Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

True blood.

#1
Capitolul unu:

SnowVille. Orasul in care se afla Vampire Lord, internatul la care mama s-a incapatanat sa ma trimita, unul din prestigioasele colegii din Groenlanda. Desigur, probabil va intrebati de ce tocmai aici? Ei bine...anul trecut mama a cunoscut un tip, un grasan cu cateva fire de par in cap si acelea albe si cu o burta mai mare decat o avea mama cand era insarcinata cu mine in noua luni. Nu stiu cu ce a imbarligat-o, dar s-a casatorit cu el si pe mine m-au trimis aici, la celalalt capat al lumii. In fine, sa revenim la mica-marea mea problema. Am coborat din taxi, iar parul lung, lila si drept mi-a fost ciufulit de viscolul naprasnic care persista tot timpul anului spre nefericirea mea deoarece de mica am fost obisnuita cu temperaturile ridicate din Malibu, asadar uram frigul. Am lasat jos pagajele si am batut puternic in usa, vazand ca nu raspunde nimeni si, desi eram speriata de moarte de aspectul de poveste de groaza al orasului am intrat privind peste tot in jurul meu. Primele lucruri ciudate care mi-au atras atentia au fost sfesnicele agatate pe peretii laterali si candelabrul imens, tot cu lumanari, care erau singurele surse de lumina. Incaperea avea in mijloc o masa mare si rotunda, in fata ei un semineu in care ardea mocnit focul si de o parte si de alta a lui doua scari in forma de semicerc ce duceau la primul etaj, cred. Atmosfera era inspaimantatoare, dar m-am speriat groaznic atunci cand lumanarile s-au stins si o adiere rece a strabatut camera stingand deasemenea si focul.
-Mirosi...delicios, am auzit o voce venind din fata mea, apoi doua brate puternice cuprinzandu-mi trupul.
Era foarte aproape de mine, ii puteam simti respiratia pe gatul meu. Inima a inceput sa-mi bata nebuneste insa a lui nu se auzea, cu toate ca urechea mea era lipita de pieptul lui. Trupul ii era rece precum marnura. Dintr-o data lumanarile s-au aprins si l-am putut vedea pe cel ce ma tinea in brate. Avea parul auriu, precum spicul de grau, ochii albastrii ca cerul senin si o piele alba ca spuma laptelui, facandu-l sa para un inger sau asa ceva. Eram mai mica ca el cu doua capete, iar corpul meu firav nici nu se putea compara cu al sau, deci eram speriata, foarte speriata.
-Shinosuke! Daca-i faci ceva te omor! Nu-ti dai seama? E o pur sange, e de-a noastra. a spus un baiat la fel de inalt si puternic ca cel din fata mea, doar ca acesta avea parul argintiu si ochii...mov? Oare vad bine? Da, ochii sai erau de un mov intens, frumos si patrunzator. Am tresarit cand sunetul pasilor luai au inceput sa se auda coborand scarile.
-Hiro..., adica vrei sa spui ca ...!?
-Da. Peste doua luni, in noaptea cu luna plina. a spus acesta in timp ce mi-a luat mana intre ale sale. Ce nepoliticos sunt, scuza-ma, am uitat sa ma prezint. Sunt Hiro Otatsu. Bine ai venit!
Baiatul blond, care acum statea in spatele meu, s-a apropiat de urecea mea si mi-a soptit numele sau: Shinosuke Higurashi, muscandu-ma apoi de lobul urechii. Am rosit in obraji si presupun ca eram ca un rac pentru ca cei doi au incepout sa chicoteasca, insa am reusit sa-mi silabisesc si eu numele, cu greu.
-Nu stie. Domnisoara, nu vreti sa despachetati? mi-a spus Hiro indicandu-mi scarile.
-Valizele mele! am spus in timp ce urcam scarile alaturi de cei doi adolescenti.
-Sunt deja in viitoarea ta camera.
Continuam sa urcam acela scari care mi se pareau absolut interminabile, pana la primul etaj.
-Aici suntem noi, cei pur sange. Vei sta in camera cu Rukia.
Shinosuke avea o voce asa de blanda si suava, la fel ca Hiro. Ma facea sa ma simt oarecun in siguranta. Ne-am oprit in fata camerei cu numarul treisprezece si m-au last singura. Am batut politicos la usa, iar raspunsul a venit promt si taios; aveam un sentiment ciudat. Am intrat pana la urma cu o oarecare retinere. Camera era mare, luminoasa, de data aceasta fara lumanari, avand doua paturi cu cate o noptiera cu veoza langa, un covar mare, alb, doua dulapuri din lamn de cires si o singura baie carte era langa balcon. Pe patul din stanga mea statea o fata cu parul la fel de lung ca al meu, rosu si carliontat. Era impracata in pijamale. Asa tarziu era oare? Am privit ceasul agatat in perete si arata ora 22:30. Nici nu mi-am dat seama. Ce repede au trecut cele patru ore petrecute de mine in acest oras.
-Buna seara Rukia-sama!
-Vad ca Hiro ti-a zis ce si cum. Poti sa te schimbi, revin in zece minute! a spus roscata ridicandu-se si plecand.
Niciunul dintre ei nu parea mai mare de saisprezece-saptesprezece ani, dar poate ma inselam. Eram confuza. Am desfacut valia luand din ea pijamaua mea alba cu ursuleti pe care am imbracat-o, mi-am pus papuceii de casa si m-am hoatarat sa ies in inspectie prin internat. Coridorul era slab luminat de cateva becuri mici pe ici pe colo. Doua maini mari si reci mi-au acoperit ochii, iar acea voce barbateasca mi-a inundat mintea.
-Hei frumoaso! Cum te cheama?
-Midori.
-Incantat! Eu sun Isame. a spus, in cateva fractiuni de secunda intorcandu-ma cu fata catre el.
Parul lui negru si privirea dura si rece imi dadea fiori. Toti de aici vor sa ma bage in mormant?
-Du-te inapoi in camera. Poate fi periculos pentru tine pe aici.
M-am conformat idei si m-am intors inapoi punandu-ma in pat. Eram foarte derutata. De ce toata lumea imi spune ca miros deolicios? Ce pur sange? Ce se va intampla peste doua luni? Cu siguranta aici se intampla ceva anormal. Orasul asta este acoperit de o aura de mister. Simt asta.


Vreau sa-mi spuneti tot ce vi se pare gresit sau iesit din anonimat. Sper sa va placa si, daca o sa vad ca cineva isi da interesul sa-l citeasca o sa pun si restul capitolelor. Ja ne.:bye:
[Imagine: 4030611123_ba7807d59b.jpg]

Mintea îmi spunea: "dormi". Dar şi mai profund, îmi spunea: "visează".
Mintea, am putea spune ca este o dictatoare tirana vesnic in razboi cu sufletul.
True blood: http://animezup.com/forum/showthread.php?tid=24778

#2
All right. Este foarte interesantă povestea, e cu vampiri ? :x
Începutul nu m-a captivat aşa mult, dar de la jumătate nici nu mai clipeam =]
Îmi place foarte mult acel mister, ce se va întâmpla peste 2 luni ? God, trebuie neaparat să pui continuare cât mai curând, vorbesc serios ^^
Am văzut câteva greşeli de tastare, data viitoare ai putea să citeşti de 2 ori ca să nu mai fie şi poate reuşeşti până atunci să găseşti diacriticele =]
Numele pe care le-ai ales sunt drăguţe, eu de obicei folosesc nume englezeşti ^^
Mi s-au părut cam multe personaje în casa aia, sper să nu le încurc la următorul capitol.
Din nou spun că mi-a plăcut şi că vreau continuarea cât mai repede!

Succes la scris şi multă inspiraţie pentru concurs xD
Xoxo, AlerimxD.
[Imagine: 73m8sj.png]


#3
Cred că ştiu de unde ai ales titlul, dar nu contează asta.
În primu` rând, `elâu ! ^^'
Îmi place ficu` tău şi ce-mi mai place este că are vampiri *evil smile*. Ador astam iar modul în care ai descris a fost bun, desigur, putea fi mult mai bun.
"-Mirosi...delicios " , ador replica asta ! Se vese că ai avut inspiraţie când ai scris. Totuşi, ar trebui să dai space în unele locuri, nu se vede frumos şi nah....:]
Numele alese personajelor sunt chiar simpatice. Originale mai bine zis, n-am văzut vreo poveste cu vampiri, iar numele lor fiind...ah..japoneze, dacă nu mă înşel.
Până acum totu` bine şi frumos ! *smile*
Aştept nextu` , multă inspiraţie şi spor la scris în continuare!
Cee Ya!
[Imagine: gambar-emo.jpg]
Enough for me ...

The past is history.
The future is a mystery.
And the time we have now is a gift, that's why we call it "the present."



He`s cute <3 !
[Imagine: weeping_face_by_mental_remix.jpg]



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  True friend Abbeh. 6 3.767 22-05-2010, 04:02 PM
Ultimul răspuns: sickness
  In search of true love :.:.:Ratsuky:.:.: 3 3.579 04-01-2010, 06:18 PM
Ultimul răspuns: Nya.
  True words said from the mouth of a liar... [+18] ZonderHoop 6 4.632 21-05-2009, 04:10 PM
Ultimul răspuns: ZonderHoop
  True love (yaoi) Yukira1234 2 3.514 28-02-2009, 11:02 PM
Ultimul răspuns: myuu


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)