Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Touch

#2
Touch - Partea 1

[Imagine: 2d7wjt3.gif]

Prima parte din Touch pune bazele povestii. Ne sunt prezentate cele trei personaje principale si relatia dintre ele, dupa care aflam treptat mai multe despre fiecare.
Unele episoade sunt mai mult despre Minami, altele despre Kazuya, altele despre Tatsuya si chiar si unele despre alte personaje.
Exista mai multe fire narative:
- tenativele lui Kazuya de o face pe Minami sa se indragosteasca de el
- incercarea lui Kazuya de a ajunge la Koshien, acolo unde se confrunta cele mai bune echipe scolare de baseball din Japonia
- peripetiile lui Tatsuya si eforturile sale de a se distinge intr-un fel de fratele sau

Accentul cade mai mult pe cei doi gemeni, alternand si avandu-l in centrul atentiei cand pe Kazuya, cand pe Tatsuya, desi povestea pare a fi spusa din perspectiva celui din urma.

Nu mai stiu exact cat dureaza, dar se termina undeva intre episoadele 25-30.

Personaje

Uesugi Tatsuya

[Imagine: xe38y0.jpg]

- zis si Tacchan, (sau "baka aniki"), Tatsuya este cel mai mare dintre gemenii familiei Uesugi. Este lenes, ar dormi tot timpul, si nu se omoara cu invatatul. Are insa o inima mare si un suflet bland si tine foarte mult la fratele sau, in favoarea caruia cedeaza de multe ori.
Chiar daca nu pare, are foarte multe talente ascunse, insa firea sa lenesa nu ii permite sa le scoata la iveala.


Uesugi Kazuya

[Imagine: r1wri9.png]

- zis si Kacchan, Kazuya e fratele mai mic al lui Tatsuya, fata de care e complet diferit, fiind serios si muncitor. Chiar daca nu are abilitatile atletice innascute ale fratelui sau, firea sa ambitioasa si anii de antrenament l-au transformat intr-un sportiv faimos si starul echipei de baseball.
E foarte popular printre fetele din scoala, insa nu are ochi decat pentru Minami, cei doi fiind de altfel considerati un cuplu de catre toata lumea.


Asakura Minami

[Imagine: 2i0x9o2.jpg]

- Minami e o tanara foarte inteligenta si sociabila, placuta de toata lumea. Mama ei a murit atunci cand era mica, lasand-o in grija tatalui ei.
A crescut alaturi de cei doi gemeni si tine foarte mult la amandoi. Desi tine la amandoi in mod egal inima ei ii apartine lui Tatsuya, insa ea este singura care stie acest lucru.


Shouhei Harada

[Imagine: 2ykjq5j.jpg]

- Harada ar putea fi considerat batausul scolii datorita aspectului sau. E inalt si solid, si e temut de toti. Cu toate acestea, desi profita de multe ori de puterea sa, nu e un tip rau.
Intre el si Tatsuya se formeaza o inedita relatie de prietenie si trec chiar si prin cateva peripetii amandoi.
In pofida aspectului sau, Harada e chiar intelept si reuseste sa vada multe lucruri pe care altii nu reusesc sa le observe, cum ar fi talentul innascut al lui Tatsuya sau sentimentele lui Minami pentru acesta.
Dupa Tatsuya, e personajul meu preferat si protagonistul unora dintre cele mai comice scene din anime.


Matsudaira Koutarou

[Imagine: aorx9j.jpg]

- cel mai bun prieten al lui Kazuya si partenerul lui de baseball (Kazuya e pitcher, iar el catcher), Koutarou e un personaj destul de interesant. Bine facut (a se citi "gras"), adora sa manance si se ciondaneste adesea cu Tatsuya, dar e si un bun jucator de baseball, cu un brat puternic si spirit de echipa.
In timp, ajunge sa joace un rol destul de important intre relatia dintre cei doi gemeni si Minami.


Punch

[Imagine: vgodvr.jpg]

- Punch e cainele lui Minami si de departe cel mai comic "personaj" din anime-ul Touch. E foarte inteligent, in sensul ca intelege ce i se spune si, adesea ii joaca farse lui Tatsuya, cu care seamana foarte mult la fire. La randul sau, Tatsuya il tachineaza des pe Punch, pe care l-a poreclit "butaneko" ("pig cat", sau "porcul pisica")
Are un latrat foarte amuzant, un apetit enorm si o fire jucausa. Cu siguranta Touch nu ar fi avut acelasi farmec fara el.



Răspunsuri în acest subiect
Touch - de Flaw - 01-09-2010, 02:45 AM
RE: Touch - de Flaw - 02-09-2010, 05:09 AM
RE: Touch - de Flaw - 06-09-2010, 02:05 AM


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)