Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Dryadales

#21
Nu prea mă încântă acest festival la care suntem obligaţii să mergem în fiecare an. Ba chiar aş putea spune că îl detest şi nu doar acest eveniment, acum vorbesc în general. Am ieşit afară în faţa institutului şi am început să mă plimb, făcând ocol curţii. Îmi plăcea senzatia unică pe care o simţeam când vântul cald îmi atingea faţa sau îmi ciufulea părul. Sunt eu băiat, dar mă bucur de aceste lucruri adesea. M-am aşezat sub un copac, iarba era udă. Oare unde mi-a fost capul când m-am aşezat ? Doar ce se oprise ploaia.
- Akira ! ÃŽncepe festivalul !
Am auzit această voce dură care-mi răsuna în cap tot mai puternic. Începe deja ? Nu pot să cred, va trebui să pierd vremea pe acolo un timp, pierdut în gânduri.

Occ: Cine vrea ~.
[center][Imagine: 2isxfr.jpg][/center]
Mulţumesc, Abbeh. Ly <3.

[center][Imagine: lh4lc.gif][/center]

#22
Ma grabeam sa ajung la festival. Ploaia se oprise si acum incercam sa imi aranjez parul dupa ce avusesem parte de un dus neasteptat. Intre timp privesc in jurul meu, observ ca nu sunt singurul care fu surprins de acea rafala.
Incerc sa gasesc un drum care sa ma conduca in centrul actiunii si in timp ce faceam asta, ma impiedic de un bolovan. Cum naiba nu am putut sa il vad, e urias. Aud pasi apropiindu-se si imi ridic privirea. Ochii imi erau acoperiti de parul umed, asa ca nu vad persoana din fata mea, doar ii aud glasul.
-Cat mai ai de gand sa stai acolo? Te pomenesti ca vrei sa tragi un pui de somn?
Nemultumit, ma ridic, incerc sa ma curat de pamant si atunci vad cu cine vorbeam.
[Imagine: ak8THBQ.png]


#23
Mă privea nedumerit de parcă aş fi spus cine ştie ce prostie, să zică mersi că nu l-am înjurat. Înjurăturile, uneori, sunt un ritual între noi doi, doar este vechiul meu prieten, blondinul. Asta este porecla mea pentru el, deşi mă enervează că-mi spune roşcatul adesea, asta este culoarea părului meu şi mă mândresc.
- Şi eşti fericit că vom sta câteva ore la porcăria aia de fetival, ascultând predici şi multe altele ? Eu unul sunt total dat peste cap, aş vrea să fug.
Mă priveşte nedumerit, din nou, dar apoi s-a destins zâmbindu-mi.
- Stai liniştit distracţia abia apoi începe.
[center][Imagine: 2isxfr.jpg][/center]
Mulţumesc, Abbeh. Ly <3.

[center][Imagine: lh4lc.gif][/center]

#24
'Huh, ma indoiesc', gandi eu nemultumit, apoi imi arunc parul pe spate cu o miscare cat mai gratioasa cu putinta. Prietenul meu izbucneste in ras. Intotdeauna imi spunea ca ma comport ca o fata, insa nu imi pasa. Imi place sa ma comport intr-un mod delicat, mod pe care pe el il scoate cateodata din sarite.
-Deci, ce ziceai de festival?
Ma priveste uimit o secunda, de parca atunci ma vedea pentru prima oara.
-Iti spuneam ca o sa ne distram pe cinste. Poate agatam ceva poate...
-Mda, vorbeste pentru tine, ii spun eu, ridicand in sprancene.
-Ce vrei sa spui cu asta?
-Exact ce ai auzit.
Acesta rade si apoi ma intreaba curios cum de m-am impiedicat.
-Pai, stii, nu e atat de greu pe cum pare, ii intorc vorba plictisit si incepand sa ma simt calcat pe nervi. Probabil ca observa acest lucru, deoarece ma intreaba daca vreau sa beau ceva.
-Cat timp nu contine alcool, da, ii raspund, indreptandu-ma apoi alaturi de el catre festivalul care era pe cale sa inceapa.
[Imagine: ak8THBQ.png]


#25
Îl privesc amuzat dorindu-mi să-i dau una.
- Fără alcool ?! O doamne, nu te mai comporta ca o fată ! I-am spus eu împingându-l. Acesta mi-a răspuns la gest exact la fel, dar poate puţin mai dureros, se pare că l-am enervat, lucrul meu preferat.
- Hei şi eşti sigur că nu vrei să agăţi ceva ?
Mă priveşte din nou amuzat, dar de data asta mi-a răspuns plin de entuziasm şi cu o strălucire în ochi.
- Poate că vreau, dar nu-ţi garantez nimic.
Încep să râd destul de tare şi am dat peste un profesor, mi-am cerut scuze şi am plecat mai departe. Întotdeauna ştie cum să mă bine dispuna.
- O să-l iau ca pe un da, am spus în cele din urmă, cu un aer triumfător.
[center][Imagine: 2isxfr.jpg][/center]
Mulţumesc, Abbeh. Ly <3.

[center][Imagine: lh4lc.gif][/center]

#26
Chiar daca renunt pana la urma la aura mea de sfant, tot nu reusesc sa intru 'in miezul actiunii', asa ca dau tarcoale unui bar improvizat. Observ bauturile ce sclipesc la fel ca stelele pe un cer senin in miez de noapte.
-Hai, ce bei, ma intreaba prietenul meu, de parca as fi expert in arta bauturii. De fapt, nu e o arta, e mai degraba un mod de degradare.
-Ce imi recomanzi, ii spun nehotarat. Acesta parca atat astepta. Ii spune ceva barmanului in timp ce eu imi rotesc ochii. Luminile invaluie un spatiu deschis si in acelasi timp inchis de plante miscatoare ce parca dansau sub protectia noptii. O multime de fiinte se bucurau de aceasta petrecere, invaluind locul intr-o masa de tipete, rasete si sunete ce o persoana obisnuita nu le intelegea. Incepeau de la:'Mai vrei o portie?' si ajungeau la 'Deci, o facem la mine sau la tine?'
Satul de acele discutii, imi intorc privirea catre bunul meu prieten ce imi 'implanta' in mana un pahar inalt si subtire de ceva rosu-sangeriu. Il privesc sceptic.
-Hai, nu iti fa griji, e foarte buna la gust.
Ma incred in cuvintele lui si dau paharul peste cap la propriu. Tusesc cu putere, simtind cum iau foc pe inauntru. Dupa o clipa de tacere, imi ridic privirea si dintr-o data totul se schimba. Probabil ca asta inseamna 'prima oara' cand vorbesti de alcool. Si nu imi place cum am spart gheata.
[Imagine: ak8THBQ.png]


#27
L-am privit cu un uşor amuzament, sigur e prima dată când bea, nu trebuie să fii maestru pentru aţi da seama. Am renunţat la băutură, sigur îi făcea rău. Am început să mergem prin mulţime, flirtând cu mai multe fete, cel puţin eu. Prietenul meu, timidul, nu prea dorea să ia parte la această ,, mascaradă " cum o numea el. S-a apropiat de mine o fată înaltă şi blondă pentru a mă întreba de ce prietenul meu stă pe tuşă, când e aşa de drăguţ, iar eu am trimis-o la locul de origine imediat. Aceasta m-a înjurat şi s-a îndepărtat. Aş vrea să-mi înfig mâna în părul ăla al ei, mă tentează enorm, dar nu vreau să am probleme. Când mi-am întors capul, şmecherul era cu o fată şi se sărutau de mama focului. Am zâmbit în sinea mea şi am privit în continuare încântat.
[center][Imagine: 2isxfr.jpg][/center]
Mulţumesc, Abbeh. Ly <3.

[center][Imagine: lh4lc.gif][/center]

#28
Sunt sigur ca ceva nu e in regula cu mine. Fata asta... nu mi-a trebuit decat vreo douazeci de secunde ca sa imi infig... de fapt, o sa dau vina pe alcool. Nu stiu ce mi-a dat roscatul sa beau, dar ma face sa o iau razna si sa uit de reguli pe fiecare minut ce trece. Fata rupe sarutul si ma intreaba, soptindu-mi daca vreau sa ne retragem. Eu accept imediat, inainte sa ma gandesc la un raspuns mai bun. Adica nu. Si totusi, nu vreau sa par sfant dar sunt genul de baiat care crede in iubire, nu doar in placere. Imi place sa spun ca sexul e un sport si dragostea e o arta. Si totusi, acum toate regulile mele si barierele pe care le-am creat in jurul meu se spulbera. Oare fata aceasta, are ceva special? Sau e doar...
Inainte sa imi duc gandul la capat, simt cum cineva ma prinde de mana. Imi intorc capul si vad cum prietenul meu imi arunca o privire...nervoasa. Care e treaba lui? Nu el vroia sa imi fac de cap? Vad cum isi misca buzele si sopteste foarte usor 'Nu o face.' Acum chiar sunt uimit si dat peste cap la 360 de grade. Cred ca imi datoreaza o explicatie.
[Imagine: ak8THBQ.png]


#29
Mă uit la el nervos reflectând asupra idioţeniei pe care tocmai dorea să o facă.
- Ce s-a întâmplat, nu erai tu cel care dorea să îmi fac de cap ?
- Sigur că eu eram ăla, dar acum nu mai sunt aşa sigur. Mă simt ciudat, un sentiment extrem de .... nu ştiu cum să-ţi spun, măi, blondinule.
- Pe faţă, de ce te fereşti atâta ?
- Cred că îmi place de tine.
M-a privit uimit pentru câteva secunde, mă aşteptam să ţipe la mine şi să-mi spună că sunt nebun, sau orice altceva, dar în schimb el, m-a sărutat, spre marea mea surprindere şi încantare. A fost ceva atât de plăcut, atât de divin, încât nu aş fi vrut să se termine. Îl simţeam cum tremură sub atingerea mea, mai ales atunci când deschidea buzele uşor pentru a mă primi înăuntru. Am fost foarte fericit în acele momente. Stai, fericit ?! Nuuuu, în extaz.
[center][Imagine: 2isxfr.jpg][/center]
Mulţumesc, Abbeh. Ly <3.

[center][Imagine: lh4lc.gif][/center]

#30
Ii simt buzele jucandu-se parca si in acelasi timp glasuri revoltate. Deschid ochii usor si aud o voce de fata. In acel moment imi dau seama de prostia pe care o faceam. Il sarut pe cel mai bun prieten al meu.
Ma retrag socat de ceea ce tocmai facusem. In jur era o liniste apasatoare dar in acea clipa vad doar ochii roscatului ce ma priveste uimit, ce ma intreba 'Doar atat?'. Nu pot sa spun nimic, nu am puterea sa ma scuz asa ca ma intorc si o iau la goana catre padure. Nu vreau sa ma gandesc la ce se va intampla. Imi las gandurile deoparte si aud un zgomot facut de niste pasi grabiti in urma mea. Nu ma intereseaza cine ma urmareste, poate fi el, poate fi oricine.
Alerg cat pot de repede si dupa un timp ma opresc, simtind ca nu mai pot sa respir. Ma proptesc de un copac si privesc in jur. Inca aud zgomotul festivalului si de frunze strivite de cineva care se apropie usor de locul in care ma aflam.
[Imagine: ak8THBQ.png]




Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Dryadales Lenny. 8 7.206 22-04-2011, 08:13 PM
Ultimul răspuns: Pixxie.'


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)