazul. Deci per total..bine. Merci de anunt si sper sa mai vii cu alte capitole..ca tot se apropie iarna..dar cu pasi mai inceti decat ca aici.
Descrierea mai are rsot sa spun ca a fost din plin si ca, capuitolele au fost bine structurate, ideile nu au fost asezate ca dupa razboi ci intr.o ordine placuta la ochi. Greseli au existat, cateva... Dialogul nu a fost mare dar a fost pus cand a fost cazul. Deci per total..bine. Merci de anunt si sper sa mai vii cu alte capitole..ca tot se apropie iarna..dar cu pasi mai inceti decat ca aici.
E trist cand stii ca tot ce`a fost s`a terminat.....E trist cand stii ca tot ce`aveai..s`a spublerat! E trist cand stii ca tot ce`a fost...a devenit...O simpla AMiNtiRe, o pata de iubire...Si inca`ncerci s`o iei de`la`nceput.. dar in zadar! incerci tu iara....Negrii, ochi, abis, inchis fara de scapare! Nu incerca tu iara sa te`mpaci! cu gandul ca o sa mai fii~atat! Impaca`te cu`a tau gand si restu il omoara