Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

You and me forever [+18]

#1
Nu detin nici un personaj din manga/anime-ul Naruto si nu fac profit de pe urma lor.

Hello, m-am gandit sa fac un fic cu Itachi si Konan, unul mult mai diferit. La el voi posta cand voi avea timp si sper sa va placa si sa lasat comenturi. Apropo, aici v-a fi limbaj vulgar, violenta si sex destul de mult, de aceea am pus avertizarea. Sper sa va placa

Este doar un pusti

- Lasa-ma in pace Uchiha! Tip cat ma tineau plamani si glasul meu s-a auzit in tot sediul.
- Dar Konan-sama vreau sa te intreb ceva, aud vocea calma si putin miorlaita a pustiului de 14 ani.
Oftez, ma opresc si el se lovi de spatele meu, picand pe jos. Ochii mei caprui, asemenea caramelului, dati cu fard albastru in exces, il priveau pe baiatul de numai 14 ani din fata mea. Parul sau negru ca abanosul, lung pana la omoplati si prins in coada la baza gatului, ii dadea un aspect de fetita. Ochii rosi ca focurile infernului cu trei punctulete pe langa pupila, negre, ma priveau cu adoratie nerostita. De ce nu isi putea lasa ochii sai normali, negri si trebuie sa fie mereu cu sharingan-ul in ochi. Ma uit la imbracamintea pustiului. Un tricou negru cu putina plasa de aceeasi culoare la gat, o pereche de pantaloni tot negri si in picioare incaltamintea ninja.
- S-a intamplat ceva Konan-sama? Ma intreba acesta privindu-ma in ochi.
- Ridica-te de pe jos, ca arati patetic si spune ce ai de spus ca nu am toata ziua la dispozitie, Itachi, spun nepasatoare, privindu-mi unghile date cu oja neagra.
- Pai... vroiam... sa va invit sa luati cina cu mine, spuse cu intreruperi baiatul facandu-ma sa-mi ridic o spranceana.
Nu stiu de ce tot insista sa ies cu el, fiindca vedea clar, ca nu-l bag inseama de fel si il consider o pacoste si poate voi fi acuzata si de pedofilie. Fata de el, eu sunt majora. Ii spun un "nu" categoric si ma intorc cu spatele si plec. Nu-mi placea sa fiu rautacioasa cu el, dar intrecea masura bunului simt. Nu stia ca eu sunt iubita lui Pein si numai cu el ieseam in oras. Pasi mei usor se indreptau spre dormitoare si ecoul lor rasuna pe tot holul obscur luminat din cand in cand de cate o lumanare, lasate prada intunericului. Ajung la o usa din lemn de cedru, vopsita in negru si simpla. Imi desfac cocul pe care il purtam pe partea stanga a capului si imi trec mana prin parul meu albastru, care imi atingea umeri firavi. Imi aranjez bluza cu manici largi si cu umeri goi, neagra, dar imi descoperea buricul. Imi aranjez apoi fusta neagra, lunga pana la genunchi si crapata intr-o parte si pe sub aveam o alta fustita mulata. Pana la genunchi aveam cizme negre, cu putin toc. Dupa ce am fost sigura ca arat prezentabil, bat o data in usa si apoi intru. Camera era luminata de un bec prin in mijlocul tavanului si balanganea linistit. Camera avea pereti albi si fara nimic pe ei. In camera mai era un pat dublu si un dulap cu o usa. La fereastra care patrundea lumina difuza de-afara, statea Pein. Scumpul meu, Pein. Un barbat adevarat in toata puterea cuvantului. Dotat, cu muschi si creier si bun la pat. La ce puteam sa ma astept la un barbat de 26 de ani, experimentat? Acesta veni spre mine si isi trecu mana peste fata mea, facandu-ma sa rosesc usor in obraji.
- Ai intarziat, imi spune acesta si ochii sai, strani de culoare violeta, ma priveau cu semne de intrebare, cercetandu-ma atent.
- Idiotul de Uchiha m-a facut sa intarzi. Se tot tine de la o vreme incoace dupa fusta mea si eu numai suport. Trebuie sa faci ceva, Pein, spun in timp ce ma puneam pe pat si imi dadeam jos cizmele din picioare.
- Si ce doreste Uchiha? Sex? Preludiu? Dragoste? Iubire? Ma intreba, in timp ce mainile sale puternice, imi masau sanii mari si moi.
- Sa merg cu el la o intalnire la cina, am spus eu, lasandu-mi capul pe spate si trecandu-mi mana prin parul sau portocaliu si ciufulit.
Barbatul rase usor si apoi incepu sa ma sarute pe gat. Sarutarile sale erau violente si agresive, dar eram obisnuita cu ele. Imi baga mainile pe sub bluza, ridicand-o si imi descheie sutienul negru care il aveam pe sub. Imi ridica ambele fuste si imi rupse chiloti pe care ii purtam, fara nici un efort. Ma mangaie usor in zona mea intima, cu doua degete, pe care le baga in mine, facandu-ma sa scot un icnet de durere si sa-mi arcuiesc spatele. Incepe sa le miste putin timp, apoi le scoate rapid, ne mai avand rabdare, sa ma excite ca lumea. Isi deschide slitul, isi scoate barbatia, pe care o potriveste si apoi se impinge in mine. Imi arcuiesc din nou spatele gem de durere. Pein ranjeste si incepe sa faca miscari de du-te-vino, intr-un ritm alert. Gemetele de durere, se transformasera treptat in unele de placere, dar dura prea putin, fiindca acesta isi dadu drumul pe cearceaful alb si sifonat. Barbatul de ridica de pe mine si imi spuse sa ma duc si sa ma aranjez ca ma duc la intalnire.
- Ce intalnire? Il intreb in timp ce imi inchideam sutienul si imi aranjeam bluza.
- Te duci cu Itachi la cina. Macar mai scapi de gura lui, imi explica, lasandu-ma masca.
- Tu glumesti? Este doar un pusti, care cere atentie, spun manioasa, ridicandu-ma in picioare si il priveam furioasa.
- O fi ca tu esti o doamna? Konan tine minte ca esti doar o c**va, caruia ii place sa se f**e. Mi-ar placea sa te vad cand vei avea un copil si ala te v-a intreba, mami cine este tatal meu si tu ii spuni, unul dintre clienti mei, spuse Pein in bajocora si apoi incepu sa rada.
Ochii mei se umplusera de lacrimi si am iesit val-vartej din camera. Deci asta eram pentru el... O curva ordinara, cu care isi satisface cand are el chief, in rest sunt un nimic. Ma lovesc de cineva si picam amandoi pe jos. Murmuresc un scuze jalnic si imi ingrop fata in maini, incepand sa plang pe bune. Simt cum doua maini de copil, usoare si fine, incepura sa ma mangaie pe spate. Imi ridic privirea si il vad pe Itachi, care imi zambea prieteneste. Imi il imbratisej, luandu-l prin surprindere si incep sa plang pe umarul sau. Mana sa ma mangaia incet pe spate si glasul sa de copil, imi sopteau cuvinte linistitoare. Dupa putin timp, m-am descarca si doar suspineam. Dupa ce m-am linistit, m-am indepartat de brunet si mi-am trecut mana prin parul ciufulit.
- Imi pare rau pentru ca m-am rastit la tine atunci, dar lui Pein nu ii place cand intarziem si da, vreau sa merg cu tine la cina, daca mai este valabila invitatia, spun, in timp ce imi stergeam machiajul cu o maneca de la bluza.
- Sa mergem, a spus vesel pustiul si ma trase sus, parca as fi o papusa nu alta.
Ma tragea dupa el, pe coridoarele bazei, avand grija sa-mi spuna ce urmeaza. Dupa vreo 5 minute, iesim afara la aerul umed si lumina difuza din satul ploii. ploaia cadea marunt pe pamantul pacatos, adapandu-l dupa atatea razboaie. Dar faza urata la ploii asteia, era ca ne uda pana la piele. Si daca ar fi ploaia de vara, calda, dar era de iarna rece, ca gheata. Dardaiam din toate incheieturile si buzele imi erau vinete de la frig. Dupa 15 minute de alergat ne-am oprit la un magazin de dango. Deci asta ii era ideea lui de intalnire. Copilareasca, dar ma rog. Nu o sa ma cert cu Kakuzu cu mancarea, care costa bani s-o cumperi. Intram in magazinul micut si caldut, cu atmosfera vesela si prietenoasa. Ne asezam intr-un colt si ni este aduc tango si ceai de fructe. Ochii mei, cercetau localul cu pereti de lemn si inghesuit, in timp ce ochii lui ma cercetau doar pe mine, facandu-ma sa ma stanjenesc. Nu stiu ce a gasit atat de interesant la mine. Oftez si il privesc in ochi, pana isi pleca privirea rusinat. Cred ca pustiul asta s-a indragostit de mine. Ciudat.
- Esti doar un pusti, care cauta afectiune, spun eu in timp ce beam din ceai.
- Konan-sama, daca cautam afectiune, nu-mi macelaream clanul. Mersi mult ca mi-ai distrus pofta de mancare, spuse baiatul lasand bani pe masa si iesind in fuga din local.
Felicitari idioata si tampita prostilor. Chiar sti sa distrugi inimi si de aceea multi te vad ca pe o c**va. Chem la mine chelnerita si ii platesc cu bani mei si iau bani brunetului, apoi ies afara dupa el. Unde dracu te-ai dus Itachi?

Sunt focuri care ard in noapte
Sunt departari ce par aproape.
Sunt focuri care nu se sting.
Sunt inimi tari care inving...
[Imagine: opus.jpg?t=1332600540]
If I can't move Heaven, I'll raise Hell... - Sebastian Morgenstern (The mortal instruments)
Perfect enemyMy fan fic blog[Imagine: chibi_4003.gif]Yo man, chibi Manu^.^

#2
HeLLo There..Yeah as I promise...I'm here dear :>
Sincer, m-a cam lăsat rece capitolul -.-... O să încep cu descrierea. Oky, tu m-ai obişnuit pe mine cu o descriere fenomenală, care te lasă cu gura căscată...Acum, aici, în aceste rânduri, descrierea nu-i. Şi după cum ştii şi tu asta nu e pra bine, fiindcă unu la mână, descrierea înfrumuseţează textul şi doi la mână e puţin cam vitală unei poveşti reuşite.
Alt aspect negativ care l-am observat au fost greşelile de exprimare. Repetiţii multe multe multe...Şi nişte greşeli de tastare ici, colo.
Dar sunt şi foarte multe aspecte pozitive...Dialogul îl stăpâneşti foarte bine şi te descurci cu naraţiunea. Nu faci Saltă de Verbe, încă un lucru bun.
Cam asta am avut eu de spus...aÅŸtept urmatorul capitol
Spor la scris şi multă multă imaginaţie
Zbye :3
KyuMin.

#3
Minim 3 comenturi si aveti nextul :D

Acul in carul cu fan

Alergam de nebuna pe strazile din Amegakure. Unde dracu s-a dus pustiul asta? Nu a disparut? Nu are cum. Pein ar fi stiut imediat, daca ar fi incercat sa fuga de aici Itachi. Poate s-a sinucis? Nu! Nu cred ca este atat de idiot, incat sa-si ia viata, dar mai sti? M-am oprit in fata unui ponton si il vad pe piticot, cum arunca pietre in apa. Ma duc in spatele lui si imi pun mainile in solduri si imi dres vocea.
- Pampalici, numai ma baga in sperieti in halul asta. Eu raspund cu capul pentru tine. Aici nu este tampitul tau de oras Konoha sau Kokolosca sau cum dracu se cheama. Aici este Amegakure si este plin de criminali. Hai sa mergem la baza, ca ti-am facut pe plac si am iesit la prostia asta de intalnire, fiindca mi-a ordonat Pein, ca astfel nu ieseam, strigam la el, ca in ultimul hal.
Nu-mi pasa ca i-am ranit sentimentele, ca in ochii mei, el era doar un copil mic, care a venit in Akatsuki, doar pentru a fi protejat. Astept sa-mi comenteze si sa tipe la mine, dar brunetul statea si privea apa. Oftez si ma apropi de el si intind mana, pentru al apuca de umar.
- Hai sa mergem, spun si il apuc de umar.
Deodata Itachi deveni corbi, care zburara. La dracu a fost o clona. Unde este cel real? Felicitari Konan, ai dat de belea. Incep sa il caut peste tot, oprind pe orice om pe care il intalneam in cale, il intrebam daca l-a vazut pe Itachi. Toti dadeau negativ din cap. Incepusem sa ma ingrijorez de-a binelea. Daca chiar a patit ceva? Daca este ranit sau s-a ratacit sau mai rau... mort!... Nu! Nu este mort! Incep din nou sa alerg si fara sa-mi dau seama ma lovesc de cineva si pic pe jos. Imi ridic privirea si il vad pe Kakuzu. Un membru ciudat, cu fata acoperita de o masca si doar ochii verzi ii se vedeau. Acesta era sa ii spunem, "cel care ne facea rost de bani". Ma ridic de pe jos si il intreb daca l-a vazut pe Itachi si unde. Kakuzu imi spune -spre stupiefierea mea - ca este la baza si se joaca cu un pui de pisica, care l-a gasit, cand se intorcea.
Imi venea sa il strang de gat, sa-i rup catul de pe umeri si am sa-l folosesc pe post de minge de polo. Ii multumesc printre dinti, ma intorc cu spatele la barbat si pornesc in fuga spre sediu. Aveam niste nervi in mine, de imi venea sa distrug totul in cale. Dupa jumatate de ora, ajung la baza si ma duc val-vartej in sufragerica, care era goala, sau aproape goala. Prin camera erau Kisame - care isi mangaia prostia aia de sabie - Zetsu - iar vorbeste asta cu vreo capcana Venus - si piticotul de... Itachi. Acesta statea bine-mersi pe canapea, shimbat si cu un prosop dupa gat. Mangaia un pui de pisic negru, ca un sobolan. Ma duc in fata si imi pun mainile in sold si imi dres vocea. Toti, cu exceptia brunetului, iti atintira privirea spre mine. Chiar si Pein, care se ducea spre bucatarie, s-a oprit sa asculte ce voi zice.
- Uchiha Itachi, esti un ipocrit si jumatate! Cum iti permiti sa ma lasi de izbeliste in acel magazin de dango si sa dispari, ca o fantoma! Nu asa te-a invatat mata sa te porti cu o fata? Nu cred! Spune ceva! Tip iritata ca nu imi comenta si nici nu ma privea macar.
De ciuda, iau pisicul din bratele lui si il arunc prin camera. Pisicul se lovi de perete si pica jos. Incepu sa mioane de durere si am vazut cum ii curgea sange de la cap. Itachi se ridica in picioare, se duce la pisic si il ia in brate. Vine in fata mea si imi da un dos de palma de imi intoarse fata intr-o parte si ma si deschilibra. Imi pun o mana la obrazul ranit si il privesc pe adolescent. Avea o privirea ucigasa si sharingan-ul ma ingrozea si mai mult la aceea privire. Fata lui ii era rece si calma in acelasi timp. Chiar daca nu parea puternic, avea o forta destul de mare.
- Daca te mai atingi de pisic, o sa ai de furca cu mine. Nu mi-e frica de tine si nu-mi este frica sa lovesc o femeie, mai ales daca aceea femeie este o curva ordinara, fara scrupule, care nu se sfieste sa se tarfaleasca cu toti, fara macar sa aibe constiinta. Sa sti Konan, imi pare rau de pe acum de copii tai, pe care, poate o sa-i ai. Oare vor ajunge ca tine? La fete ma refer, mai spuse acesta cu un ton rece si distant.
Se intoarse pe calcaie si pleca din sufragerie. Trecu pe langa lider si acesta nici macar se sinchisi sa ii spuna ceva. Simteam toate privirile membrilor atintite asupra mea, parca as fi o criminala nu alta. Ce am facut sa merit asta? Ce l-a facut sa spuna acele cuvinte, care m-au jicnit profund. Am oftat zgomotos si m-am ridicat cu greu de pe jos. Vroiam sa trag de timp, sa vina Itachi si sa-mi spuna " ala nu am fost eu. A fost un impostor, care ti-a spus asta, eu nu ti-as spune asa ceva in veci", dar nu s-a intamplat. Am lasat capul in jos, sa-mi ascund lacrimile si am pornit spre dormitoare. Trec pe langa Pein, dar acesta ma opreste si imi sopteste de unde stie, ce fac eu cu el. Am ridicat din umeri si am continuat sa merg spre camera mea. Imi taram picioarele, ca erau grele ca plumbul. Deschid o usa maronie si apoi o inchid. Aprind becul si ma uit la camera mea. Pereti albi, simpli. Aveamun pat de o persoana cu lenjerie alba, o masa si un scaun si un dulap cu oglinda. Imi dau jos hainele ude, ramanand goala-goluta, cum m-a facut mama mea. Ma indrept spre dulap si iau de acolo un halat de baie, si un prosop. Ma sterg cu prosopul pe par, pentru a nu raci si apoi ma imbrac cu halatul.
Iau peria de par si incep sa-mi pieptan parul. Poate era mai bine ca ma ignora. Macar numai se tinea dupa mine, ca un catelus sa-l bag inseama. Daca stiam, puneam acest plan in aplicare, dar oricum e tanc. O sa-i treaca pana maine supararea si o sa vina la mine, batand din coada, ca sa-l bag inseama. Zambesc victorioasa si ma bag in pat, dupa ce sting becul. Maine o sa fie ca inainte, dar de ce aveam sentimentul ca nu v-a fi asa?
La brunet in camera, acesta statea la masa si trata capul pisicutei. Se parea ca nu am lovit-o chiar asa de tare, dar totusi, ea era nevinovata. Ochii negri a lui Itachi, mai cautau posibile rani provocate de mine, dar nu gasi. Oftea bucuros si apoi se sterse pe maini de sange. Lua pisicuta, de fapt pisicutul si dupa ce stinse becul se urca in pat. Motanul se cuibari pe pietul sau gol. Avea obiceiul sa doarma doar in chiloti. Mana lui mangaia micuta faptura.
- Imi pare rau pentru purtarea ei, Yabun(noapte), dar ea nu a cunoscut iubirea adevarata si in plus ce ii pot cere unei curve. De fapt nu-i o curva, este o fata minunata, dar Liderul se foloseste de corpul ei, pentru a se satisface si gata. O iubesc din suflet, dar Konan ma vede ca pe un pusti si gata. Am sa o ignor o vreme, pana cedeaza si face ea primul pas si sa-si ceara scuze. O sa-mi fie greu s-o ignor, dar voi reusi Yabun. Tine-mi labutele sa reusesc, ii spune motanului si adormi rapid.
Se parea chiar daca pare un pusti, stia cum sa joace dur. Oare unde v-a duce incapatanarea mea si a lui?...

Sunt focuri care ard in noapte
Sunt departari ce par aproape.
Sunt focuri care nu se sting.
Sunt inimi tari care inving...
[Imagine: opus.jpg?t=1332600540]
If I can't move Heaven, I'll raise Hell... - Sebastian Morgenstern (The mortal instruments)
Perfect enemyMy fan fic blog[Imagine: chibi_4003.gif]Yo man, chibi Manu^.^

#4
Mama v-ati omorat nu alta cu comenturile, dar ma rog. Acesta este nextul si poate va lasa lenea si imi lasati un coment, ca nu va doare mana

Spune-mi ceva!

Dimineata veni repede, poate prea repede. Ma ridic mahmura din pat si ma intind ca o pisica, pocnindu-mi oasele. Era dimineata! Buzele mele formasera un zambet de invingator. Puteam pune pariu ca pe Hidan o sa-l ducem incurand la sectia de nebuni, ca azi Itachi v-a vorbi din nou cu mine. Ma ridic voioasa din pat si ma imbrac cu o pereche de pantaloni trei-sfert albastri-inchisi. Imi iau o bluza stramta pe trup, punandu-mi formele in evidenta, dar acestea erau cam plinute. Imi placea sa mananc mult dulce si sa fac putina miscare, dar asta nu insemna ca nu stiu sa lupt. Parul mi-l prind intr-o codita. In picioare imi iau niste sandale cu toc, negre. Dupa ce ma machiez, ies din camera, cu un zambet rautacios pe buze. Ma aud strigata si ma intorc si il vad pe Kisame, care venea spre mine. Avea in jur de 29 de ani, era intalt ca o girafa si idiot, ca si Hidan. Era tot albastru si cu un aspect de rechin, ca l-am confundat prima data cu unul. Acesta purta un halat de baie si era cam adormit.
- Cei Kisame? Il intreb, cand acesta se opri in fata mea.
Ii ajungeam pana la piept. Ii privesc fata si apoi il intreb rautacios ce vrea. Acesta se enerva si ma apuca de gat, trandindu-ma de perete. Ma lasa jos si spuse, ca atat a vrut sa-mi spuna. Imi ridic capul ametita si simt cum ceva cald, imi curgea de la tampla pe fata. Imi ating tampla si constat ca imi curgea sange. Era exact ca si puiul de pisic de aseara. M-am ridicat si m-am dus la baie. M-am spalat pe fata si mi-am tratat rana, am plecat in sufragerie. Acolo era cel mai mare cearta de pe planeta. Hidan tipa ca apucatul la Itachi si Kakuzu la amandoi, iar Kisame isi pregatea pumni in caz de ceva.
- Hidan, misca-ti hoitul o data! Avem o recompensa de prins! Lasa dracului coasa aia idioata, ca o sa-ti faci rost de alta! Tipa Kakuzu, cu vocea lui groasa si ragusita.
- Sa ma pupi in fund, Kakuzu! Nu plec pana nu gasesc coasa! Da-ti-m coasa sau va macelaresc pe toti! Tipa Hidan cel fara creier.
- Hidan! Il striga Itachi si eu m-am bucurat sa ii aud vocea din nou, dar nu stiu de ce.
Poate ca era suparat pe mine, dar i-a trecut supararea pe mine sau greseam. Hidan se uita la el si brunetul ii arunca coasa, care fusese sub canapea. Ma intreb cum a ajuns acolo? In fine. Dupa ce sotii zombi au disparut din peisaj, eu ma indrept spre canapea si ma asez comod pe ea. Il privesc pe brunet, care discuta cu Domnul pestisor si mangaia ghemul negru din poala lui. Imi parea rau acum, ca am dat cu el de perete, dar a fost la nervi. Stateam linistita, asteptand ca Itachi sa se bage inseama cu mine, dar degeaba asteptam. Am oftat si m-am ridicat de pe canapea si m-am dus in bucatarie. Urmatoriul comentariu m-a atins exact la inima.
- Itachi, de ce nu vorbesti cu ea? Acum ceva timp, te bagai inseama cu ea si acum parca ar fi invizibila pentru tine, remarca Kisame si ma mir cum, la ce creier de molusca are.
- Fiindca e o curva si si-a pierdut de mult importanta s-o mai bag inseama. Deci este ca si inexistenta pentru mine. In plus aseara l-a lovit pe Yabun si el nu i-a facut nimic. Deci pana nu-s cere scuze, nu vorbesc cu ea, il aud pe Itachi ce spusese si ochii mei se umpluza de lacrimi.
Nu stiam de ce plang, dar stiam ca plang. Ma asez la masa lunga pe un scaun si imi pun capul pe masa. Toata ziua s-a scurs foarte greu si la fel si noaptea. Asa treceau zilele una dupa alta si mie imi venea sa imi iau campi. Monotonia era aceeasi. Ma trezeam de dimineata cu speranta ca pustiul Uchiha v-a vorbi cu mine, dar era rapid spulberata, cand el tracea pe langa mine, fara macar sa-mi adreseze un cuvant sau sa se uite macar la mine. Dupa-masa mi-o petreceam fie la Pein in pat, fie la mine in camera plangand de ciuda ca nu imi vorbeste. Asa a trecut o luna incheiata.
Intr-o seara m-a trimis Pein cu Itachi - bucuria mea - in oras, sa mai luam si noi o gura de aer curat. Mergeam unul langa altul tacuti. El cu mainile in buzunar, privind in fata si eu cu capul precat si mainile impreunate. Tensiunea dintre noi, era foarte mare. Oricand puteam izbucni intr-o cearta. Oftez si il prind de mana si il trag dupa mine, intr-un gang, departe de ochii curiosilor. Il impind in perete si ma postez in fata lui cu mainile in san. Tanarul se lipi de perete, din cauza puteri cu care l-am impins. Acesta ma privea de sus, parca as fi fost o ganganie. Ii trag o palma de i-am intors obrazul.
- Sti ce m-am saturat! Spune-mi ceva1 Orice! Fa-ma in toate felurile, doar vorbeste-mi, spun eu, lipindu-mi coprul de al sau.
Sani mei, mari, se presau de bicepsi sai puternici. Ochii mei caprui, ii priveau fata lui de copil nevinovat. Avea sprancenele bine definite si arcuite, dandu-i un aer exotic si erotic. Avea buzele carnoase si putin subtiri, dar pareau foarte apetisante si le cereau sa le gust. Oare ce gust vor avea? Vor fi dulce cum arata el sau amare cum are mai nou atitudinea? Numai rezist tentatiei si le sarut. Imi trec limba peste ele, lingandu-le usor,cerandu-i voie sa ma lase in temlul limbi sale. Doamne ce buze dulci si moi avea, incat imi venea sa le sarut mereu. Gem infundat, cand imi apuca cu buzele limba mea si ma trase mai aproape de el, adancind sarutul. Aveam mainile dupa gatul lui Itachi si una dintre ele, se juca in parul sau moale. Mainile lui, ma mangaiau usor pe spate, producandu-mi fiori pe sira spinari.
Ceva ma surprinse in mod placut. Saruta foarte bine. Chiar il intrecea pe Pein la sarut. Limba lui o mangaia pe a mea, incet, ca abia o cunostea. Simt cum mana lui cobori pe spate si ma prinse de fund, strangandu-l usor, facandu-ma sa suspin de placere. Rupem sarutul pentru a putea trage aer in piept. Imi simt obraji arzand usor din cauza emotinor care le aveam in momentul de fata, parca m-as fi sarutat pentru prima data. Observ ca si obraji bruentului aveau o nuanta mai deschisa de rosu, dar si el era rusinat, dar din ce cauza? Ma apropii din nou de fata lui, pentru a simtit gustul dulce a buzelor, dar doua glasuri cunoscute ne alarma. Vocea ii apartinea lui Sasori si a lui idiotului si lunaticului de Tobi.
- Sasori-sempai, de ce nu pot sa fiu in Akatsuki? Intreba Tobi, apropindu-se de locul unde eram noi.
- Hai, imi sopti tanarul si ma trase dupa el, intr-o scara de bloc.
Ma asez pe o treapta si il privesc pe pusti. Acesta zambi pervers si veni langa mine. Imi spuse sa ma pun calare la el in brate. Fac cu mi-a spus si acum eram mai inalta decat el cu un cap. Il privesc in ochii negri si ii spun sa ma ierte pentru faza din seara aceea si el si-a cerut iertare pentru ca s-a purtat ca un nesimtit cu mine. Ii zambesc si apoi il sarut din nou. In timp ce buzele noastre se bucurau unele de celalalte, mana - fiind mai perversa de felul meu - il mangaia prin pantaloni, intre picioare. Barbatia lui se intarise rapid, aratand ca este gata de actiune. Oare era tot asa de bun la futut cum era la sarut? Vreau sa bag mana in pantaloni lui, dar un glas familiar ne intrerupse. Ma ridic rapid din bratele lui si il pe Sasori. Am incurcat-o urat de tot...

Sunt focuri care ard in noapte
Sunt departari ce par aproape.
Sunt focuri care nu se sting.
Sunt inimi tari care inving...
[Imagine: opus.jpg?t=1332600540]
If I can't move Heaven, I'll raise Hell... - Sebastian Morgenstern (The mortal instruments)
Perfect enemyMy fan fic blog[Imagine: chibi_4003.gif]Yo man, chibi Manu^.^

#5
First :) Deci pur si simplu mi-a placut capitolul asta !! Faza cu Tobi a fost exceptionala ; ,, - Sasori-sempai, de ce nu pot sa fiu in Akatsuki? Intreba Tobi, apropindu-se de locul unde eram noi." Vai de viata mea deja mi-l imaginam pe Tobi spunand : Tobi is a good boy ! :))) Mda.. da trecem la greseli si dinastea !
Naratiunea este buna [ desigur , pentru ca naratezi la persoana I ] .Actiunea nu este grabita ceea ce este foarte bine .Descrierea e buna , n-am ce comenta la ea . Dialogul e perfect nu e sec , nu e in exces . Ideea este originala , criminal de originala :))) Adica pur si simplu nu ma astept la asa ceva .Ingenios . Oricum ceea ce mai ador , este ca acest fic e aproape ca in Naruto original , adica cu Akatsuki si astea . [Chiar daca ar fii super intresant sa faci un nou fic -cand o sa ai timp desigur- cu Akatsuki , misuni lupte , dragoste , violenta :) Adica asa ar fi mai intereant pt. ca deja e foarte cunoscuta ideea moderna daca ma intelegi , cu telefoane , masini , televizoare .. stii si e mai palpitant pt ca schimi mai mult caracterul personajelor nu tot - eu am dat doar o sugestie si o mica parare - !

P.S. - [Poate o sa iei in considerare ceea ce am spus ... !] Next One please !! >:D< Bafta si spor la treaba ! :*
"If I died in your arms
Would you then give me your love
Would you tell me that you need me
and that I was the one

Now there's nothing I can say to you
To make you feel the same way too
When you walk away I just want to die
And I try not to break down and cry"



#6
Am venit cu nextul si sper sa am mai mult de un coment.

Singuri singurei

Eram foarte nervoasa, ca fusesem prinsi, in timp ce ne lingeam linistiti. Daca ii v-a spune lui Pein? Si daca ala afla? Atunci am dat de belea. De belea e putin spus, am dat de dracu. Brunetul se ridica de pe jos si se duce la Sasori. Ii sopteste ceva la ureche, papusi Barbie si acesta incuviinta si apoi spuse, ca liderul a trimis dupa noi. Am inghitit in sec si apoi am vazut cu uimire si groaza, cum visiniul, il taie pe pusti pe fata cu un kunai si pe brat. Itachi nici nu se feri. Mai primi un pumn in fata, ce ma facu sa tip la el si sa-l atac. Papusica ma prinse de par si ma arunca pe jos. Se apropie de mine si mi-am pus mainile in fata, sa ma apar, in caz ca ma v-a ataca din nou.
- Imi pare rau Konan, pentru asta, dar a fost ideea lui Itachi. Fi atenta aici. V-am gasit luptand cu niste criminali si v-am salvat si de aceea ati intarziat, imi spuse planul visiniul si am pornit toti trei spre baza.
Sasori il ducea pe Itachi, care se facea ametit si eu mi-am adoptat o expresie posomorata si cidoasa, ca nu am putut "ajuta" mult pe Itachi in "lupta". Cand ajungem la baza si ne ducem in sufragerie, toti membri se uitau la noi ca la martieni. Pein ne intreaba ce dracu am facut. Eu zambesc timid si nemultumita de mine si ii vand o povestioara destul de credibila. Cica am mers singura la un bar si Itachi m-a cautat. La bar unul s-a dat la mine si eu l-am scuipat in fata si ala m-a luat la bataie. Am inceput sa ma lupt cu el si era sa ma injunghie, daca nu se baga brunetul si il ucidea pe ala. Prieteni lui ala, a sarit toti pe Itachi si eu nu am putut sa-l ajut, ca imi era teama sa nu-l incurc mai mult. Era sa fie ucis, daca nu ne salva Sasori. Liderul imi dadu o palma de am picat pe jos, lovindu-ma la cap, spargandu-mi tampla. Dupa ce am fost eu la pamant, idiotul de Pein, s-a dus la Itachi si i-a dat un pumn in stomac, fara veste, facandu-l sa cada la pamant. Copilul tusit cu sange si ramase ghemuit.
- Konan ce dracu astepti de la un copilas? Aparare? Ai innebunit de tot! De acum inainte tu si Uchiha veti face echipa. Tu sa inveti sa lupti ca lumea si sa mai slabesti, ca te-ai facut ca o purcica. Voi doi veti sta saptamana asta singuri in baza. Sa dea dracu sa gasesc pe aici ruine, ca va voi ucide fara explicati! Tuna pe noi, Pein, apoi toti parasira camera.
Dupa ce auzim usa de la intrare, eu ma tarasc pana la adolescent si il iau in bratele mele. Am inceput sa tin mult la brunet, in aceasta luna in care nu ne-am vorbit. Poate am ajuns sa ma indragostesc de el. Il ajut sa se ridice de pe jos si il duc in camera lui. Cand deschid, motanul ne intampina. Vad ca camera lui nu era diferita de a mea, doar ca lipsea oglinda de la dulap. Il pun pe pat si incep sa-i tratez ranile. Itachi suiera usor, datorita dezinfentantului, cu care ii curatam ranile. Dupa ce l-am pansat, i-am spus sa isi scoata buluza pentru a vedea daca are urme de la pumn.
Raman placuta uimita, de privelistea din fata ochilor. Ce era frumos si lui Dumnezeu ii place. Avea muschi, nu gluma. Pe burta avea patretele, dar aveau vag urma pumnului lui nenorocitului de Pein. Oftez si imi atintesc ochii la chipul sau. Tanarul imi zambea pervers, facandu-ma sa rosesc usor in obrazi si sa-mi plec privirea. Degetele lui imi apucara delicat barbaia si mi-o ridica. Buzele sale le acaparara pe ale mele. Limba lui intra in gura mea si incepu sa se joaca cu limba mea. Imi bag mana in parul sau, jucandu-ma cu el. Itachi se rasuci in asa fel in cat am ajuns sub el si baiatul deasupra mea. Picioarele mele ii inconjurau soldul sau, cam micut, dar se v-a mari el. Mainile mele, se aflau dupa gatul sau si el se tinea in coate.
- Daca ne-ar vedea Pein, ne-ar ucide, spun eu privindu-l in ochii negri.
- Dar ce nu stie Pein, nu-l v-a afecta, spune Uchiha, pupandu-ma usor pe frunte.
- O data si sa nu sufli o vobra despre asta, spun serioasa si el incuviinta din cap, la fel de serios.
Acum era momentul adevarului sa vad daca era bun sau nu la pat. Buzele lui imi sarutau usor timid pielea gatului, in timp ce mainile lui se strecurara sub bluza mea si mi-o dadu jos. Mainile lui calde imi mangaiau usor sani, facandu-ma sa gem usor. Dupa putin timp, mainile au fost inlocuite de buzele lui, care imi sugea, musca si lingea delicat unul dintre sfarcuri. Imi da jos rapid fusta si incepe sa-mi maseze zona mea intima cu doua degete, facandu-ma sa cer mai mult. Trupul meu vibra sub atingerile lui usoare si precise, dorind mai mult. Degetele intrara in mine, facandu-ma sa-mi arcuiesc spatele de micuta durere pe care am simtit-o la intrare si incepu sa faca miscari cu ele, calculate si precise. Dupa ce se satura cu degetele, se trase in jos si incepu sa-mi hartuiasca acel loc cu limba lui. Limba intra in acel loc intunecos si umed si incepu sa faca miscari de du-te-vino. Gemeam si icneam de placerea, la care eram supusa. Ar trebui ca Pein sa ia lecti de la Itachi cum sa exciti o fata. Simt ca numai pot si ma eliberez. Brunetul gusta putin lichidul albicios, vascos si isi dadu jos pantaloni cu chiloti cu tot. Isi potrivi barbatia si se impinse in mine. Imi arcuiesc spatele si scot un mic tipat de durere. Ma saruta scurt pe buze si incepu sa faca miscari de du-te-vino. Miscarile erau repezi, dar si precise. Muschi de pe abdomen se in cordau la fiecare miscare pe care o facea. In camera lui Itachi, se auzeau gemetele noastre de placere, in timp ce pe trupurile noastre era un strat fin si lipicios de transiratie.
- Mai... adanc... daca... poti..., spun printre gemete de placere.
Itachi se impinse mai tare, patruzandu-ma mai adanc, facandu-mi pe plac. Atunci simt ceva ciudat in interiorul meu si bruentul scoate un oftat lung. Se pune langa mine si privea tavanul, avand pupilele dilatate din cauza efortului depus. Imi pun capul la el pe umar si incep sa ma joc cu degetul aratator de la mana drepta, pe bicepsi lui, facand cercuri. Tanarul ma mangaia usor pe spate, producandu-mi fiori in tot corpul. In pat se urca si motanasul negru, care se cuibari pe patretelele baiatului si incepu sa toarca fericit.
- Unde l-ai gasit? Il intreb eu, privind motanul care era acum un ghemotoc de blana neagra.
- Pe strada. Niste copii rai, vroiau sa-l ucida, dandu-l de pereti, cum ai dat tu atunci, pana am intervenit eu. Pe copii i-am batut ca le-au plans si parinti de mila si pe Yabun l-am luat aici, imi spuse el si trase peste noi patura, pentru a nu se fi frig.
- Itachi, esti mult mai bun decat Pein la pat, spun eu si apoi imi dau una peste frunte, pentru prostia spusa.
Baiatul incepu sa rada si imi spuse, ca ar fi mai bine sa parem certati unul cu celalalt. Am aprobat absenta din cap, preocupata de starea aceea ciudata pe care am simtit-o mai devreme. Isi daduse drumul in mine? Nu cred ca era atat de neatent? Sau da? Daca si-a dat drumu in mine? Daca am ramas insarcinata? Am oftat si m-am cuibarit mai bine langa tanar si am adormit, ascultand bataile inimi sale. Cred ca m-am indragostit de Itachi fara sa vreau...

Sunt focuri care ard in noapte
Sunt departari ce par aproape.
Sunt focuri care nu se sting.
Sunt inimi tari care inving...
[Imagine: opus.jpg?t=1332600540]
If I can't move Heaven, I'll raise Hell... - Sebastian Morgenstern (The mortal instruments)
Perfect enemyMy fan fic blog[Imagine: chibi_4003.gif]Yo man, chibi Manu^.^

#7
>:D< Frumos capitolul , foarte frumos . Chiar nu stiasem de ce Sasori la lovit pe Itachi :-? Imi place asa de Itachi , e dragutz si.... asa mai departe . Greseli de tastare nu stiu sigur daca ai avut , nici macar nu m-am uitat [ eram concentrata pe capitol :> ] . Actiunea nu este grabita :X Ce bine . Descrierea este foarte buna , adica mie una imi place cum descrii , nu este in exces [ exact cum imi place mie ] . Naratiunea este foarte buna , imi place ca naratezi la persoana I si doar din perspectiva fetei . Dialogul la tine nu va fii niciodata o probelma , adica chiar e foarte bun , nu e mult , nu e sec si nu e prea putin ! Perfect . Si am impresia ca asta Konan va ramane insarcinata :-" ! Oricum , mie imi place si asa de Pein [ oarecum ] . Dar cred ca a fost prea dur atunci cand ia dat o palma lui Konan [ pure girl ] ;))
Si Itachi e prea copil asa [ adica nematurizat ] cand vine vorba de suparare ... sau dinastea . Bty , atept nextu >:D< ! Gambate ;))
Ja Ne !!!
"If I died in your arms
Would you then give me your love
Would you tell me that you need me
and that I was the one

Now there's nothing I can say to you
To make you feel the same way too
When you walk away I just want to die
And I try not to break down and cry"



#8
Mai rau ca la balamuc

Dimineata veni foarte repede, spre nefericirea mea si a iubitului meu, Itachi, la care veneam in fiecare noapte. Vorbeam pana tarziu sau faceam dragoste, dar avand grija sa nu facem prea mult zgomot si sa trezim tot sediul. Pana acum m-am simtit de 4 ori cidar, cand faceam dragoste cu el, dar poate pana m-am obisnuit cu corpul sau tanar si pur. Lumina difuza intra pe fereastra din camera, trezindu-ma. Nu cred ca lumina ma trezise, altceva ma trezise. Aud un poc infundat, urmat de niste mormaieli joase. Imi ridic incet capul de pe patratelele brunetului si il privesc adormita. Acesta dormea pe spate, cu capul intors spre partea dreapta. Avea buzele intredeschise, respirand pe gura. Cateva suvite negre ca abisul, erau pe gatul sau ferm si puternic, dar fragil in acelasi timp. Mana dreapta era la cativa centimetri de fata. Mana lui stanga era pe spatele meu, fiindca am adormit sub atingerile sale calde si blande. Vreau sa-mi pun capul la loc, dar am auzit un zgomot infundat de... glas?
Cine in morti masi s-a trezit cu fata la cearceaf si acum nu ma lasa sa dorm? Ma ridic cu grija din pat, sa nu-l trezesc pe adolescent si incep sa ma imbrac, in cea mai mare linistite. Dupa ce imi aranjez parul, ies din camera lui, dar cu grija sa nu ma vada careva, de unde ies. Ma indrept spre sufragerie de unde se auzeau tipete si injuraturi. Intru in incapere si imi pica fata de un metru. Hidan il alerga cu coasa pe Yabun, ca i-a furat din salam. Darama totul in cale si facea mult zgomot. Langa mine veni Deidara - somnabul - Sasori - nervos, ca l-a deranjat de la papusile sale - si pe Kakuzu - ca l-a trezit din somn si visa ca inota intr-un ocean de bani...
- Fututi motanul mati! Da-mi inapoi salamul! Tipa albiciosul si dadu cu coasa.
Motanasul sari la mine in brate, cautand protectie si daca nu ma lasam jos, prostia aia de coasa, imi lua gatul. Coada se opri in trupul de papusa a lui Sasori. Acesta incepu sa-l injure si scoase coasa, pe care o arunca pe geam - bravo Sasori, "te iubesc" - si incepu sa il alerge, pentru al ucide. Daca ar putea, i-as multumi toata viata mea. Intre timp veni si idiotul de Pein si Itachi-kun. Ii zambesc usor si ii dau pisicul, stapanului sau. Acesta murmura un multumesc din inima si imi facu cu ochiul.
- Uchiha! Da-mi salamul! Tipa Hidan, in timp ce era strans de gat de papusa.
- Ce salam sa-ti dau, idiotule? De fapt de unde dracu sa-l scot? Din cur? Tu esti nebun, strigoiule! Striga la imputila, brunetul si ii intoarse spatele, indreptandu-se spre camera sa.
Strigoiul reusi sa scape - nu stiu cum - si scoase un cutit din pantaloni si se indrepta spre adolescent pentru al ucide. Ii pun piedica zombiului si acesta pica si cutitul ii se infipse in frunte. Arata atat de straniu cu cutitul infipt in cap, incat ma infiora pana in firul de par. Ma mir ca nu moare, dar ce pot sa cer de la un mort-viu. Vreau sa ma indrept spre camera mea, dar Pein - vad ca si-a miscat curul ala imputit afara din birou - ma opreste si ma trage in camera lui. Ma tranteste pe pat si se pune peste mine. Imi spune ca de mult nu am fost a lui si imi ridica fusta. Incep sa ma zbat si cand vreau sa stig, imi dadu un pumn de imi umfla obrazul stang si imi sparse gura si nasul. Imi rupse fara nici un efort chiloti si apoi isi baga barbatia in mine.
Imi musc buza pana dau de sange si imi arcuiesc spatele de durere. Liderul incepu sa faca miscari de du-te-vino, repezi, provocandu-mi dureri mari. Acesta gafaia si gemea usor din cauza placeri pe care o simtea, pe cand eu, plangeam de durere si de scarba pe care o aveam fata de mine si de el. Dupa o ora de tortura, simt ceva ciudat in interiorul meu. Aceeasi senzatie pe care am avut-o, cand am facut-o prima data cu Itachi. Senzatile sunt la fel deci cei doi si-au dat drumul in mine? Nu, nu este adevarat. Incep sa plang de descoperirea facuta. Doamne voi deveni mama, dar cine era tatal? Pein sau Itachi?
Sunt apucata de maini si ridicata din pat. Sunt aruncata pe coridor, lovindu-ma de un perete si pierzandu-mi cunostinta. Sasori care trecu pe acolo, vede scena cum sunt aruncata si pereche si pic apoi pe jos. Dupa ce usa s-a inchis, veni la corpul meu incostient si imi lua corpul in brate, ducandu-l in camera lui. Dormitorului visiniului, semana ca un atelier micut de papusi. Ma puse usor pe patul sau si incepu sa-mi ingrijeasca. Cand imi ridica bluza in sus, observa ceva ciudat si imi pipai pantecul. Acesta era un pic plin si tare, parca ar proteja ceva in interior. Ceva pretion. Buzele barbatului formara un zambet mirat si apoi ies din camera. Incepu sa-l caute pe Itachi prin sediu si il gasi in fata cameri lui Hidan, cum dadea pumni in usa, sa-i deschida si sa-i dea pisicul.
- Mai intai sa-mi secuperez salamul si apoi iti dau ce mai ramane din el! Fie slava lui Jashin-sama! Tipa creierul ala afumat, enervandu-l pe brunet.
- Tu ai vrut-o, cretimosule! Tipa Itachi si dadu un picior zdravan de puse la pamant usa.
Intra in camera lui Hidan, ii facu cadou zombiului un katon de toata frumusetea, de il expedie pe geam. Isi lua pisicul si il verifica ca nu cumva sa fie taiat si nu era. Ofta usurat si spuse, ca aici este mai rau ca la balamuc. Sasori incuviinta din cap si apoi ii sopti in ureche, ca sunt insarcinata. Aceasta incremeni si apoi se enerva rapid. Veni in camera lui Sasori si dadu cu usa in perete, trezindu-ma din visare. Sar ca arsa, privind buimaca in jurul meu, inainte sa-mi focalizez privirea pe el. Imi plec capul si incep sa plang cu lacrimi amare si de ciuda, ca i-am permis lui Pein sa-si bata joc de mine.
- Al cui este copilul? Ma intreba pe un ton rece si distant, lasandu-ma muta.
Despre ce copil vorbeste? Si de ce eram in camera lui Sasori? Visiniul veni rapid si imi spuse ca sunt insarcinata, dar nu stie in cate luni sunt. Raman uimita. Eu? Mama? Sunt prea tanara pentru a fi mama si in plus, nu-mi plac bebelusi.
- Konan al cui este copilul? Marai din nou, Itachi, bagand si mai mult spaima in mine.
- Ori al tau ori al lui Pein, soptesc, privindu-i ochii sai furiosi.
- Sunt prea tanar pentru a avea un copil si nu sunt inca copentent pentru a concepe unul si il plus tu ai petrecut mai mult timp cu Pein, decat cu mine. Nu-i al meu copilul, fiindca copilul meu, nu-l voi concepe cu o curva, tipa adolescentul, lasandu-ma muta de uimire.
- Bine, Uchiha. Oricum nu voi pastra copilul. Il voi naste departe de toti si daca are ceva de la tine, ochi negri sau par negru, il voi parasi in padure si daca este fata, o voi arunca intr-o prapastie. Nu eu voi avea moartea copilului pe constinta, ci tu, am tipat la el, nervoasa si am parasit camera.
Dracu sa va ia pe toti! De ce in p*** mea nu am plecat cu Jirayia in Konoha, cand am avut ocazia si acolo poate imi gaseam dragostea vieti mele? Dar nu, a trebuit sa fac pe grozava si sa raman in cocina asta, in care este mai rau ca la balamuc. Cred ca acolo sunt oameni mai normali decat specimenele astea din aceasta cocina...

Sunt focuri care ard in noapte
Sunt departari ce par aproape.
Sunt focuri care nu se sting.
Sunt inimi tari care inving...
[Imagine: opus.jpg?t=1332600540]
If I can't move Heaven, I'll raise Hell... - Sebastian Morgenstern (The mortal instruments)
Perfect enemyMy fan fic blog[Imagine: chibi_4003.gif]Yo man, chibi Manu^.^

#9
Saraca Konan ! Prostul de Uchiha mertita o bataie :)) . Si Pein la fel . Da mi-a placut capitolul . Ador cum scrii ! Actiunea nu a fost grabita .Descriere ai avut . Greseli de tastare nu am vazut , nu ca m-as fii uitat . Dialogul a fost bun . :x Ce nesimtit a fost Pein cand a dat in Konan [ urat ] . Itachi la fel . Oare chiar va trebuie sa plece ? :( Cu copilul acela . Saracul oare ce se va intampla cu el ? Si da mi-a placut la nebunieee capitolul . Grabeste-te cu ele .Daca va da peste mine o masina ? A ? Si voi muri . Cine iti va mai citii capodopera ? Ca eu una nu voi mai putea .
God !
P.S : Astept next-u !! Bafta si spor la scris ! ;;)
"If I died in your arms
Would you then give me your love
Would you tell me that you need me
and that I was the one

Now there's nothing I can say to you
To make you feel the same way too
When you walk away I just want to die
And I try not to break down and cry"



#10
Am venit cu nextul si sper sa am mai mult de un coment. Lenosilor!



Satul de gheata

Mergeam cu greu in zapada mare pana la genunchi mei si alba, de ma dureau ochii. Strangeam pe langa trup, pelerina mea neagra, pe care Pein m-a rugat s-o port. Trecusera aproape doua luni de cand am pornit la drum si pantecul meu incepu sa mi se vada. Slab, dar se vedea umflatura in partea de jos, daca purtam haine pe corp. Parul imi crescuse putin, acum imi trecea putin de umeri cu cativa centimetri. Aveam cearcane sub ochi si eram supta la fata, aratand ca un mort-viu. Trebuia sa ajung in Satul de Gheata, inainte sa se intunece. Bebelusul din pantecul meu, ma seca de puteri. Te urasc! Te urasc! Te urasc! De ce a trebuit sa vi pe lume si sa-mi complici existenta? De ce? De ce nu am putut ramane la Sediu? Fiindca sunt insarcinata cu un copil, pe care nu il doresc. Din cauza lui am plecat de langa persoana pe care o iubesc enorm si casa mea. Inima mea deveni din gheata si toate sentimentele mele de iubire si dragoste, le-am inchis in fundul minti mele, intr-o temnita intunecoasa si rece.
Dupa trei ore petrecute in gerul naprasnic, am vazut Satul ascuns in Gheata. Casutele erau puse pe platoru micute, care serveau drept curti si aceste casute inconjurau ca niste paznici, un platou mare, unde se afla hanuri, magazine, sere si cateva blocuri. Urc cu greu scarile de gheata si deodata genunchi mi-au cedat si am picat. Totul se intuneca in fata ochiilor...
Simt in aer un miros usor de condimente. Deschid cu greu pleoapele grele si privesc tavanul de scanduri de brad. Vreau sa ma ridic, dar eram ametita si capul imi vajia, parca m-as fi invartit foarte foarte mult. Pana la urma ma ridic in fund si ma uit in jurul meu. Camera era perfect patrata si nu avea multe lucruri in ea. Era un pat, in care stateam eu, o masa cu un scaun si un semineu din piatra de rau, in care ardea un foc vesel si langa se afla un leagan. In leagan se afla o femeie invarsta, care tricota si ingana linistita o melodie lina si de leagan. Purtam o camasa alba de noapte, larga, care ma facu sa-mi pipaiesc burta. Copilul acela blestemat se afla acolo, in pantecul meu. De ce nu ai iesit din mine, in acel ger cumplit? De ce ma chinui, prin tinerea mea departe de persoana pe care o iubesc din suflet? Ridic un pumn si vreau sa ma lovesc in pantec, ca poate asa v-a iesi copilul, dar...
- De ce vrei sa omori o viata nevinovata? Ma intreba batrana, care se misca surprinzator de iute si imi prinse mana.
- Fiindca il urasc! El ma tine departe de persoana iubita! Tip, varsand lacrimi de durere.
- Un copil nu-l poti ura, doar iubi. Chiar daca a gresit, el sau ea este sange din sangele tau, carne din carnea ta, trup din trupul tau si suflet din sufletul tau. Si in plus, sti daca este fetita sau baietel, pruncul din pantecul tau?
- Nu si nici nu-l vreau...
- Tatal copilului nu-l vrea sau nu sti cine e tatal copilului?
- Nu il stiu. Sunt doi. Unul care il iubesc si altul pe care il urasc.
- Fetito, tata pot sa fie si o mie de barbati, dar mama e una singura, si in plus, ai cine sa-ti dea la batranete o cana cu apa, cand abia te mai misti din pat, imi spuse batrana, care imi schimba radical gandirea in privinta copilului din pantecul meu.
Am inceput sa imi mangai pantecul meu, gandindu-ma la un nume pentru baiat. I-as pune numele de Yun, dar daca e fata? Nu! Nu v-a fi fata, v-a fi baiat...
Au trecut cinci luni, decat eu statam la Yuni. Pantecul meu era urias si copilasul incepu acum doua luni sa se miste. Era destul de ciudat, fiindca cand ma gandeam la Itachi-kun, pruncul incepea sa devina agitat, iar cand mi-l aminteam rar pe idiotul de Pein, copilasul devenea foarte nemiscat, incat ma baga in sperieti. Stateam cu batranica de vorba, cand simt ceva ud pe pantaloni. Mi s-a rupt apa. Ii spun alarmata femeii si aceasta imi rupe pantaloni si ma intinde pe spate, cu picioarele cracanate.
- Impinge Konan, cu forta! tipa ea la mine.
Durerea era asa de mare, incat nu o puteam descrie in cuvinte. Parca cineva incerca sa imi scoata inima din piept cu o lingura tocita si ruginita. Strangeam mainile in pumni, bagandu-mi in carne, unghiile neinglijite si mici. Ochii imi erau inundati de lacrimi. Lacrimi amare si tematoare, ca nu cumva sa fie copilul criminalului de Pein. Femeia tipa sa imping mai cu forta, dar de unde. Pana la urma am reusit si aud un "Ua! Ua!Ua!", putin ragusit si foarte puternic. Era baiat! am nascut un baiat! Dar al cui era baiatul? Al lui Itachi sau a lui Pein? Batranica imi distruse dilema aceasta punandu-mi in brate un ghemotoc de... fetita? Am nascut o fetita? Am nascut o fetita!
- E asa... ireala, tot ce am putut sa soptesc, privind fetisoara adormita a pruncului meu.
Era invelita intr-un prosop curat si vad ca avea parul... negru? Era copilul lui Itachi! Era al scumpului meu Itachi. Dar oricum nu ma voi bucura de ea, fiindca o voi lasa aici la Yuni. Ea ii v-a fi mama. Vreau sa inting pruncul spre femeie si ii spun decizia mea, dar batrana se prefacu ca nu ma aude. Am oftat dezamagita. Trebuia s-o omor, chiar daca nu vroiam asta, sa fiu numita criminala ca am luat viata unui suflet nevinovat si fara aparare. Deodata fetita incepu sa planga si eu nu stiam ce sa ii fac. Ceva ajutor... Veni femeia alarmata ca am ranit copilul, dar se linisti rapid, dandu-mi indicati ca ii foame si ar trebui sa ii dau sa suga piept. Eu?! Ma uit buimaca la femeie, dar imi dau imediat seama ce a vrut sa imi spuna. Imi scot o mana prin maneca bluzei si o ridic. O pun pe fetita la sanul descoperit si aceasta incepu sa ma suga. Senzatia era mult mai diferita fata de cea din timpul actului cu brunetelul meu. Aceasta era unica, era mult mai speciala. Era un moment de mama-copil si unic. Dupa ce s-a saturat de lapte, am inceput sa ma gandesc la un nume pentru fetita. Prima data am vrut sa ii spun numele batranei, Yuni, care insemna "cea ocrotitoare", dar nu era bine ca un copil sa aiba acelasi nume cu un adult, ca poate avea un destin tragic. M-am gandit un pic si i-am gasit numele. Yune sau "stapana focului".
Abia mi-am ridicat in fund cu greu, fiind inca slabita de la nastere si m-am indreptat spre camera mea. Acolo vad langa patul meu, un leagan, unde o pun pe Yune, care se misca rapid, cand am lasat-o din brate. Pa pun pe pat si adorm, privind-o pe fetita mea... a mea si a lui Itachi. Nu! Itachi nu a vrut-o! E doar a mea si nu o impart cu nimeni, absolut nimeni. Nu o voi abandona orice ar fi, dar cum il voi minti pe Pein ca nu-i copilul meu? Oare v-a vedea asemanarea dintre mine, ea si Itachi sau este mai chior decat un liliac? Sa sper ca este mai chior decat un liliac, ca sa-mi cresc fiica langa mine. Oare cum v-a reactiona Itachi cand v-a afla ca fetita e si copilul lui? Stai asa! Am spus ca nu o impart cu nimeni! Deci si prin urmare, ma doare in turturul de gheata de la stresina pusa la cabana din varful muntelui de gheata, pentru observatie. Acolo ma doare de pararile domnului Uchiha Itachi alias cel mai melodramatic, idiot, nesuferit, nepasator si porcos, al carui nume tradus este o nevastuica constipata. Yune e doar a mea si voi lupta pentru ea, chiar si cu Dumnezeu insasi si voi castiga...

Sunt focuri care ard in noapte
Sunt departari ce par aproape.
Sunt focuri care nu se sting.
Sunt inimi tari care inving...
[Imagine: opus.jpg?t=1332600540]
If I can't move Heaven, I'll raise Hell... - Sebastian Morgenstern (The mortal instruments)
Perfect enemyMy fan fic blog[Imagine: chibi_4003.gif]Yo man, chibi Manu^.^



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Naruto]  Can you hold my hand I: Forever alone ^Ciresica^ 39 27.473 30-09-2012, 05:56 PM
Ultimul răspuns: ~*Fallen* ~* Angel*~
  A gift forever ... sakura_sasuke 3 3.104 03-12-2011, 11:02 AM
Ultimul răspuns: Flash
  Learning how to love (yaoi + 18 by Kayla. & Bl forever) Kayla. 22 10.955 07-08-2011, 07:39 PM
Ultimul răspuns: HanniGram
  Love forever alice99 7 4.218 24-07-2011, 05:50 PM
Ultimul răspuns: Miranda.
  I walk forever Mada Shine 3 3.126 23-07-2011, 06:28 PM
Ultimul răspuns: Miranda.
  We will still be friends forever despite difficulties •нąкü• 100 46.783 18-07-2011, 03:20 PM
Ultimul răspuns: Mùsè
  Rasarit patat cu sange albastru [yaoi by Akadella & BL Forever] akadella 4 3.538 30-08-2010, 02:23 PM
Ultimul răspuns: Mitsukai Yoru
  Lost forever, Love me beat Crazy Person 9 5.581 23-02-2010, 10:03 PM
Ultimul răspuns: Crazy Person
  KS- Samy si Lily- BSF (Best sisters forever) aoixtenshi 10 8.367 19-11-2008, 10:01 PM
Ultimul răspuns: aoixtenshi


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)