Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Dorinte [ a NaruSasu story]

#1
Avertisment: fanficul este inspirat din seria Naruto si poate contine spoilere. Actiunea se desfasoara in seria shippuden si pentru inceput am sa postez primele doua capitole :)



Varsta minima: 14-15 ani
Gen: romance, actiune
Limba: romana
Observatii cu privire la continut: contine spoilere
Tipul de comentariu solicitat: avansat, dar nu oblig pe nimeni care are placerea sa citeasca si sa cometeze ce scriu sa-mi lase o parere doar cu acest gen de critica (avansata). Este bine primita orice critica( simpla, avansata) care vizeaza creatia ci nu persoana care o scrie.



Cap. I




Undeva intr-un colt al unei camarute obscure, construita din lemn, unde tencuiala veche aplicata pe sipcile putrezite aproape ai zice ca sta sa cada, se vede atarnand peste marginile patului, un trup imbrobodit in niste cearceafuri albe.
Lumina indrazneata a lunii se furiseaza printr-o fereastra larg deschisa, care incepe sa scartaie usor la adierile discontinue de afara.Treptat, ele capata amploare si zgomotul brutal al impactului ferestrei cu pervazul nu se lasa prea mult asteptat.Somoiogul din pat trsare si incepe sa se perpeleaca de-a lungul si de-a latul patului precum o clatita miscatoare, lasand sa se prelinga pe dusumea umplutura acesteia.
O umbra a unui tanar adolescent, se indreapta agale spre locul de unde a provenit zgomotul, impiedicandu-se pe alocuri de boarfele aruncate peste tot in jurul sau.
Ajuns in final la destinatia calatoriei sale somnambulice, se opreste pentru cateva clipe si lasa din nou aerul de afara sa-i inunde incaperea, proptindu-si capul in podul palmelor peste pervaz.Timide, razeale astrului nocturn ii contureaza cu delicatete trasaturile. Chipul oval si obrajii proeminenti, avand fiecare cate trei zgarieuri orizontale, sunt incadrati perfect de perciunii rebeli ai parului sau ciufulit si blond.Imbracat lejer intr-un tricou negru, larg si pantaloni de pijama, sta amortit pe tocul ferestrei de parca a uitat ca este inca noapte si in mod normal ar trebui sa doarma.
- Cum poti privi acelasi cer ca si mine si sa nu te doara ca nu esti aici?Mi-as dori macar o data, o singura data sa mai pot vorbi cu vechiul meu prieten asa cum il stiam .…poate ca ceea ce ma chinuie cel mai rau e departe de a fi distanta asta dintre noi. Poate ca ceea ma mistuie pana in strafundurile sufletului e de fapt ca ai ales sa te debarasezi intrutotul de prietenii tai si de…mine.Dar am promis sa te aduc inapoi si asa voi face, Sasuke.
- Sunt curios cum, spuse o silueta care se afla in cealalta parte a camerei cufundata in bezna.
- Tu?…de cand…? isi intoase privirea tanarul.Ah…iar?.Sti, cateodata ma simt atat de obosit…sa te caut. Ma secatuiesti de orice putere si totusi…nu incetez niciodata sa ma gandesc la tine.
- Atunci nu te mai gandi.Si asa nu-mi face placere.
- Pana si in visele mele esti la fel de ingamfat.Ce vrei, Sasuke? parca ma abandonasei… de ce dracu te intorci mereu in lumea asta iluzorie si nu in cea reala? Raspunse tanarul Naruto pe un ton suspicios de calm apropiindu-se de vechiul camarad.
- Hahaha…se pare ca esti intradevar obosit si nu mai faci distinctie intre realitate si vis.Sunt chiar real daca vrei sa sti.
Adolescentul il privi trist si deznadajduit.Parea ca devenise imun la jocurile inchipuirilor sale de peste noapte, insa un minut mai tarziu isi incrunta privirea si se revolta.
- Opreste-te !opreste-te, opreste-te…opreste-te! Dispari de aici, m-am saturat sa ma trezesc in fiecare noapte suspinand.Esti doar o nalucire a mintii mele.Vrei sa-ti demonstrez? raspunse rastit cel care in urma cu cateva momente parea atat de detasat in conversatia sa si merse catre rucsacul sau de unde ia un kunai. Fara ezitari, baiatul isi orienteaza varful ascutit al armei spre piep fiind gata sa-l infiga.Intr-o clipita, silueta interlocutorului sau ingamfat de mai devreme iese la lumina si opreste intentia de suicid a blondului.
- Idiotule!




Cap. II




Intreaga trainicie a satului Konoha este acumulata in cea mai inalta cladire, veghind permanent asupra satenilor ce par de la altitudinea asta ca niste furnicute gospodare misunand prin toate imobilele si potecile sale inca de la prima ora a diminetii. Biroul de la ultimul etaj, cu vedere la modestele alei ce imprejmuiesc intregul sat, gazduieste cel mai important si respectat shinobi al Konohai, al cincilea Hokage.O atmosfera linistitoare domnea peste resedinta de guvernare in dimineata aceea, insa un glas familiar de acut si afon o perturba peste scurt timp. O voce cu un timbru puternic si ascutit rasuna din pieptul generos al unei doamne blonde acompaniata de zgomotul traditional al pumnului sau lovit de scriptoriu.
- Nu e nimic cert si din cauza asta va trimit pe voi sa investigati.Moartea lui Orochimaru nu e ceva lipsit de importanta.Ar putea fi momentul oportun de a-l aduce pe Sasuke inapoi, insa mai intai trebuie sa confirmam acest zvon ca sa-l localizam apoi pe fugar si… cred ca voi sunteti cei mai potriviti pentru misiunea asta.Neji, tu vei fi capitanul echipei. Sakura si Sai , avand in vedere ca este doar o misiune de cercetare si ca sunteti membrii echipei 7, sunteti indreptatiti sa mergeti sa va cautati colegul…
- Tsunade-sama, dar cum ramane cu Naruto?si el este…o intreupse tanara din echipa lui Neji.
- Nu asta este ceea ce ii trebuie acum lui Naruto, spuse rastit doamna Hokage, ridicandu-se brusc de la biroul sau de parca s-ar fi asezat mai devreme pe o puzderie de pioneze.
- Tsunade-sama…ii raspunde ranjind inocent brunetul cu par scurt.
- Sai, si tu? de ce ma intrerupe toata lumea cand am ceva de spus?
- Decolteul dumneavoastra… stiti, n-ar trebui sa va agitati atata, zambi adolescentul amuzat.
- Ah…exclama rusinata blonda aranjindu-si numaidecat pelerina peste voluptoasele forme.
- Neji, i-ai pe astia doi si incepeti cautarile din locurile marcate pe aceasta harta.
- Am inteles, exclama tanarul shinobi care isi inconjoara colegii intr-un nor de parf dens ,dupa care disparura cu totii.
- Shizune, iar mi-ai comandat hainele cu o masura mai mica? intreaba Tusnade infuriata si uitandu-se chioraÅŸ la asistenta sa.
- Va rog sa ma scuzati, imi cer mii de scuze, Hokage-sama, dar…ce e vina mea daca nu se opresc din crescut?
- SHIZUMEEE!

In acelasi timp, in dormitorul sau, unde se infiltrase suflul rece al primaverii prin fereastra uitata deschisa de aseara, Naruto zace parca anesteziat pe podea, respirand intrerupt si tremurand schizofrenic, pe jumatate congelat de la adierea friguroasa.Se dezmeticeste brusc, vibrand din toate incheieturile si injurand pana la rudele de gradul sase, bombanind apoi intermitent niste intrebari retorice.
- Cum naiba am ajuns aici?Nu se poate….la naiba, suflul necrutator si malefic al primaverii a reusit sa ma spulbere din pat! De cand cu peripetiile mele cu fantome, nu m-as mira ca primavera sa fi fost om si dupa ce a murit sa fi devenit strigoi.Dar nu inteleg, ce cauta kunai-ul asta langa mine, se intreba, amintindu-si de visul sau precedent.Putin uimit si confuz sta pe ganduri cateva momente bune, meditand la cele intamplate anterior.
- Trebuie sa fie o alta explicatie mai logica.Stiu, stafia aia nenorocita a cotrobait in rucsacul meu si a luat cutitul sa ma ucida.URASC PRIMAVARA!exclama in gura mare tanarul cand i se paru deodata ca aude un ciocanit insistent la usa.Se indrepta mai intai sa inchida fereastra si apoi se duce sa-i deschida vizitatorului.
- Ohayo-gozaimasu, Naruto-kun! rasuna voios din intrare tanarul Sai, zambind binevoitor.
- Neata si tie, Sai! Dar ce te aduce atat de dimineata la mine?
- As avea ceva sa-ti spun, dar as vrea sa nu mai stie nimeni, ii raspunse in soapta colegul sau.
- Un secret…uh Sai, ce mult te-ai schimbat.Nu-ti face griji, de asta suntem prieteni sa ne spunem secretele. Haide, haide…ce vrei sa-mi spui?Sunt nerabdator sa aflu, tipă Naruto cat il tinura plamanii.
Desi enervat la maxim de atitudinea colegului sau, Sai isi manifesta iritarea printr-un gest specific temperamentului sau si ii zambi amabil si persiflant.
- Idiotule!...hei Naruto n-am vrut sa te jignesc,era doar o gluma, nu trebuia sa iei asta asa in serios, isi ceru imediat scuze, dupa ce vazu expresia trista si profund afectata a blondului. Naruto insa era in alta parte.Gandurile sale se desprinsesera cu totul de subiectul conversatiei si îi fugira la cel pentru care suferea neincetat.Acelasi cuvant, acelasi ton.Exact precum i-l adresase Sasuke.Si totusi,nu era Sasuke.
<< De ce?>>
- Naruto….Naruto esti bine? Îl intreba ingrijorat camaradul sau care vazand ca nu se trezeste din transa îi livreaza instant un pumn in stomac.
- Saiiiiiiiiiiiiiii! Ce naiba faci? se ratoieste blondul, cazand in genunchi de la impact.
- Am vazut ca iti era cam rau si m-am grabit sa-ti dau o mana de ajutor.
- Tu mi-ai dat un pumn si crede-ma singurul lucru la care ma ajuta este sa borasc laptele ala expirat pe care l-am baut aseara.In fine, ce vrei sa-mi zici?
- Cred ca mai bine iti voi da pergamentul asta, ti am scris aici.Ma gandeam eu ca o sa te agiti de o sa te auda tot satul, asa ca am scris asta provizoriu, spuse brunetul inmanandu-i documentul numaidecat.
- Puteai trimite un mesager din cerneala.De ce te-ai mai obosit sa vi pana aici?
- Degeaba se pare.Inca n-ai ajuns la stadiul in care sa porti o discutie matura.Presupun ca asta se intampla cand nu ti s-au dezvoltat indeajuns anumite parti si nu ma refer la mansarda, afirma tanarul zambind miseleste si disparand apoi printr-un ninjutsu.
- Si eu care credeam ca te-ai schimbat dar ai ramas la fel de nesuferit! NESUFERITULE! zbiera Naruto cat sa auda si viermii.


astept pareri, critici oricat de aspre, o sa ma straduiesc sa tin cont de ele! Ja ne! :-h

#2
Imi cer iertare pentru postul meu anterior,facusem o confuzie.E vina mea ca nu am citit atent.Imi cer scuze.
Este interesanta povestea,multa inspiratie,sa dezvolti cat mai frumos,interesant si incurcat povestea,sa ne lasi cu sufletul la gura.
Iti doresc sa ai la activ,cat mai multe ficuri yaoi.Iti recomand toate filmele yaoi care exista.Sa ne rugam sa nu dispara netu si producatorii de yaoi sa scoata cat mai multe filme.
:d Sper ca nu am incalcat o regula cu scuzele.N-am omorat si n-am jignit pe nimeni.Acum sa fim seriosi.
Revenind la fic.Nu am vazut greseli gramaticale,nu le caut insa perfectioneaza-ti povestea.
Nu ma pricep la comentarii.:))
Succes.

#3
Nu sunt moderator sau altele, dar ţi-aş sugera să mergi pe la regulament şi ghid, caci s-au implementat noi reguli legate de începerea unui fic. <3
---

Revenim la oile noastre: nu am citit ficuri yaoi naruto şi sincer mă bucur că al tau este primul, caci îmi place stilul tau. Desigur ar fi mai indicat să laşi un space după ce închei o propozitie, nu de alta, dar cuvintele par atât de amestecate şi împreunate, nu de alta, dar este derutant.
Hmm.. nu ştiu ce să spun exact, două capitole în acelaşi pot, nu este nimic rau, cred... oricum aşa am beneficiat de mai multe idei.
Primul capitol este interesant şi totuşi mai mergea să descrii putin starea sufletească şi "drama" pe care Naruto o traieşte. Sasuke a aparut brusc, iar asta dinamizează actiunea chiar dacă nu s-au petrecut lucruri interesante, o luptă mai amplă sau mai ştiu eu ce. Destul de misterios.
Al doilea capitol ceva mai dezvoltat, dar doar legat de idei.
Conversatiile purtate de catre echip & Shizune ÅŸi Tsunate au fost destul de amuzante.

După cum observi nu am foarte multe de spus, totuşi îmi place că ai un stil mai dezvoltat (vocabularul, mai mult). Aştept nextul. Succes!

#4
Ok, chiar m-am saturat acum. Este a nu stiu cata oara cand dau copy-paste-ul ala nenorocit si nimeni nu il baga in seama. Ce Dumnezeu va este asa de greu sa cititi jumate de pagina de reguli si sa le aplicati? Ghidul ala al incepatorului e acolo de bibelou? Titlul ala mare cu "CITIRE NEAPARATA!" este acolo sa il ignorati? Gata, de acum in colo dau avertizare cand mai prind pe cineva care nu citeste regulile si nu le aplica. Am fost draguta, am zis frumos, nu m-a bagat mai nimeni in seama asa ca gata cu dragalasenia. Ai o avertizare. La 3 primesti ban de pe fanfiction o perioada. Du-te si citeste regulile si ghidul incepatorului si conformeaza-te.

Daca nu merge cu frumosul la voi, intoarcem foaia.
[Imagine: tumblr_m95uonbiuU1re9dfoo1_500.gif]

#5
De vreme ce ficul are acum si o prezentare, pe care spre rusinea mea ar fi trebuit sa o fac mai demult, m-am gandit ca este timpul pentru urmatorul capitol! Multumesc celor ce au comentat! O sa tin cont de parerile si sfaturile pe care le-ati oferit!



Cap III


Suparat de aluziile rautacioase, Naruto se refugiaza in patul sau, aruncand pergamentul printre catrafusele rasfirate pe te miri unde. Se parea ca nu avea de gand sa-l citeasca prea curand, de vreme ce nu mai vroia sa auda de nimic in legatura cu Sai.Se incolaci pe-o parte, tinand strans la piept una din pernele sale. Rascolit de frumoasele amintiri petrecute cu prietenul sau si de gandurile confuze despre intamplarile din vis, se hotaraste sa ia o decizie care sa-l ajute sa se odihneasca noaptea.Cosmarurile il chinuisera aproape doua saptamani si desi incercase sa se oboseasca excesiv in timpul zilei, antrenandu-se prin imprejurimile satului alaturi de Jiraya-sensei, ele au tot continuat.Trecusera deja trei ani de la plecarea lui Sasuke, insa asta nu schimbase nimic.Dupa cateva momente de meditatie se repede intr-o secunda sa culeaga hainele de pe jos si numaidecat s-a si imbracat ca sa iasa pe usa.

Era aprope dupa-amiaza si briza cea afurisita de dimineata se mai calmase acum. Sfioasele fascicule de lumina pareau ca imblanzisera peisajul morocanos, pana si satenii aratand mai voiciosi si zambareti. Numai Naruto era intr-o continua stare de toropeala si asocia fiecare lucru intalnit cu patul si pernele sale pufoase.Langa restaurantul lui Ichiraraku, unde obisnuia sa mearga pentru a savura delicioasele portii de ramen, intalneste doua chipuri familiare, insa pleoapele de plumb faceau imposibila dinstingerea trasaturilor.

- Hei Naruto ce faci, nu vrei sa ramai cu noi la Ichiraraku sa ne facem plinul, daca n-ai alta treaba?
- Aaa…tu trebuie sa fi….Shikamaru, raspunde tanarul vizibil zapacit.
- Sunt profund flatat de observatie, nu credeam ca un kilogram dat jos va avea asa un impact , totusi eu sunt Chioji…Naruto-kun arati cam bolnav…
- Eu as zice mahmur, spune pe un ton artagos blondina de langa acesta.Daca te-ar vedea Sakura asa te-ar fi scos rapid din coma asta prin tratamentul ei dureros de rapid, dar ai noroc ca nu este in sat.Sunt Ino, apropo, in caz ca inca procesezi.
- Sakura nu e aici? Tocmai de ea vroiam sa dau…unde s-a dus?
- Este intr-o misiune, asa am inteles…deci in cazul asta poti ramane cu noi.O sa fac eu cinste, raspunse ranjind Chioji.Se pare ca ai nevoie de o perfuzie cu ramen.
Cei trei se asezara la una dintre mese asteptandu-si comanda fiecare.In acest rastimp, prietenii sai incercau sa-l traga de limba pe Naruto, despre conditia deplorabila in care se afla.
- Daca mahmur nu esti, atunci ce ai mancat stricat?intreba Chioji.
- Naruto nu e nici mahmur si nici bolnav, se auzi in spatele lor.
Un tanar shinobi de seama amicilor sai isi facu aparitia dintr-o data atragand atentia celorlalti, dupa care se alatura lor.
- Probabil l-au extenuat antrenamentele recente si este ingrijorat ca vacanta sa este pe sfarsite si n-o sa fie in forma in noile sale misiuni, raspunse Shikamaru privindu-l suspicios pe blond si aratand de parca in sinea sa se gandea la ceva diferit si in nonconcordanta cu ce a spus mai devreme.
Naruto zambi complice si adulmecand mirosul ademenitor de ramen, care tocmai fusese adus in fata sa, se apuca sa infulece din castron fara sa mai respire.Un minut mai tarziu, cuprinsi de stupoare, niciunul din prietenii sai nu mai scotea nicio vorba si urmara exemplul somnambulului de la masa.Dupa ce au terminat fiecare de mancat, Naruto a inceput un dialog pe care si-l inscenase de multe ori in minte, cat timp isi servi pranzul.

- Ino-chan, as avea si eu o rugaminte la tine, din moment ce nu pot da de Sakura, m-am gandit sa apelez la tine.Am intalnit zilele astea, in timpul antrenamentelor mele un calator in varsta, din satul ploii.Se pare ca sufera de nu stiu ce boala fara leac si are nevoie de niste pastile puternice de somn.Este chinuit de dureri si fiindca analgezicele îi produc efecte adverse, asta ar fi singura solutie ca sa se poata odihni.Mai putea ajuta?
- Hm…Naruto, cu totii îţi apreciem spiritul de bun samaritean, dar sti si tu ca lucrurile astea nu depind de mine, de ce i-l aduci lui Tsunade-sama?
- Pentru ca m-ar expedia imediat, fara prea multe explicatii.In plus, nici nu stiu unde este acum tipul ala.
- Imi pare rau, dar chiar nu te pot ajuta.Medicamentele noastre sunt produse exclusiv in satul nostru.Sa le exportez fara acordul lui Hokage-sama, ar insemna sa exportez si reteta medicamentului.Ar trebui sa sti lucrurile astea.
- Am inteles…spuse usor dezamagit adolescentul insa afisa apoi un zambet vinovat si relua dialogul in stilul sau carcteristic, presarat cu dezacorduri si intrebari stupide.

In tot acest timp, Shikamaru il privea ingandurat, fara sa participe la discutie, chinuind o scobitoare, pe care o rodea inca de la inceputul conversatiei.Ino si Chioji se ridicara primi de la masa, luandu-si ramas bun si indreptandu-se spre iesire. Naruto ar fi indraznit si el sa se strecoare afara si sa fuga de sub privirile banuitoare ale tanarului de langa el, insa intentia sa a fost oprita imediat.
- Tu mai ramai aici, vreau sa vorbim!
- Fac pe mine Shikamaru-kun…spuse inghitind in sec.
- N-ai decat! Dar deocamdata, o sa ramai si o sa-mi spui ce se petrece intr-adevar cu tine. Nu stiu cum te-au privit ceilalti dar mie mi s-a parut atipic felul in care arati Pana si zambetul tau larg te tradeaza.Ce te framanta?
- Nimic, serios.Sunt doar ingrijorat pentru tipul de care v-am povestit, atata tot, raspunse gesticuland din maini.
- Nici povestea aia nu o cred. Naruto ce se intampla cu tine? N-am uitat ca saptamana trecuta s-au inplinit trei ani de la plecarea lui Sasuke si imi inchipui ca te simti rau, dar trebuie sa termini cu letargia asta si sa continui sa fi ceea ce esti. Esti, probabil, cea mai optimista si perseveranta persoana pe care o cunosc si e destul de aiurea sa te vad in felul asta, asa ca revino-ti! Nu lasa dorul sa te zdruncine…
- Multumesc pentru sfaturi, poti sa ma lasi singur acum?
- Bine, bine…raspunse oftand interloculorul sau si se grabi sa faca pe plac nebunului, crezand ca vorbele sale de mai devreme vor avea un efect benefic in cele din urma.Nu mult timp dupa aceea, blondul se indrepta si el spre iesire.



Astept pareri!O seara frumoasa!

#6
thank you Sasha...o sa inceapa si actiunea in capitolele ce vor urma ;))


Cap IV



Intre timp, echipa de cercetare trimisa de Hokage ajunse la primul dintre punctele marcate pe harta, iar liderul acesteia le comunica coechipierilor strategia de cautare.Se aflau acum la granita dintre padurea Konohai si pustiul de stanci care facea legatura cu Satul ascuns al sunetului.Analizand cu atentie reperele de pe harta, Neji isi fixa apoi privirea pe colegi, dandu-le ordinele sale.
- Sakura-chan, vei investiga partea de est a acestei zone.Am simtit prezenta unor chakre folosind Byakuugan, insa niciuna de nivelul unui Sannin.Oricum, stim deja ca Orochimaru este incapabil sa utilizeze sigilii si ca se afla intr-o conditie precara.Totusi, nu trebuie neluat in considerare acel discipol al sau, Kabuto.Sai, tu poti acoperi o suprafata mai larga de cautare asa ca iti vei trimite o parte dintre ajutoarele din cerneala sa merga cu Sakura, in timp ce tu vei investiga partea vestica.Eu ma voi ocupa de aria nordica.Ne vom intalnim fix in acest loc peste doua ore.

Cei trei se despartira si pornira fiecare in directiile stabilite.Sai ramase putin in urma, sperand ca Naruto a citit pergamentul si ca a venit, insa nu era nici urma de el.Se simtea oarecum incordat.La cat de impertinent era Naruto, se astepta in orice clipa sa soseasca fara sa dea atentie Byakuuganului lui Neji si sa fie descoperit.Insa blondul avea alte planuri deocamdata.

Aflandu-se acum pe aleea laturalnica restaurantului, Naruto gaseste o infundatura in care se ascunde ca sa foloseasca ninjutsu clonelor umbra.Clona sa primeste sarcina de-al tine ocupat pe Shikamaru in timp ce el se va ocupa de Ino si Chioji care plecasera impreuna inspre casa.
- Asteptati putin!
- Ce–ai mai facut Naruto?Sper ca n-ai venit sa-mi pui aceeasi intrebare sub alta forma…
- Nu, nu…raspunse dand nevrotic din maini tanarul.Sti, as fi avut si altceva de discutat cu Sakura, dar cum nu e aici…Bandana lui Sasuke i-am dat-o ei acum ceva timp si saptamana trecuta s-au implinit trei ani de cand a plecat.Vreau sa o iau inapoi…m-am simtit foarte deprimat in ultima perioada si m-ar face sa ma simt mai bine daca o iau eu.Cum tu esti prietena ei cea mai buna, probabil a lasat la tine cheia de la casa, de vreme ce parintii ei sunt plecati de asemenea.
- Nu-mi inspiri incredere si n-o sa primesti cheia!Vin cu tine, daca vrei asa! se rasti aceasta mijindu-si ochii si ridicand o spranceana.
- Imi pare rau! Tuturor ne pare rau ca nu l-am putut aduce acasa, insa sunt sigur ca vom reusi intr-o zi, asa ca pastreaza-ti optimismul, Naruto-kun.Te las cu Ino, eu trebuie sa ajung acaca, îi raspunse Chioji pe un ton incurajator.Gandindu-se ca n-are de ales, Naruto merse impreuna cu Ino la locuinta Sakurei.Pierdu-se deja toata dupa-amiaza incercand sa duca munca de lamurire cu Ino si Shikamaru si nu mai era mult pana la asfintitul soarelui.Trebuia sa faca rost cumva de niste medicamente puternice care sa-l ajute sa se odihneasca la noapte.Ajunsi la destinatie, i se parea ca Ino rasucea cu incetinitorul cheia in broasca usii. Mai mult, isi inchipuia ca îl priveste piziş si gata sa-i sara la gat in orice clipa.

Dupa ce au cautat in van in fiecare coltisor al casei bandana lui Sasuke, care oricum nu aveau s-o gaseasca acolo, pentru ca se afla la loc sigur in camera lui Naruto, epuizat si ingrijorat, tanarul se hotaraste sa se retraga, nu inainte de a da fuga la baie.Se astepta ca Sakura sa fi pastrat ceva din monstrele de medicamente pe care le folosea la spital, mai ales ca stia ca avea si o oarecare contributie la prepararea lor, insa era complet dezamagit ca nu gasise nimic si inainte sa se gandeasca la o explicatie pentru Ino, avand in vedere lipsa bandanei, tanara deja ajunsese la o concluzie pe care o gandi cu voce tare.
- Cred ca Frunte-Lata a luat cu ea bandana! Hn…deci se teme de mine!Cu siguranta îi era frica ca o sa dau de bandana.Ce egoista, o sa vada ea cand se intorace! Sasuke este al meu! Naruto te astept afara si grabeste-te! Dar nu atat de mult, cat sa uiti sa tragi apa!

Rasufland usurat ca Ino gandise inantea creierului sau leguminos, blondul termina treaba initiala pentru care venise la toaleta, dupa care zareste pe unul dintre etajerele de la oglinda niste pachetele promitatoare.Nu îi trecuse prin minte sa caute si acolo pana acum, insa se simtea extrem de incantat dupa ce a deschis un sertar plin de toate tipurile de somnifere, ceaiuri si alte narcotice .Pitindu-le cu grija prin haine si incaltaminte se afiseaza in fata lui Ino cu un zambet dubios pe care in mod normal aceasta nu l-ar fi lasat neobservat.Insa, intrigata de presupusa purtare a Sakurei, blondina nici nu-l baga in seama si incuind cu miscari violente usa, se indrepta spre casa bombanind si uitand sa-si ia ramas bun de la Naruto.Neintimidat acum de prezenta fetei, adolescentul cauta un tufis in care se refugiaza pana cand clona sa isi termina conversatia cu Shikamaru deoarece amicul sau nu era usor de pacalit spre deosebire de el.In ciuda contradictiilor ivite clona reuseste sa evadeze si sa se furizeze in desişul unde se afla Naruto.Bucuros ca in sfarsit a reusit sa-si duca la bun sfarsit planul, tanarul se lumineaza cand isi zareste clona, dupa o ora de asteptare si eliberand tehnica se indrepta apoi vesel si in pasi grabiti spre casa.

Sosit in sfarsit acasa, tanarul deschise cu sfiala usa, de parca l-ar fi urmarit cineva.Zambetul sau triumfator se sterse imediat ce o inchise si rezemandu-se cu spatele de aceasta aluneca usor, ca si cum i s-a fi inmuiat genunchii.Cu ultimele puteri se ridica si dezbracandu-se, pigoale din toate buzunarele hainelor pliculetele cu somnifere.Un ultim efort il depune pentru a-si lua un prosop din dulap ca sa-si faca un duÅŸ.

Afara se inserase demult, iar vantul adia usor invartind prin aer cateva frunze vestejite ramase de toamna trecuta.Era destul de racoare, insa avand in vedere ca lasase fereastra inchisa cand a plecat de dimineata, camera lui Naruto se pastrase calduroasa.Totusi, nici nu mai conta daca era noapte sau zi, frig sau cald.Simturile adolescentului erau amortite.Chiar daca nu a avut activitate prea multa in timpul acelei zile, oboseala acumulata de-a lungul celor doua saptamani isi spunea cuvantul.Silueta trupului sau se vedea iesind acum de la baie.Cu miscari greoaie, imbracat doar in pantalonii de pijama, desface unul dintre plicurile cu capsule narcotice si fara sa mai cantareasca cantitatea acestora, le inghite dintr-o data pe toate.Incepe apoi sa-si usuce alene parul inca ud cu prosopul, pe care mai apoi se indrepta sa-l puna la zvantat in cuier.Intorcandu-se pe jumatate adormit spre pat, cu intentia de a se culca in sfarsit, da peste un tip cu o infatisare cunoscuta, insa nu a mai apucat sa-i distinga trasaturile sau sa-l ia la intrebari, pentru ca a lesinat instant in bratele acestuia.

hope you enjoined! see ya!






#7
Cap V


Cazand in bratele tanarului, care era cam de aceeasi varsta cu el si respirand agale, Naruto era intr-un cu totul alt univers si departe de a avea habar de ce i se intamplase. Expresia cumva nelamurita a intrusului trada un inceput de ingrijorare, insa aceasta a fost inlocuita numaidecat de o atitudinea violenta.Contrastul dintre chipul alb, perfect incadrat de perciunii, ceva mai lungi ca a-i blondului si restul din parul sau brunet si ciufulit indica un oarecare constrast, care îi inasprea trasaturile.Deranjat de ipostaza in care se afla, il propteste pe Naruto de un perete pregatindu-se sa-l trezeasca cu un pumn, insa gestul sau a fost dus doar pana la jumatate.

Observand niste medicamente pe noptiera si un ambalaj desfacut, in care nu se mai afla nicio pastila, parea ca a inteles in sfarsit cat de reala este starea de convalescenta a baiatului. Purtarea sa agresiva de mai devreme se transformase intr-un calm neobisnuit de analitic. Dupa ce îi verifica pulsul, care abia se simtea, formeaza in mana stanga, un ninjutsu al elementului fulger destul de slab, indeajuns cat sa-i stabilizeze bataile inimii. O singura clipa de perturbare a chakrei ar fi fost de ajuns cat sa-i fie fatala celuilalt. In ciuda situatiei imprevizibile in care ajunsese, tanarul shinobi se dovedea a fi destul de sigur pe sine si detasat. Mana sa dreapta, care îi controla pulsul de la artera carotida îi transmitea suficiente informatii despre intensitatea pe care trebuia sa o aiba Chidori, ninjutsu-ul sau.Cateva minute mai tarziu, opreste intregul proces, timp in care Naruto intredeschide ochii si incearca sa banguie ceva.

- Sasuke!?…iar?
Brunetul, avand acum o mina crispata, îl loveste cu toata puterea in stomac si apucandu-l de par, il taraste fara mila pana la closet, de parca i-ar fi dat o pedeapsa bine meritata.
- De la un timp esti atat autentic! Chiar tind sa cred ca esti real, Sasuke! mormai Naruto schitand un zambet, dovada ca ii facea placere intregul scenariu.
- Vomita!

Interlocutorul arata de parca, inca analiza fraza destul de academic formulata si fara a mai avea mult timp la dispozitie pentru asta, se trezeste cu un alt pumn care l-a adus, exact in stadiul in care isi dorise celalalt. Lasandu-l singur, Sasuke se indrepta spre dormitor si asezandu-se pe marginea patului, arunca o privire asupra medicamentelor pe care le-a gasit mai devreme. Din cunostiintele pe care le avea de la Orochimaru si dupa mirosul intepator, erau somnifere puternice pe baza de extract de valeriana, care luate in dozaj mare provocau reactii adverse foarte grave.

In acest timp, Naruto se mai dezmetici putin si ridicandu-se in mai multe incercari, se intoarse in camera sa. Aflat in dreptul usii, isi freca ochii de mai multe ori cand il zari pe Sasuke, asigurandu-se ca nu halucineaza. Pasind in reluare pana la el, se aseaza in genunchi in fata sa si il priveste confuz. Centrul in jurul caruia gravitau toate gandurile si framantarile sale se afla acum, chiar la mai putin de un metru de el si, desi isi dorise tot acest timp reintalnirea aceasta, nu se simtea pregatit sa-i faca fata. Isi duse cu retinere mana catre chipul tanarului si palpandu-l, o retrage numaidecat printr-un gest de respingere. Sasuke îi urmarea miscarile fara sa aiba nici cea mai mica reactie, intrigandu-l astfel si determinandu-l sa rosteasca in sfarsit niste cuvinte.

- Esti chiar tu? si noaptea trecuta ai fost tot tu?
- Da! raspunse acesta oftand si dand ochii peste cap.
- Nu te cred! Cred ca esti altcineva si folosesti un ninjutsu de transformare! Nu te cred! Va trebui sa te intreb ceva ce doar eu si Sasuke stim!
- Ce anume? ÃŽl intreba deja plictisit si dezgustat celalalt.
- De cate ori ne-am sarutat?
Sasuke il ucise deja din priviri dar gandindu-se ca asa o sa se incheie intreg circul se decide sa-i raspunda cu un accent grav. In plus, il linistea ideea ca doar ei doi stiau despre asta, chiar daca respectivele intamplari au fost neintentionate.
- De doua ori! Raspunsul sau a fost precedat de o liniste apasatoare. Niciunul nu mai spunea nimic. Probabil expresiile chipurilor lor spuneau suficient de mult, cat sa continue dialogul.Chiar si asa, Naruto reia conversatia cu un glas tremurand.
- Ce faci aici?
- M-am intors!

Ochii albastri ai blondului ramasera inca fixati pe chipul brunetului, dilatandu-si la maxim pupilele. Stand inca jos si avand mainile pe langa el, corpul sau arata, ca un obiect de mobilier. Invartind intre degete, unul din ambalajele cu medicamente, Sasuke îl arunca in sictir, sfidandu-l pe posesor din priviri.
- Interesant mod de a-ti respecta asazisa cale ninja! Presupun ca ti-a ajuns! Sparse tacerea in cele din urma.Se pregatea sa mai spuna ceva, probabil inca o mustrare amestecata cu sarcasm, insa vorbele sale de mai devreme nu i–au fost indiferente deloc celuilalt. Naruto se napusteste asupra lui si apucandu-l violent de haine il tranteste pe pat si incepe sa zbiere.
- Nu pot dormi! Nu pot dormi din vina unui idiot ceva mai mare ca mine, care si-a parasit prietenii, care il iubeau pentru razbunare!
- Si ce legatura ai cu asta? De ce nu vorbesti in numele tau? Îi raspunse persiflant tanarul, care desi ar fi putut sa riposteze, parea ca îi face o placere morbida doar stand acolo pentru a-l vedea pe celalalt la un pas de colaps psihic.
- Pentru ca pe tine oricum nu te intereseaza daca si cat imi pasa de tine! M-am antrenat continuu de cand ai plecat, doar ca sa pot deveni indeajuns de puternic, sa te aduc inapoi si acum vi aici, spunandu-mi ca te-ai intors pe acelasi ton arogant, pe care mi-ai vorbit ultima oara. Esti mult prea nenorocit, Sasuke! Atat de nenorocit, incat in loc sa ma faci sa ma bucur ca esti aici, ma faci sa te urasc cu toata fiinta! Fermitatea cu care sustinuse confesiunea, parca nu-i era deloc caracteristica si fiind complet absorbit de discurs, nu acorda importanta faptului ca se afla deasupra tanarului, pe jumatate dezbracat si cam la un centimetru distanta de chipul lui.
- Daca stiam ca te indispune atat de mult aparitia mea, nu mai veneam, dar cum spuneai ca sunt important pentru tine, m-am gandit sa fi primul care afla. Oricum, ar trebui sa-mi multumesti ca am venit! Te-am gasit aproape mort!
Ascultandu-l, Naruto isi desclestase mainile si slabi stransoarea, asezandu-si capul pe pieptul sau. Incepu sa suspine si nu din cauza ca il afectau cuvintele pe care le auzise, ci deoarece cu o seara in urma, ar fi dat absolut orice sa mai poate vorbi o sa singura data cu vechiul sau prieten, asa cum il stia el. Si tocmai asta i se intamplase.
- Iarta-ma! îngana Naruto parand ca uitase toata conversatia mai de dinainte, in care il apostrofa pe Sasuke, asteptand sa auda acelasi cuvant. Acesta insa, se dovedea ca nu il auzise si îl imbranci de pe el ca pe un obiect devenit neinteresant acum.
- Ajunge ! ÃŽi raspunse dand sa plece. Blondul se ridica simultan si ratoindu-se in stilul caracteristic il apuca de umar, privindu-l insistent in ochi.
- Unde o sa mergi? Casa ta a fost distrusa din cauza atacurilor celor din Akatsuki! S-au intamplat foarte multe de cand ai plecat! Akatsuki au incercat de nenumarate ori sa ma captureze pentru a pune mana pe…
- Kyuubi! Stiu, dar mai am ceva de facut! Vei lua intalnirea asta ca pe ceva, de care stim doar noi!
- Ce sti tu despre Kyuubi? Vrei sa spui ca ai trecut pe aici, doar pentru mine? Nu e genul tau si mai bine mi-ai spune adevaratul motiv! Doar n-ai venit, numai ca sa ma enervezi !
- Sincer, da! Îi raspunde prompt Sasuke. Celalalt se pregati sa se revolte, insa vederea îi era tot mai incetosata. Adanc infiripat in subconstientul sau, sharinganul lui Sasuke îl aduse, pentru a doua oara, intr-o puternica transa care îl trecuse instant, in starea de somn cea mai profunda.



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Dorinte periculoase Me†al. 54 36.752 25-02-2011, 10:08 PM
Ultimul răspuns: Jasmine


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)