Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Ingerul negru ( Sakura )

#7
Hop ca am ajuns si la cap 7....sper sa va placa...spor la citit!



Cap.7 : O duminica plina de peripeti.



Zorii zilei se iveau incetu cu incetu peste satul adormit.Pasarile incepeau sa cante cantecul lor melodios,roua se asternu-se comfortabil pe petalele florilor,nori incepau sa se joace de-a prinselea pe cerul de un albastru pur.Era o zi superba de duminica.
Intr-o camera mare,dintr-un pat rotund acoperit cu asternuturi albe de matase se putea observa cum 2 ochi de un verde minunat se deschideau din cauza razelor de lumina ce isi facura loc prin draperiile balconului.Rozalia se ridica lenes din pat si se duse catre baie pentru a-si face siesta de dimineata.Dupa se imbraca intr-o rochie bleo scurta cu 2 taieturi pe picioare si cu beretele pe umeri.Imediat ce termina se duse catre bucatarie pentru a lua micul de jun.Ca de obicei doica o intampina cu zambetul pe buze.
Mykato era o batrana de 65 de ani,cu parul blond,cu ochii verde-albastrui,cu o fire blanda si cu o inima cat universul de mare.Ea era bona Sakurei de cand fata se nascu-se,avea grija de rozalie,tot ea ii oferea iubire,era ca o a 2 mama pentru Sakura.
Dupa ce termina de mancat,rozalia se hotara sa ii invite pe noi ei coechipieri de trupa pentru a mai vorbi de concert.Ii suna pe fiecare imparte pentru a le sugera sa se intalneasca la ea acasa.Bine inteles ca au acceptat bucurosi invitatia Sakurei mai ales baieti.
Mai era timp pana ce soseau invitati asa ca rozalia se hotara sa se uite la televizor.Se aseza comfortabil pe canapeaua din sufragerie si porni televizorul.Statu-se asa mai bine de o ora pana cand se auzira batai la usa.Se duse vesela si deschise usa.In pragul ei se aflau 9 persoane dintre care 4 fete si 5 baieti.Ii pofti inauntru si ii servii cu suc si prajituri.Totul decurgea excelent cu noii ei prieteni dar totusi afectiunea ei ii apartinea celorlalti prieteni adica : Naruto,Sasuke,Hinata,Kiba,Shino,Ten Ten,Neji si Lee,ei erau primi ce i-au oferit dragoste si de aceea nu-i putea uita pentru asta niciodata.
In timp ce degustau bucatele pregatite de catre bona rozalei,vorbira de organizarea concertului.Era foarte mult de munca mai ales ca fiecare dintre ei aveau scoala plus antrenamente.Trebuiau acum sa se imparta si pentru repetitii.Aveau putin timp pentru a se pregati asa ca fiecare minut era pretios.
Sakura le dadu-se la fiecare niste foi cu cantecele compuse de ea si le spuse tuturor :
-Acestea sunt cantecele ce noi le vom canta. spuse Sakura accentuand acel "noi" pentru ca stia ca nu toti din echipa aveau o voce buna.
-Stii Sakura ca eu..nu prea cant asa de bine. spuse Satoiky cu capul in jos.
-Nu este nimic.De asta sunt eu aici,pentru a va ajuta pe toti. spune fata cu un zambet pe chipul.
-Deci va trebui sa ne cautam o imbracaminte adecvata unui spectacol,nu? spunse Himika incantata la culme pentru ca ea iubea pur si simplu sa cumpere haine.
-Da,desigur. spune Sakura facand-ui cu ochiul.
-Yey! spune bucuroasa Himika in timp ce sarea in sus de bucurie.
Discutara aprins pe tema organizarii scenei de spectacol.Isi dadeau cu parerea ce sa adauge pentru ca spectacolul sa fie o reusita.
De obicei se aducea o cantareata sau cantaret din alte meleaguri pentru a le canta de ziua satului.Ei erau cei mai mici cantareti ce vor pune piciorul pe scena Konohondai.De aceea le era putin teama dar cu toti se incredeau in Sakura ca totul va iesi splendit.
Rozalia spera din tot sufletul sa iasa totul asa cum planuise dar stia ca 10 capete gandesc mai bine ca 1.Isi dadu-se seama ca avea alaturi de ea pe cei mai buni cantareti si dansatori din scoala.
Echipa era formata din 5 fete si 5 baieti ce vor face pereche intre ei.Sakura deja ii repartiza-se.Ea era cu Zig,un baiat energit,saritor,sufletist si tare amuzant ce te facea mereu sa zambesti.
A doua pereche era formata din Hinata si Satoiky,un baiat linistit,mai mereu cu capul in nori si era tare istet,avea niste ideei grozave pentru concert.
A treia pereche era alcatuita din Ten Ten si Tekin,un baiat descurcaret,distrat dar si drept cu cei din jur.
A patra echipa era formata din Yamiki,o fata sprintena,vesela dar ura sa ii se spuna ca era o fetita ceea ce o enerva cel mai mult ; si de Gany,un baiat ce iubea distractia,era mereu fericit si cu gandul numai la petreceri,cea ce il incata ca va tine un concert alaturi de ceilalti.
Si ultima pereche era formata din Himika,o fata ce iubea efectiv iesiriele in sat,cumparaturile si distractia ; si de Tin,un baiat mai retras,misterios dar era si tare inventiv.
Acestea erau echipele.Fiecare dintre ei va canta in timp ce va dansa alaturi de partenerul sau.
Mai vorbira timp de vreo 2 ore dupa care fiecare se gandi sa se dupa acasa la el.Isi luara la revedere de la Sakura si au plecat cu toti.
Fiindca nu avea ce face,rozalia ii spune bonei ca pleaca sa se scalde in mare.Zis si facut,imediat rozalia isi lua costumul de baie alb ce ii scotea corpul ei perfect in evidenta si pe deasupra isi lua o rochie scurta de culoare alba cu mici motive florale pe ea ce aveau diferite culori si incalta niste sandale tot albe si porni prin aglomeratele strazi ale satului Frunza.
Privea cu admiratie satul.O incanta faptul ca traia aici,era extrem de fericita ca totul decurgea bine si ca se intelegea bine cu toata lumea,e aproape toata lumea,in afara de Ino.Dar fiindca fata era cu mintea plina de ganduri nu vazut peste cine dadu asa ca se trezi pe jos.Isi indrepta privirea catre 3 persoane.Erau nimeni alti decat Naruto,Kiba cu al lui caine Akamaru si Neji.Imediat simti cum cineva o ridica si observa ca acel cineva era Neji.I-a multumit si a observat ca Naruto avea un zambet larg pe chipul lui vesel si ii se adresa fetei :
-Ce faci Sakura? Nu vrei sa vii cu noi la inotat in mare? spune blondul plin de sperante.
-Chiar intra colo ma indreptam. spune copila cu un zambet bland pe chip.
-Super,deci vii cu noi,nu? spune Kiba si Akamaru latra.
-Sigur! spun rozalia repede.
-Haideti atunci! spune si Neji.
Drumul nu dura mult,aproximativ 15 minute dar au discutat diverse lucruri asa ca nu aveau cum sa se plictiseasca.
Cand au ajuns acolo Naruto,Kiba si Akamaru au zbugit-o efectiv spre mare.Isi dadura hainele jos in timp ce alergau si imediat au sarit in apa.Numai Sakura si cu Neji au ramas acolo admirand privelistea incantatoare.
Valurile marii se loveau de stancile colturoase,nisipul fierbinte se bronza la soare,pescarusii isi cautau hrana pentru a-si potoli foamea si ce era cel mai bine era ca nu mai era nimeni in afara de ei pe aceea fasie de plaja.
-Si ce spui,iti place? ii spuse Neji mereu amabil.
-Desigur! Imi place la nebunie.Abia astept sa inot. spune fata bucuroasa si imediat cobora acea panta in spre nisipul fin.
Coborara panata si rozalia simti briza sarata a marii magaind-ui suvitele de un roz bombon.Isi aseza prosopul pe nisipul fierbinte si imediat isi facura aparitia Naruto,Kiba si cu Akamaru.
Naruto avea costumul de baie (slipul mai exact) de culoare portocalie cu mici pete albastre si Kiba il avea de culoare maro.
Deja Neji isi dadu-se si el hainele si copila observa ca purta un slip de culoare gri.Sakura s-a inrosit putin la vederea celor 3 corpuri lucrate din fata ei.Dar n-am mai stat pe ganduri pentru ca deja Akamaru se scutura-se de apa si ii uda-se pe toti.Kiba incepu-se sa il certe si sa le ciara scuze dar copii i-au spus sa se linisteasca ca oricum o data si o data tot trebuia sa se ude.
Asa ca Sakura si-a dat rochia jos si imediat fetele baietilor au devenit mai rosii ca oricand.Se holbau intruna la ea.E de inteles pentru ca in acel costum de baie alb fura orice privire.Stiti cum se spune "Ochii vad,inima cere.".Rozalia se uita la ei amuzata si le spuse :
-Haideti odata! le spuse rozalia si imediat intra in apa marii.
Simti apa calda a marii si cum valurile se izbesc de ea.Isi misca mainile prin apa pentru a simti si mai bine apa sarata.Dupa isi indrepta privirea catre cer si incerca sa se uite la soare dar nu putea pentru ca lumina era prea puternica pentru ochii ei firavi.Imediat au sosit si baieti impreuna cu Akamaru.Cainele dadea voios din labutele sale mici prin apa cristalina a marii.Deja baieti inotau fericiti prin apa albastra.Fata se uita la ei si si-ar fi dorit sa fie cu toti prieteni ei acolo pentru a savura din plin aceasta zi splendita de duminica.Neji se uita la ea si parca ii citi-se gandurile pentru ca ii spuse :
-Sa stii ca vor veni si ceilalti incurand...nu mai dureaza mult. ii spuse Neji iar fata ii zambeste dulce.
Si avea dreptate pentru ca in timp ce rozalia inota isi facura aparitia cu toti chiar si Sasuke.Aceasta iesi repede din apa si s-a indreptat in spre ei pentru ai saluta.Si din nou fetele baietilor se facura de un rosu aprins mai ceva ca sangele chiar si Sasuke se inrosi putin dar isi reveni repede asa ca nimeni nu avuse-se timp sa il vada in afara de fata.I-a salutat pe fiecare in parte si s-au asezat pe nisipul galben-portocaliu.
Fiecare se facu comod in costumul lui de baie.Ten Ten avea un costum de baie de culoare mov cu mici punctulete albe.Hinata avea un costum de baie intreg de culoare rosie cu un mic desen pe el reprezentatnd o floare de crin.Shino avea slipul de culoare maro-bolnavicios,Lee de culoare verde si Sasuke de culoare negru.
Imediat baieti au intrat in apa marii pentru a-si relaxa corpurile dupa o saptamana istovitoare.Doar Sasuke ramase pe prosopul sau uitandu-se la cer.Sakura impreuna cu fetele discutau chestii femeiesti si radeau pe seama boacanelor ce le faceu baietii in apa.
Dar la un momendat adolescentele observa ca ei susotesc ceva intre ei si ii vad ca toti se indrepta in spre ele.Se uitau mirate pentru ca nu stiau ce vor sa faca.Dar nu prea au avut timp sa se gandesca pentru ca deja Naruto o lua-se pe sus si alerga cu Sakura in brate in spre mare.Lee o luase pe Hinata si Kiba pe Ten Ten in brate.
-Hei..ce vreti sa faceti? intreba Ten Ten dar nu primi nici un raspuns din partea lor ci se trezi aruncata in mare de catre baieti si imediat ei au inceput sa arunce cu apa in ele.
A inceput un adevarat "razboi" intre fete si baieti.Se bateau incontinuu cu apa.Ten Ten fiind mai neastamparata isi baga pe baieti cu capul in apa si ii tragea de picioare.Nu se mai puteau opri din ras si nici din balaceala lor.
Sakura a vazut ca Sasuke statea singur si se uita la ei asa ca a mers la el si i-a spus :
-De ce nu vii cu noi in mare? Te vei distra. ii spune fata in timp ce se aseza langa el.
-Nu multumesc,eu doar privesc. spuse brunetul.
-Sigur? il intreaba rozalia pentru ca vroia sa vina cu ea dar nu il putea obliga.
-Sigur. ii spuse brunetul.
-Bine atunci. spune aceasta si imediat a plecat inapoi in mare.
"-De ce ma rog nu te-ai dus?" spuse partea buna enervata.
"-Pentru ca Sasuke nu isi pierde timpul cu copii si balacindu-se si nici macar nu stiu de ce ai venit aici,Sasuke!?"
"-Nu va intereseaza pe voi,clar?! Mai lasati-ma in pace,numai dureri de cap stiti sa imi dati."spuse Uchiha iritat.
Copii au iesit din mare si si-au propus sa joace volei.
Era sportul Sakurei preferat chiar daca nu avea timp sa il practice.
Si-au facut echipa de cate 2,ceilalti ramanand sa priveasca.
Sakura era in echipa cu Naruto pentru ca el insista-se sa joace cu ea in echipa asa ca fata nu a rezistat ochisorilor de catelus ce ii afisa-se ca sa o convinga.Bine inteles ca celorlalti baieti nu prea le-au convenit dar asta e,au acceptat.
Doar Sakura stia sa joace volei si dupa spusele lui Naruto si el stia si Lee,in rest nimeni.Nu stiau pe cine sa gaseasca ca sa joace in echipa cu Lee.Dar Naruto tipa catre Sasuke :
-Hei Sasuke ce spui joci? tipa blondul catre Uchiha.
-Ne...nici gand! spuse Sasuke cu raceala.
-Hai…doar nu tie frica,nu? spuse blondul afisand un zambet viclean.
-Bine inteles ca nu idiotule si de aceea am sa joc ca sa iti demonstrez ca nu imi este frica. spuse brunetul,se ridica de pe prosop si veni catre ei.
-Merge de fiecare data. ii spuse Naruto la ureche Sakurei.
Aceasta a chicotic si a servit mingea de volei celor 2 baieti.Astfel meciul incepu.Se vedea ca Sasuke nu vroia sa piarda cu una cu doua dar nici Sakura.Vroia sa ii dea o lectie prin care sa ii arate ca nu este el cel mai bun la toate si ca o fata il poate invinge.
Naruto ar fi fost si el mai bun daca nu s-ar fi impiedicat de fiecare damb de nisip ce se ivea in calea picioarelor lui.Nici Lee nu era rau din contra chiar stia sa joace.
Fata a dat cu podurile palmelor mingea peste fileu si astfel inscrise-se primul punct.Naruto topaia de fericire prin jurul ei si le face in ciuda celor 2.
Sasuke stranse din dinti si pumni cand il vazu-se pe blond maimutarindu-se in asa hal in fata lui.Asa ca nu mai statu-se pe ganduri si in 2 minute marca si el un gol.Naruto dracuia contra brunetului dar Sakura doar privea scena.Au jucat timp de vreo 30 de minute si scorul era 22 egal.Din cauza efortului,rozalia respira sacadat si brunetul observa starea ei si profita pentru a mai marca un gol.S-a uitat la el si i-a ras scurt si cu sictir.Fiindca nu vroia sa piarda nici in ruptu' capului,a marcat repede un gol si dupa inca 13 minute inca unu astfel castigand.Naruto sarea in sus de fericire si o lua pe fata pe umerii lui ridicand-o.
-Naruto te rog sa ma lasi jos! ii spune rozalia blondului rosind putin.
Blondul asa facuse si imediat au venit ceilalti spunand-ui ca a fost un meci grozav.Le-a multumit si sa dus catre Sasuke si Lee pentru ai felicita pentru meci.
-Felicitari a fost un meci grozav! spune aceasta cu un zambet larg pe chip.
-Da asa e! spuse Sasuke.
-Sper sa ne putem lua revansa. spuse Lee cu ochii scanteind-ui.
Dupa s-au hotarat sa mearga sa mance ceva.Bine inteles ca Naruto insista-se sa manance ramen.
Drumul lor catre restaurantul cu ramen nu dura mult,aproximativ 10 minute.Au luat o masa si si-au comandat fiecare cate o portie de ramen si ceva de baut.
Din nou Naruto ii amuza cu boacanele lui dar ce sa vezi,in restaurant intra Ino ce imediat tabara pe Sasuke mai,mai sa il dea jos de pe scaun pentru ca fuse-se luat prin surprindere de catre blonda.
-Off...Sasuke de cand nu ne-am mai vazut,lasa ca stiu ca ti-a fost dor de mine. incerca blonda sa filtreze cu Uchiha.
-Da,vezi sa nu,nici in visele tale Ino! spuse rece Sasuke si o dadu jos pe blonda de pe spatele lui.
-Haide Sasuke nu te mai preface ca nu ma pla... . dar blonda fuse-se intrerupta de catre Sakura.
-Ino oare de ce te mai strofoci? Tu nu vezi ca el nu te place...ah...esti asa enervanta. spune rozalia linistita catre blonda ce ardea de furie .
Asa ca ea nu ma statuse pe ganduri si vru sa ii dea un pumn dar fara folos pentru ca Sakura ia prins in palma ei si i-a intors mana la spate.Blonda tipa de durere si imediat Hinata sari sa le desparta.Reusise cu chiu cu vai si Ino fugi de acolo mancand pamantul pentru a 2 oara.
-Sakura nu te mai enerva asa. spuse Kiba.
-Nu sunt nervoasa numai ca pur si simplu nu o suport.E prea bagareata,ingamfata,off.. . spuse rozalia asendu-se din nou la masa.
Sasuke o privea cu ochii lui de onix dar pe ei nu se putea citi nimic.Era un prea bun stapanitor al sentimentelelor lui.
Si-au continuat masa fara vre un alt accindent doar micile giunbuslucruri facute de catre Naruto.
Dupa ce au terminat de mancat s-au indreptat fiecare catre casa lui dar Sakura nu prea avea chef sa se duca acasa asa ca s-a indreptat catre o stanca mare din apropierea casei ei.S-a asezat pe stanca cu genunchii sub barbie,cu mainile infasurate in jurul picioarelor.Statea si privea cum luna se inalta pe cerul ce capata o noua noanta de turcoaz pana ce devine complet negru.
Una cate una,stelele se iveau pe cer.Ochii rozaliei erau atintiti catre luna.Ii placea luna dar nu si intunericul.Pur si simplu nu suporta sa fie inconjurata de acel intuneric de nepatruns,isi imagina fel si fel de lucruri teribile cand se afla in intuneric total,ii era...frica.Era singurul lucru de care se temea si nu stia daca isi putea invinge acea frica.
Dintr-un pom inalt si batran,mostenitorul Uchiha o privea pe Sakura.Ii placea sa o priveasca,sa ii urmareasca fiecare miscare,parca era dependent de ea.Dar in inauntrul lui se dadeau lupte teribile pentru a putea sa clarifice sentimentele lui pentru a cea faptura.
Rozalia isi indrepta acum privirea catre pamant si se vedea ca gandea profund.Si-ar fi dorit ca nimic ce sa intamplat acum 14 ani sa nu fi existat.Daca Orochimaru nu ataca clanul Ingerilor,rozalia ar fi fost acum alaturi de familia sa.Din cauza ca era un Inger Negru avea o memorie deosebita si isi putea aminti cu exactitate cum fuse-se acel atac asupra clanului chiar daca ea avea doar o zi.
Isi amintea ca intr-o seara cand ea abia se nascuse,auzi-se o explozie ce venea de afara.Imediat tatal ei,Yuki,se duse sa vada despre ce era vorba.Era o intreaga armata de ninja malefici in frunte cu Orochimaru ce atacau clanul Ingerilor.Se isca un adevarat razboi intre cele 2 tabere.Chiar daca cei rai erau mai multi la numar,dar ingerii erau mult mai puternici.
Aveau un ordin stric,dat de la Dumnezeu prin care Ingerii nu aveau voie sa omoare nici o fiinta,altfel ei nu ar mai fi fost Ingeri.Dar fiindca nu aveau cum sa o salveze pe Sakura,al care putere mareata afla-se si Orochimaru de aceea ataca clanul incercand sa o ucida pe rozalie,au trebuit sa faca sacrificiul suprem.Acel sacrificiu consta in uciderea inamicilor dar Ingerii nu ar mai fi existat pe Pamant ci s-ar fi dus in Rai alaturi de Dumnezeu de unde venisera ei si Sakura,care era mostenitoare clanului devenise un Inger Negru,trebuia sa razbune clanului prin uciderea lui Orochimaru si asa ea ar fi devenit la forma ei initiala,adica un Ingerl alb.Chiar daca avea puteri magnifice,ea trebuia sa munceasca pentru a deveni mai puternica pentru a-l invinge pe Orochimaru.Stia ca avea mult de munca dar trebuia sa o faca,trebuia sa isi razbune clanul si familia.
Dupa inca cateva minute de depanare a amintirilor din acea seara,Sakura se ridica si se duse catre casa.Brunetul se hotara sa o urmareasca,fiindca era noapte si nu vroia sa pateasca nimic,chiar daca o parte din el (partea intunecata) nu ii pasa de asta,el alese sa mearga pe urmele ei.
Mergea grabita catre casa ei pentru ca strazile nu erau prea bine luminate si intunericul punea stapanire peste strazi incetu cu incet.Brunetul o urma in de aproape si nu o scapa din ochii nici o clipa.
Ajunsa in sfarsit acasa aceasta dadu sa intre,cand auzi un fosnet in ciresul din fata casei.Se indrepta in spre el cu inima batund-ui cu putere fiindca nu prea vedea nimic din cauza intunericului.Se uita in sus catre copac dar observa ca acel cineva pleca-se de mult din acel pom.Dar nu era Uchiha ci un misterios ninja.
La cativa kilometri de la iesirea din sat se puteau zari 2 siluete ce vorbeau ceva intre ele.
-Ai urmarit-o? se auzi un ton glaciar.
-Da Orochimaru,cum mi-ati spus! spuse un baiat de vreo 16 ani cu parul grii ce purta ochelari.El era mana dreapta a lui Orochimaru si se numea Kabuto.
-Foarte bine,nu ne mai permitem sa ne mai scape inca o data! spuse Orochimaru si isi duse mainile la spate.
-Trebuie sa o ucidem pentru puterea ei nesfarsita,ne poate da viata vesnica si ne poate face invincibili. spuse barbatul si in ochii lui se putea citi setea,setea de putere.
-Nu o sa imi mai scapi Sakura Haruno! spuse pe cel mai rece glas si dupa rase malefic.
In camera rozalie se putea vedea deja ca aceasta doarme profund.Adormise imediat dupa ce puse capul pe perna.
Dupa ce se asigura ca Sakura era bine,brunetul se duse si el acasa pentru a dormi deoarece maine avea scoala.
Acum doar fosnetul frunzelor in bataia vantului se mai auzea.Peste tot era liniste,prea liniste,asta prevestea ceva rau,foarte rau.
I love colour blue ! :love:



Răspunsuri în acest subiect
Ingerul negru ( Sakura ) - de O@n@ - 15-08-2008, 11:21 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de O@n@ - 17-08-2008, 01:52 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de O@n@ - 26-08-2008, 06:49 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de O@n@ - 01-09-2008, 02:13 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de O@n@ - 10-09-2008, 12:06 AM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de O@n@ - 27-09-2008, 05:38 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de O@n@ - 01-11-2008, 09:15 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de O@n@ - 23-11-2008, 10:01 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de O@n@ - 12-12-2008, 08:34 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de denisa - 26-12-2008, 07:44 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de O@n@ - 01-01-2009, 06:27 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de O@n@ - 28-01-2009, 07:36 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de BlueGum - 12-02-2009, 11:33 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de O@n@ - 05-03-2009, 08:52 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Isis-Zeita iubirii - 09-04-2009, 08:23 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de O@n@ - 21-04-2010, 11:02 AM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Amelia - 06-05-2010, 04:53 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Savarina Ali - 17-05-2010, 09:43 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Sin - 22-05-2010, 12:07 PM
RE: Ingerul Negru(Sakura) - de O@n@ - 03-06-2010, 08:11 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Savarina Ali - 03-06-2010, 09:22 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Sin - 04-06-2010, 03:21 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de O@n@ - 20-06-2010, 07:10 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Savarina Ali - 20-06-2010, 09:13 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de O@n@ - 20-06-2010, 09:40 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Sin - 25-06-2010, 02:10 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de O@n@ - 07-07-2010, 02:38 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Sin - 07-07-2010, 03:53 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Shadow. - 07-07-2010, 04:21 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Fifilina - 07-07-2010, 04:22 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de O@n@ - 07-07-2010, 05:18 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Mădălina - 07-07-2010, 06:37 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Vernis - 07-07-2010, 11:28 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Jessi - 08-07-2010, 10:39 AM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de ~fl0@3e#de#c!3e$~ - 08-07-2010, 04:16 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Roney - 11-07-2010, 08:18 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de ~Ade~ - 20-07-2010, 02:54 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de O@n@ - 06-08-2010, 03:11 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Shadow. - 06-08-2010, 03:50 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Savarina Ali - 06-08-2010, 03:51 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Jessi - 10-08-2010, 04:41 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de lary-chan_sakura - 11-08-2010, 04:07 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Miranda. - 14-08-2010, 01:10 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Paty.Paty - 15-08-2010, 11:56 AM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Bloom. - 16-08-2010, 12:19 AM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Miranda. - 19-08-2010, 03:20 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de _Andreea_ - 19-08-2010, 08:50 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de O@n@ - 20-08-2010, 04:37 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Shadow. - 20-08-2010, 05:03 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Yin - 20-08-2010, 05:12 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Roney - 20-08-2010, 05:25 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Savarina Ali - 20-08-2010, 06:06 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de _Andreea_ - 20-08-2010, 06:29 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Isa-chan - 20-08-2010, 08:20 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Bloom. - 20-08-2010, 09:17 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de ~Ade~ - 21-08-2010, 02:47 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de O@n@ - 07-09-2010, 05:18 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Bloom. - 07-09-2010, 05:24 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Savarina Ali - 07-09-2010, 06:25 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Miranda. - 07-09-2010, 06:45 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de O@n@ - 09-09-2010, 09:03 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de O@n@ - 18-09-2010, 07:04 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Bloom. - 27-09-2010, 09:37 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de O@n@ - 01-10-2010, 02:14 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Savarina Ali - 01-10-2010, 05:59 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Debb.' - 01-10-2010, 08:32 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Marina. - 01-10-2010, 08:45 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Paty.Paty - 01-10-2010, 11:52 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Bloom. - 02-10-2010, 11:21 AM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de O@n@ - 05-11-2010, 01:42 AM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Savarina Ali - 05-11-2010, 07:42 AM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Assyria - 05-11-2010, 10:25 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Ele - 06-11-2010, 12:02 AM
RE: Ingerul negru - de Paty.Paty - 20-11-2010, 01:58 AM
RE: Ingerul negru - de O@n@ - 19-12-2010, 12:10 AM
RE: Ingerul negru - de Heaven - 19-12-2010, 03:09 AM
RE: Ingerul negru - de Marina. - 19-12-2010, 06:07 PM
RE: Ingerul negru ( Sakura ) - de Rose ^^ - 13-02-2011, 07:14 PM
RE: Ingerul negru ( Sakura ) - de Yin - 21-03-2011, 12:13 AM
RE: Ingerul negru ( Sakura ) - de Paty.Paty - 14-04-2011, 10:25 AM
RE: Ingerul negru ( Sakura ) - de Sayonara - 09-05-2011, 10:56 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Yaoi] Ingerul Negru si Trandafirul Mortii PervyTeoYaoi_Shinee 43 24.182 06-07-2013, 10:22 PM
Ultimul răspuns: Loli Ari
  [Naruto] Ingerul intunecat al vieti mele (sasusaku) natynaty 2 3.120 11-08-2012, 01:56 AM
Ultimul răspuns: pink.Ang3ll
  Elena ÅŸi Ordinul Negru Ayu.Lore 4 2.719 08-11-2011, 12:40 AM
Ultimul răspuns: Morèna
  Ingerul Negru si Trandafirul Mortii PervyTeoYaoi_Shinee 1 2.481 21-03-2011, 09:30 PM
Ultimul răspuns: PervyTeoYaoi_Shinee
  Aur Negru Eby 0 2.056 15-03-2011, 09:01 PM
Ultimul răspuns: Eby
  Glontul Negru Verrine 19 11.227 26-08-2010, 10:18 PM
Ultimul răspuns: Whisky
  Ingerul iubirii -Gravity sezonul 2 Argenta 13 10.903 16-08-2010, 01:57 PM
Ultimul răspuns: kame.
  Ingerul iadului destramat [+16] until_we_bleed 3 3.426 09-02-2010, 12:41 PM
Ultimul răspuns: Verrine
  Ingerul iubirii[gravitation] Argenta 58 40.267 01-08-2009, 03:32 PM
Ultimul răspuns: SoUl EaTeR
  Alb pe negru, negru pe alb... Robin 0 2.335 17-07-2009, 10:43 PM
Ultimul răspuns: Robin


Utilizatori care citesc acest subiect: