Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Ingerul negru ( Sakura )

#8
Ia uite ca am venit si cu cap 8..sper sa va placa…asa ca spor la citit!



Cap. 8 : Un mic ajutor nu strica niciodata.



Inca o zi se ivi peste satul Frunza.Din nou satenii se trezeau la viata pentru a-si incepe treburile.Nici animalele si nici natura nu lipseau,si ele se trezeau incetu cu incetu.
Rozalia era deja treaza si se uita de pe balcon cu privirea tinta la ciresul din fata ei.Statea cu mainele incrucisate si cu barbia pe ele.Dar privirea ei era una pierduta,era undeva departe si se gandea la ceva anume.Statu-se asa cam vreo 10 minute pana cand egoul ei ii spuse ca ar cam trebui sa plece catre academie.Zis si facut,rozalia pleca catre scoala fara sa mai manace nimic pentru ca avea un gol in stomac ce nu prea ii dadea voie sa bage nimic in gura din cauza ca se gandea in continuu la acel spectacol ce va trebui sa il sustina.Mii si mii de intrebari ii rascoleau mintea.Ii era teama,nu stia daca se va descurca,spera din tot sufletul ca totul sa iasa bine.
In drumul ei se intalni cu Ten Ten,Lee si Neji.Toti 4 discutau aprins despre concert si isi dadeau cu parerea despre diferite chestii legate de organizare si decor.Astfel rozalia se mai linisti,uitand pentru un moment grijile ce pusesera stapanire pe mintea ei.
Ajunsi la scoala se intalnira cu toti (Naruto,Sasuke,Hinata,Kiba,etc...) si au pornit catre locul de antrenament pentru ora cu Anko.Fiecare elev se potoli din vorbit atunci cand Anko isi facuse aparitia dintr-un nor de fum cenusiu.
-Buna ziua viermilor! spuse pe un ton aspru Anko.
-Buna ziua Anko-sensei! spusesera elevi.
-Nu stati si duceti-va la trunchiurile voastre de copaci si reluati antrenamentul de data trecuta.Hai mai repede maimutelor! spuse dintr-o rasuflare satena.
-Sakura vino putin! spuse Anko.
-Da Anko-sensei,ce este? o intreba fata.
-Sakura tu deja ai terminat antrenamentul de data trecuta asa ca ai sa ai unul mai special. ii spuse Anko siret.
"Sa vad cum mai faci fata la asta domnisoara! Nimeni nu ma intrece pe mine! Habar n-am cum ai reusit sa dobori acea piatra dintr-o lovitura,nici eu nu pot dar lasa ca la asta sunt sigura ca nu mai poti." gandi Anko geloasa pe rozalie.Normal ar fi fost ca senseii sa nu fie gelosi pe puterile elevilor sai dar Anko este o fire dificila,greu de inteles,orgolioasa si de aceea se compoarta in acest fel.
O lua pe rozalie de umar si o duse in partea opusa locului de antrenament unde ceilalti inca dadeau cu pumni in busteni.
-Vreau sa urci in acel copac folosindu-te doar de maini si nimic alt ceva.Aici trebuie sa ai o stabilitate a cheakrai extrem de buna.Sa ma anunti cand ai terminat! spuse satena si imediat pleca catre ceilalti zambind victorioasa fiind sigura ca rozalia nu va putea sa urce in acel copac.
"Ha ha! Acum sa te vad fetit-o.Poate ai reusit data trecuta dar acum nu ai cum,daca nu am reusit eu dapoi tu." gandi Anko.
Sakura isi impreuna palmele si se concentra.Mintea ei era cuprinsa de o liniste profunda.In jurul mainilor rozaliei a inceput sa isi faca aparitia o cheakra de un alb pur.Cheakra se unduia dupa forma palmelor si incepea sa fie din ce in ce mai alba.
In timp ce Sakura se concentra asupra cheakrai ei,in partea cealalta a terenului Sasuke se intreba ce fel de proba primi-se rozalia.Brunetul deja terminase cu busteanul sau ce acum era faramitat in mai multe bucati si trecu-se si el la bolovani.In timp ce Uchiha dadea cu pumnii in piatra,mii si mii de intrebari,de nelamuriri si de controverse se zbateau in mintea lui.Parca nimic nu isi mai are locul ce il avea odinioara.Totul era intr-o dezordine si comfuzie totala in mintea brunetului.Nu stia ce simtea in acel moment.Oare era un sentiment nou ce ii cuprinse inima si mintea? Aceasta intrebare il tot macina.Isi aduse aminte ca mai intalni-se acel sentiment cand era alaturi de familia sa.Dar nu traise mult cu acea emotie in inima pentru ca fratele sau,Itachi,distruse clanul vrand sa isi testeze puterile.Dar din nou,dupa atatia ani,sentimentul prindea din nou radacini in inima brunetului.Inca nu era total sigur pe cea ce era acum in sufletul sau dar un singur lucru stia sigur : ca trebuia sa isi duca la bun sfarsit razbunarea sa orice s-ar intampla si nimeni si nimic nu il va impiedica.
Mai multi elevi printre care si Neji,Lee,Ten Ten,Kiba,Hinata si Shino trecusera deja la bolovani,numai Naruto se mai chinuia cu busteanul sau.Se vedea pe fata lui ca era extenuat si pumni ii sangerau dar nici ca vroia sa se dea batut.Asa ca continua din nou si din nou sa dea cu pumnii in acel bustean ce era pe jumatate zdrobit din cauza nenumaratelor lovituri primite de la blond.
Sakura puse mainile pe copacul batran,isi facu putin avant cu ajutorul picioarelor si...reusi-se sa se catere numai in maini pe copac.Dar facu-se doar cativa centrimetri si...poc...cazu-se dar fusese pe faza asa ca ateriza in picioare.Toti elevi s-au intors sa vada ce facuse rozalia.Pe fata lui Anko aparu-se un zambet viclean si ochii ii scanteiau de bucurie pentru ca rozalia nu reusi-se.Dar Sakura nu se dadu-se batuta asa ca incerca din nou.Si urca acum pe copac ceva mai mult ca daca trecuta dar...poc...din nou…rozalia era in picioare si gafaia intr-un ritm alert.Isi puse in minte sa nu renunte asa ca incerca-se pentru a 3 oara.Isi impreuna din nou mainile si simti cheakra invaluind-ui mainile fine.Puse palmele pe arbore,isi facu un mic avant cu ajutorul membrelor inferioare si se catara-se in maini pe acel copac mare si batran.Merse un metru,2,3,4...pana cand ajunse in varful copacului.Se aseza pe creanga cea mai apropiata de ea pentru a-si trage sufletul si striga :
-Anko-sensei e destul de sus? o intreba aceasta in timp ce ii face cu mana pentru a o putea vedea.
Satena ramase in cremenita la fel si elevi.Nimeni nu scoatea nici o vorba parca nu mai respirau.Anko isi reveni din acel soc si ii spune rozaliei :
-Bravo Sakura! Maimutelor sa luati exemplu de la ea! spuse satena.Dintr-un motiv anume ii trecuse acea invidie ce i-o purta Sakurei si acum chiar o admira pentru puterile ei.
Fata simtea ca devenise rosie din cauza spuselor lui Anko dar si din cauza ochilor ce erau atintiti catre ea.A facut un salt de pe creanga pomului si a aterizat in picioare.Facu-se abia un pas de langa copac si deja o durere cumplita pusese stapanire pe bratele ei.Parca nu si le mai simtea ca si cum 1000 de cutite erau infipte in ele.O durere atroce ce nu ii dadea pace.A cazut in genunchi din cauza dureri si fara sa se mai controleze a tipat cat a tinut-o gura.
Imediat Anko si ceilalti elevi s-au strans in jurul copilei.Bratele ii atarnau inerte pe langa corp si durerea crestea cu fiecare secunda.
-Dati-va la o parte mucosilor! tipa satena ca sa se faca auzita.
O intinse pe iarba moale si ii controla fiecare centimetru al mainilor.Din cand in cand mai apusa pe un tendon al unei maini si de fiecare data rozalia scotea cate un tipat de durere.Pana la urma Anko zise :
-Cineva sa o duca cat de repede poate la infirmerie! Sasuke tu esti cel mai rapid asa ca dute! spuse satena destul de ingrijorata.
Brunetul o lua in bratele sale puternice si imediat prinse o viteza uimitoare lasand in urma sa numai praf.In timp ce se afla-se in bretele brunetului lesina-se din pricina dureri ingrozitoare.Imediat a ajuns in fata infirmeriei si Sasuke nu mai batu-se la usa ci pur si simplu o dadu la o parte cu piciorul.
Catre ei se indreptau grabite 2 asistente.Sasuke le-a povestit ce se intampla-se iar asistentele l-au indemnat pe Uchiha sa se duca la ore ca ele sa abia grija de fata.
Cele 2 asistente se agitau prin preajma ei.Sakura inca era lesinata si nici durerea nu ii se mai reduse.Avea mainile bandajate pana la coate.Acum cele 2 asitente foloseau cheakra vindecatoare pe ambele brate bandajate.
Un sunet strident se auzi pe holurile scolii cea ce prevestea ca ora se termina-se.La usa infirmeriei isi facura aparitia prieteni Sakurei printre care si cei din trupa.Toti erau incordati pentru ca nu stiau ce pati-se rozalia.Ce oare ii generase acea durere?O intrebare ce isi are cu greu un raspuns concret.
Dintr-un nor de fum isi facu aparitia Kakashi dar nu avuse-se timp sa intrebe nimic pentru ca usa de la infirmerie se deschise si una dintre asistente isi facu aparitia.Toti asteptau cu respiratia intre taiata sa vada ce a patit copila.
-Se pare ca Sakura si-a consumat prea multa cheakra si in plus acel test a fost mult prea mult pentru mainile ei.Daca mai incerca o data si-ar fi putut faramita bratele.Ii trebuie doar putina odihna si va putea reveni la normal cat de curand posibil.Si nu as vrea ca vre unul dintre voi sa o deran... .Dar asistenta se opri din vorbit cand o vazu pe rozalie in pragul usii sprijinindu-se de ea (de usa nu de asitenta) .
-Domnisoara Sakura treci imediat in pat.Esti mult prea extenuata.Aproape ca ti-ai consumat toata cheakra.Asa ca... .Dar din nou asistenta fusese intreruptata de catre fata.
-Ma simt bine...doar ca imi simt putin mainile amortie,atata tot nimic mai mult,nu-i mare tragedie. spune aceasta cu o voce destul de slabita.
-Dar iti trebuie odihna! spuse exasperata asistenta.
-Ma simt bine intelegeti! Acum as vrea sa plec.Multumesc pentru ingrijiri.La revedere! spune Sakura si imediat pleca-se de acolo.
Toti au urmat-o fara sa spuna vre un cuvant dar Naruto nu putu-se sa reziste si ii spune :
-Sakura te simti bine? Si totusi unde te duci? o intreba blondul putin mirat.
-Sunt bine Naruto si acum ma duc putin afara pentru ca vreau sa iau o gura de aer prospat. spune aceasta in timp ce mergea catre o banca din fata scoli.
S-a asezat acolo fiind urmata de catre prieteni ei si de catre Kakashi.
-Sakura vreau sa imi spui daca te simti bine pentru ca maine avem niste antrenamente mai dure! spuse Kakashi serios.
-Da Kakashi-sensei ma simt bine ,nu va faceti griji! ii spune adolescenta cu un mic zambet pe buze.
-Bine atunci!Echipa 7 ne vedem maine la Cascada Konohonda la 7 fix. spuse senseiul si dupa disparu intr-un nor de fum.
Acum toate privirile erau atintite catre fata.Nu prea se simtea in largul ei mai ales ca inca o dureau bratele.
"-Off..fato de ce nu ai ramas sa te ingrijeasca asistentele alea? Ha?" intreba egoul rozaliei.
"-Ma simt mai bine.Nu trebuie sa afle nimeni ca sunt Inger Negru si oricum nu vreau sa par slaba!" veni raspunsul Sakurei.
Egoul nu mai spuse nimic fiindca stia ca rozalia nu o va asculta.
-Sakura,stii ca astazi ar trebui sa avem prima noastra ora de repetiti dar daca nu te simti bine o putem amana pe alta data. spuse Ten Ten si in vocea ei se putea auzi ingrijorarea.
-Stai linistita Ten Ten,ma simt bine,nu am nimic. spune fata in timp ce se straduia sa zambeasca.
"Nu are nimic,se simte bine?! Se vede ca minte dar oare de ce minte? Sakura ce ascunzi? Ce secret ascunzi de noi?" gandi Sasuke in timp ce o examina pe rozalei.
-Deci ne vedem in sala ca sa incepem repetitiile? o intreba Hinata pe Sakura.
-Desigur! spune aceasta cu zambetul pe buze.
Imediat se suna-se de intrare asa ca copii s-au indreptat catre sala de cursuri.Era o harmalaie de nedescris in clasa cea ce inseamna ca profesorul inca nu ajunse.
Sakura,Naruto si Sasuke s-au asezat in banca lor asteptand sa inceapa ora.
In mai putin de 2 minute isi facu-se aparitia dintrun nor de fum,Iruka-sensei.Ii saluta politicos si isi incepu ora lui de Istorie a Konohondai.
"-Off! De ce numi trece durerea din maini?!" isi spuse in gand rozalia furioasa ca durerea inca mai exista in bratele ei.
"-Cand eu ti-am spus sa te duci inapoi la asistente...tu nu! E alta data sa ma asculti!" spuse egoul Sakurei dupa care isi puse mainile in san pentru a-si da un aer sfidator.
"-Mai taci! Nu faci alt ceva decat sa ma doara si mai tare! Nu ma ajuti deloc sa stii!" spuse rozalia hotarata.
In tot acest timp brunetul o privi pe Sakura cu coada ochiului.
"Oare ce sa intampla cu ea? Vad ca ii tremura mainile,inseamna ca inca o doare.Totusi de cand am vazut-o prima oara am stiu ca ascunde ceva : un secret mare.Dar oare ce?" gandi Sasuke in timp ce statea cu barbia sprijinita de maini,uitandu-se la rozalie cu coada ochiului.
Dupa cateva minute bune se suna in sfarsit.Acel sunet dorit de toti elevi se auzi pe holurile scoli.
Sakura impreuna cu Hinata si Ten Ten se dusera la prima lor ora de repetiti.Hokagele le dadu-se o sala goala unde puteau sa exerseze in liniste fara sa fie deranjati.Cand ajunsera fetele acolo i-au observat in fata usi si pe ceilalti coechipieri.Au intrat in sala si s-au facut comozi.Sala era foarte spatioasa cu 4 ferestre mari ce aveau draperii aurii,cu oglinzi pe peretii salii,fotolii mari si comfortabile si un casetofon mare.
-Pai ar trebui sa incepem repetitiile,nu? ii intreba rozalia pe ceilalti.
Toti au dat scurt din cap si au spus in cor : "Da!".Se apucara sa cante cantele compuse de Sakura.In intreaga incapere se auzeau vocile lor melodioase ce umpleau aerul cu note muzicale.Cantecele aveau ritmuri diferite,din cele mai lente dar si rapide.
Sakura era multumita de prestantia colegilor ei.Nu credea ca din prima zi vor canta asa de bine.Din sufletul ei disparu acea urma de indoiala pe care o avea.Acum era sigura pe ea si pe restul trupei.Totusi mai era mult de lucru,poate prea mult de lucru pentru niste copii de numai 14 ani.Dar Sakura stia ca daca va munci pe rupte va avea rezultatul asteptat.
Cantara timp de o ora fara oprire,pana la urma Sakura le spuse :
-Este de ajuns pentru astazi.Ati fost formidabili! spuse rozalia cu zambetul pe buze.
Toti ii raspunsera la zambet si plecara catre clasele lor.Rozalia,Hinata si Ten Ten s-au intors catre sala lor si deja de la numai 10 pasi se auzeau fel si fel de zgomote cea ce inseamna ca inca nu se suna-se de ora.
Sakura fusese asaltata de colegii ei pentru a afla cate ceva despre concert dar ea le spuse ca este secret si ca nu le va spune pentru ca le va strica supriza.Aceste fiind spuse,ea se aseza in banca alaturi de Naruto care acum discuta cu Kiba si Sasuke care statea ingandurat ca de obicei,cu capul sprijinit de maini.S-a asezat in mijloc si se gandea cum sa organizeze acel concert.Dar cineva o strigase cea ce o facu-se sa tresara si sa iasa din starea de gandire.
-Hei Sakura! spuse Ten Ten.Scuze de spieretura.Am vrut sa te intreb daca vii sambata seara la mine la petrecerea de ziua mea? spuse aceasta si ii facu cu ochiul.
-Sigur! spune fata in timp ce zambea gingas.
Urmatoarele 3 ore trecura repede fara macar sa fi simtit.Cand in sfarsit suna clopotelul care prevestea terminarea orelor,adolescenti s-au indreptat catre casele lor.
Pe drumul in spre casa mai ramasesera doar Sakura,Neji si Sasuke.Ca de obicei rozalia si Neji vorbeau diferite chestii dar brunetul nu prea particita la conversatia lor ci doar dadea din cap atunci cand era intrebat ceva.Copila ajunse in fata casei ei,si-a luat ramas bun de la baieti si a intrat in casa.
Sakura se duse imediat catre baie pentru a face un dus revigorant.Simti pe fiecare por al pieli ei apa calda si cristalina.Stropii de apa pura ii atingeau fata si cadeau tot mai jos pe corpul ei.Fiecare picatura o facea pe rozalie sa tremure de placere.Ii placea apa,chiar foarte mult,mai ales cand era calda.Dupa 15 minute,iesi din baie cu un prosop alb infasurat in jurul ei.
Dupa ce se uscase pe par se schimba in pijamaua ei.Era o rochie alba de matase,putin transparenta ce se mula perfect pe corpul ei fin.Era ora 18:00,rozalia statea intinsa pe patul ei mare din dormitor si se uita la televizor,cand se auzi soneria.Bona rozaliei se duse si deschise usa si se puteau auzi niste voci ce discutau intre ele.Dupa un minut se auzira 2 ciocanituri in usa dormitorului Sakurei.Aceasta deschise si constata ca in pragul usi era...Naruto.Acesta rosise instantaneu vazand-o pe Sakura in rochia de matase alba.
-Naruto,ce cauti aici? S-a intamplat ceva? spune fata putin speriata dar il pofteste pe blond inauntru.
-Pai...Sakura,as vrea sa iti cer un mic ajutor.Bine inteles daca vrei si daca nu voi intelege. spuse Naruto cu capul in jos.
-Naruto poti sa imi ceri orice nu ma supar ci ii face placere! spune rozalia cu zambetul pe buze in timp ce isi luase un halat tot alb si din matase pe ea.
-Super!Stiam ca ma pot baza pe tine!Stii as vrea sa ma ajuti sa imi canalizez cheakra mai bine ca sa pot dobora acel bustean o data pentru totdeauna. spuse blondul cu vocea hotarata.
-Bine Naruto te ajut cu placere! O sa mergem in spatele casei mele pentru antrenament.Doar astepta putin sa ma schimb,bine? ii spune fata blondului ce se uita cu admiratie la ea.
Acesta dadu din cap in semn ca "Da!" si pleca din camera pentru a o lasa sa se schimbe.In 5 minute era gata.Era imbracata intr-un kimono rosu cu un dragon negru desenat pe spate,cu manusile negre pe maini si cu sandalele ninja in picioare.L-a condus pe blond in spatele casei ei,unde avea terenul de antrenamente.
-Wow Sakura,ce mai gradina,daca o pot numi asa si ai o casa super mare si frumoasa si spatioasa... . dar Naruto fusese intrerupt de catre Sakura.
-Bine Naruto,multumesc dar casa mi-au lasat-o mostenire parinti mei dar nu ai venit sa imi admiri locuinta ci sa te antrenezi,nu? ii spune aceasta in timp ce isi puse mainile in san.
-Da,asa e,scuze Sakura! spuse blondul si lasa capul in jos.
-Nu-i nimic,deci sa incepem!In primul rand trebuie sa iti alungi orice gand din mintea ta,ca nimic sa nu te distraga de la concentrarea ta.Al-||-lea pas : trebuie sa iti canalizezi cheakra in maini.Al-|||-lea pas : trebuia sa iti pastrezi cheakra in maini,nu trebuie sa o risipesti,astfel ti-o vei pierde degeaba si vei fi slabit.Al-|V-lea pas : trebuie sa lovesti cu toata forta acel bustean.Deci doar atat,daca vrei iti pot arata.
Naruto arata putin comfunz asa ca ii spuse sa ii demonstreze cum se face.Fata s-a apropiat de un bustean si si-a aranjat manusile pe maini.A pus degetul aratator pe bustean si imediat mana fusese cuprinsa de o cheakra alba,orbitoare.A apasat putin degetul si busteanul se facu aschii.Blondul ramase uluit dar isi reveni repede si incerca si el sa doboare busteanul dar cu pumnul.
Sakura statea deoparte si ii mai dadea niste indicati din cand in cand blondului.El o asculta si progresa vazand cu ochiul.
Trecusera mai bine de 2 ore de cand Naruto tot dadea cu pumnul in bustean.Se vedea ca era extenuat si nici multa cheakra nu mai avea.Rozalia se hotarase sa il opresca cand busteanul se rupse in 2.
-Bravo Naruto,ai reusit! ii spune aceasta cu zambetul pe buze si imediat s-a dus la el pentru ca era pe punctul de a lesina.
-Da...asa e...multumesc Sakura...fara tine nu as fi reusit! spuse Naruto si lesina dar fata la prins de brate.
-Asta nu a depins de mine ci de tine Naruto.Progresezi in fiecare zi si cred ca vei ajunge un Hokage minunat. spuse rozalia si il mangaie pe Naruto pe parul lui blond precum soarele de pe cerul nesfarsit.
Sakura puse un brat de-al blondului pe umarul ei,facu niste semne cu mana si disparu intr-un nor de fum dens.Ajunse in fata casei lui Naruto.Aceasta intra in apartamentul blondului si il lasa pe patul lui.Ii vindeca ranile de la maini si pleca in spre casa ei.
Drumul rozaliei era luminat de catre mareata luna si de catre miile de stele lucitoare.Mergea incet pe drumurile Konohondai si privea cerul instelat.Stelele se oglindeau in ochii ei de smarald.O mica lacrima se prelinse incet pe fata fina dar imediat rozalia a sters-o.Nu dorea sa planga.Nu vroia sa para lasa sau slaba.Dar cateodata sufletul ii cerea sa faca asta desi nu il asculta niciodata.Cand isi amintea trecutul ei parca ceva cerea cu ardoare sa planga,sa verse acele picaturi sarate pe chipul ei firav.
Mainile inca o dureau.Acea durere nu ii dadea pace.Spera ca maine sa ii treaca durerea si sa se refaca.
"Sper sa imi treaca odata!" gandi rozalia furioasa pe durerea din bratele ei.
Ajunse in fata casei ei.Se opri ca sa priveasca ciresul mare.Ciresul acela ii amintea de unde provenea ea,de pe ce taram.Fusese plantat cand se nascuse ea de catre parinti ei.
Inchise ochii pentru o clipa si dupa intra in casa.Se duse sa se schimbe din nou in pijamale si se culca imediat pe patul ei mare si rotund.
Adormise imediat si intra in taramul viselor.Visa ca era din nou alaturi de parinti ei si nimeni si nimic nu putea sa ii desparta.Si-ar fi dorit din tot sufletul ca acel vis sa fie realitate.Dar asa ceva era imposibil.Visul e ceva frumos,minunat dar iti da sperante desarte.
Sakura nu isi dorea sa se trezesca din acel vis.Dorea sa dureze o eternitate.Pacat ca atunci cand va suna soneria ceasului acel vis va disparea,se va evapora.
Taramul viselor era ceva extraordinar unde cele mai ascunse fericiri ale noastre se implineau dar cand te trezeai totul se naruia si nimic din ce ai visat nu sa intamplat.
Ce pacat ca in luma reala nu este asa.



Scuze de intarziere...dar scoala..stii voi...sper sa va placa...si scuze daca mai am alte greseli..asa ca Bye!
I love colour blue ! :love:



Răspunsuri în acest subiect
Ingerul negru ( Sakura ) - de O@n@ - 15-08-2008, 11:21 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de O@n@ - 17-08-2008, 01:52 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de O@n@ - 26-08-2008, 06:49 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de O@n@ - 01-09-2008, 02:13 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de O@n@ - 10-09-2008, 12:06 AM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de O@n@ - 27-09-2008, 05:38 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de O@n@ - 01-11-2008, 09:15 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de O@n@ - 23-11-2008, 10:01 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de O@n@ - 12-12-2008, 08:34 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de denisa - 26-12-2008, 07:44 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de O@n@ - 01-01-2009, 06:27 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de O@n@ - 28-01-2009, 07:36 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de BlueGum - 12-02-2009, 11:33 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de O@n@ - 05-03-2009, 08:52 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Isis-Zeita iubirii - 09-04-2009, 08:23 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de O@n@ - 21-04-2010, 11:02 AM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Amelia - 06-05-2010, 04:53 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Savarina Ali - 17-05-2010, 09:43 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Sin - 22-05-2010, 12:07 PM
RE: Ingerul Negru(Sakura) - de O@n@ - 03-06-2010, 08:11 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Savarina Ali - 03-06-2010, 09:22 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Sin - 04-06-2010, 03:21 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de O@n@ - 20-06-2010, 07:10 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Savarina Ali - 20-06-2010, 09:13 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de O@n@ - 20-06-2010, 09:40 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Sin - 25-06-2010, 02:10 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de O@n@ - 07-07-2010, 02:38 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Sin - 07-07-2010, 03:53 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Shadow. - 07-07-2010, 04:21 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Fifilina - 07-07-2010, 04:22 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de O@n@ - 07-07-2010, 05:18 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Mădălina - 07-07-2010, 06:37 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Vernis - 07-07-2010, 11:28 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Jessi - 08-07-2010, 10:39 AM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de ~fl0@3e#de#c!3e$~ - 08-07-2010, 04:16 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Roney - 11-07-2010, 08:18 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de ~Ade~ - 20-07-2010, 02:54 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de O@n@ - 06-08-2010, 03:11 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Shadow. - 06-08-2010, 03:50 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Savarina Ali - 06-08-2010, 03:51 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Jessi - 10-08-2010, 04:41 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de lary-chan_sakura - 11-08-2010, 04:07 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Miranda. - 14-08-2010, 01:10 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Paty.Paty - 15-08-2010, 11:56 AM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Bloom. - 16-08-2010, 12:19 AM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Miranda. - 19-08-2010, 03:20 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de _Andreea_ - 19-08-2010, 08:50 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de O@n@ - 20-08-2010, 04:37 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Shadow. - 20-08-2010, 05:03 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Yin - 20-08-2010, 05:12 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Roney - 20-08-2010, 05:25 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Savarina Ali - 20-08-2010, 06:06 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de _Andreea_ - 20-08-2010, 06:29 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Isa-chan - 20-08-2010, 08:20 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Bloom. - 20-08-2010, 09:17 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de ~Ade~ - 21-08-2010, 02:47 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de O@n@ - 07-09-2010, 05:18 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Bloom. - 07-09-2010, 05:24 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Savarina Ali - 07-09-2010, 06:25 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Miranda. - 07-09-2010, 06:45 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de O@n@ - 09-09-2010, 09:03 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de O@n@ - 18-09-2010, 07:04 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Bloom. - 27-09-2010, 09:37 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de O@n@ - 01-10-2010, 02:14 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Savarina Ali - 01-10-2010, 05:59 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Debb.' - 01-10-2010, 08:32 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Marina. - 01-10-2010, 08:45 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Paty.Paty - 01-10-2010, 11:52 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Bloom. - 02-10-2010, 11:21 AM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de O@n@ - 05-11-2010, 01:42 AM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Savarina Ali - 05-11-2010, 07:42 AM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Assyria - 05-11-2010, 10:25 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Ele - 06-11-2010, 12:02 AM
RE: Ingerul negru - de Paty.Paty - 20-11-2010, 01:58 AM
RE: Ingerul negru - de O@n@ - 19-12-2010, 12:10 AM
RE: Ingerul negru - de Heaven - 19-12-2010, 03:09 AM
RE: Ingerul negru - de Marina. - 19-12-2010, 06:07 PM
RE: Ingerul negru ( Sakura ) - de Rose ^^ - 13-02-2011, 07:14 PM
RE: Ingerul negru ( Sakura ) - de Yin - 21-03-2011, 12:13 AM
RE: Ingerul negru ( Sakura ) - de Paty.Paty - 14-04-2011, 10:25 AM
RE: Ingerul negru ( Sakura ) - de Sayonara - 09-05-2011, 10:56 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Yaoi] Ingerul Negru si Trandafirul Mortii PervyTeoYaoi_Shinee 43 24.180 06-07-2013, 10:22 PM
Ultimul răspuns: Loli Ari
  [Naruto] Ingerul intunecat al vieti mele (sasusaku) natynaty 2 3.120 11-08-2012, 01:56 AM
Ultimul răspuns: pink.Ang3ll
  Elena ÅŸi Ordinul Negru Ayu.Lore 4 2.718 08-11-2011, 12:40 AM
Ultimul răspuns: Morèna
  Ingerul Negru si Trandafirul Mortii PervyTeoYaoi_Shinee 1 2.481 21-03-2011, 09:30 PM
Ultimul răspuns: PervyTeoYaoi_Shinee
  Aur Negru Eby 0 2.056 15-03-2011, 09:01 PM
Ultimul răspuns: Eby
  Glontul Negru Verrine 19 11.225 26-08-2010, 10:18 PM
Ultimul răspuns: Whisky
  Ingerul iubirii -Gravity sezonul 2 Argenta 13 10.903 16-08-2010, 01:57 PM
Ultimul răspuns: kame.
  Ingerul iadului destramat [+16] until_we_bleed 3 3.426 09-02-2010, 12:41 PM
Ultimul răspuns: Verrine
  Ingerul iubirii[gravitation] Argenta 58 40.267 01-08-2009, 03:32 PM
Ultimul răspuns: SoUl EaTeR
  Alb pe negru, negru pe alb... Robin 0 2.335 17-07-2009, 10:43 PM
Ultimul răspuns: Robin


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)